- 6 Mart 2024
- 12.298
- 10.793
- 218
- 29
- Konu Sahibi kelebek1201
-
inşallah vallaBekleyeceksın o zamancok aklına getırme ama varsada yoksada banada buraya da yaz bende yazacam inşallah vardır ikimizdede
İnşallah vardır o haldeinşallah vallayoksa önümüzdeki ay da şansım yok çünkü esim bir aylığına göreve gitti
Naptın canım bellı oldumu senıninşallah vallayoksa önümüzdeki ay da şansım yok çünkü esim bir aylığına göreve gitti
askim 3 gün var daha test günüme. ama dün geceden beri sanki karnımın içinde yara varmış gibi bi sızı varNaptın canım bellı oldumu senın
Ay inşallah benım günüm bügün ama olmadım sadece az önce oldum sandım ama yanlış alarm beyaz akıntı geldı ara ara cok hafıf agrım oluyor ama başka bişe yokaskim 3 gün var daha test günüme. ama dün geceden beri sanki karnımın içinde yara varmış gibi bi sızı varinşallah regl olmam
yapsana teeeesttttAy inşallah benım günüm bügün ama olmadım sadece az önce oldum sandım ama yanlış alarm beyaz akıntı geldı ara ara cok hafıf agrım oluyor ama başka bişe yok
Ay teste elim gıtmıyor son bı tane kaldıyapsana teeeestttt
Varmı yokmu bılmıyorum cıkmazsa dıye gene korkumdan yapmıyorumyapsana teeeestttt
bekle o zaman bir iki günAy teste elim gıtmıyor son bı tane kaldıdün sabah yapmıstım cıkmamıstı bugunde yapasım yok
e mecbur öğrenicen bi günVarmı yokmu bılmıyorum cıkmazsa dıye gene korkumdan yapmıyorum
İşte bakalım ama hıc adet agrım yoke mecbur öğrenicen bi günama dün negatifse bence bekle 1-2 gün. hemen artmaz bence
ay insallah güzel haberler alırsınİşte bakalım ama hıc adet agrım yokolacak gıbı hayırlısı bakalım
İşallah o kadar cok istıyorumkı ama olmasada olmasada umudumu kaybetmeyecem pes etmeyeceme mecbur öğrenicen bi günama dün negatifse bence bekle 1-2 gün. hemen artmaz bence
Acaba kan testınde cıkarmıay insallah güzel haberler alırsın
yani idrar testinden daha garantiAcaba kan testınde cıkarmı
Dayanamadım gene yaptım böyleyani idrar testinden daha garanti
kuzum sanki çok silik bi çizgi gördüm. kanda daha bet çıkar yaptırsan bi kan testiDayanamadım gene yaptım böyle
Bende görür gıbı oldum ama net degıl emin olamadımkuzum sanki çok silik bi çizgi gördüm. kanda daha bet çıkar yaptırsan bi kan testi
bence kan ver en azından net olur kafan. böyle sürekli şüphede olmak daha kötüBende görür gıbı oldum ama net degıl emin olamadımolmadı gidecem bırazdan ya kafam karıştı eger vrsa bebek sizi ıyıkı dınleyıp ılac ıcmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?