Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kanlı bıcaklı cok kötü bir şekilde ayrıldığınız erkek arkadaşınız döndümü ?
dönmek derken? senin talebin mi onun tercihi mi dönmek?
bi de dönmeli mi?
bence dönmemeli de döndürülmemeli de..
Küfür ağır hakaret gibi şeyler lafını yiyip bana dönsün istıyorumKaç derece dönsün istersin ? 90,180,360 ..
Kanlı bıçaklıdan kastın ne ki ?
Buradaki kimse medyum değil,
2 cümleyle olayın tamamı anlaşılmıyor.
Ağır hakaret aşağılama gördüğüm birinden bana yaptıklarından pişman olsun istiyorumbu kadarcık veriyle sunuca ulaşılmaz bizden çok şey bekliyorsun![]()
Küfür ağır hakaret gibi şeyler lafını yiyip bana dönsün istıyorum
Ne kdr süre sonra döndü peki??İçinde şiddet geçen ve bitmiş bir ilişkimde evet döndü arkadaş.
O zamanki kafa yapımla ben de bir süre konuştum şimdi olsa suratına bakmam mendeburun.
Ayrıca döndükten bir hafta sonra "ben ciddi ilişki düşünmüyorum sorun sende değil bende" çekti bana. Ciddi ilişki neyse sanki senet imzalatacaktım her neyse işte dengesizdi zaten, şiddet bağımlısı birinden medet ummayın.
en büyük intikam o kişiyi unutmak önemsememektirAğır hakaret aşağılama gördüğüm birinden bana yaptıklarından pişman olsun istiyorum
Amacım Bnm çektiğim acıları ceksin nefes alırken bile acı duysuncanım sen mazoşist misin? o hakaretleri eden karaktersizdir bi kere.. hadi yedi döndü diyelim sen nasıl hazmedeceksin? değişecek mi sanıyorsun nedir amacın?
Şuan öyle yapıyorum hiç bir şekilde iletişim kurmuyorum hattımı değiştirsem faydası olur mu acabaen büyük intikam o kişiyi unutmak önemsememektir