çok önemli bir sorunum var yardım edin :((

zeyno18

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
22
0
286
İstanbul
sevgili arkadaşlar 30 haftalık hamileyim dr.son muayenede bebeğin başının yukarda durduğunu söyledi.bende internette bebeğin döndürülebileceğini okudum ve maalesefki kafası olarak tahmin ettiğim kısıma sürekli elimle bastırarak baskı uyguladım. bunu bikaç kere yatım yaklaşık uc dört gündür yapıyorum..ama o kadar cahilimki şmdi aklıma geldi benm bu bastırmamdan dolayı bebek zarar görmüşmüdür yaa çok aşırı endişeliyim.zekasında yada fiziksel görünümünde bir sorun olurmu elimle bebeğe uyguladığım baskıdan dolayı üstelik baskı uygulağım kısım kafası ((((((((((( lütfen bi bilen varsa yardımcı olsun çok korkuyorum yaa

ya allahşkına nasıl yaparsın hiçmi korkmuyorsun yok internette okumuş yapma lütfen birşey olurmu bilmem doktora gittinmi birşey demediyse tamam ama gitmadiysen hemen git baksın öyle her okuduğunada inanma lütfen ben karnımı herşeyden koruyorum

genelde sadece okumayı tercih eden ben, bu konuyu okuyunca cevap yazamadan duramadım. bu siteyi bulup, üye olup, paylaşım yapmayı bilen bir insan nasıl eliyle karnındaki bebeği döndürmeye çalışır ve bunu cahillik olarak adlandırır anlayamıyorum. arkadasım o bebek dönecekse kendi kendine döner zaten ki daha 30. haftadasın o bebeğin hala dönme ihtimali cok fazla. donmezsede ilk dönmeyen bebek seninki olmaz, sezeryan olursun öyle doğar bebek olur biter, yaptığının bebeğe bir zararı olurmu olmazmı bilemem umarım olmaz. doktorların bile yapmadığı birşeyi sen hangi akla hizmet yapmaya cesaret ettin pes doğrusu. Yinede her işte bir hayır vardır diyorum. umarım bu yaptığın ilk ve son cahilliğin olur senin deyiminle.
allah bebeğine sağlıkla doğmayı nasip etsin. özür dilerim ama sana da akıl fikir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…