• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok önemli yardımm!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
451
123
Kızlar kanlı bıcaklı cok kötü bir şekilde ayrıldığınız erkek arkadaşınız döndümü ?

Kaç derece dönsün istersin ? 90,180,360 ..
Kanlı bıçaklıdan kastın ne ki ?
Buradaki kimse medyum değil,
2 cümleyle olayın tamamı anlaşılmıyor.

Çok sağlam dayakla ayrıldığım ilişkim oldu ama ben bidaha yüzünü görmek istemedim insan neden ister sürekli dövsün diyemi uzak olsunlar şimdi adam gbi adam sevdiğimle çok mutluyum

Kanlı bıçaklı kavga etmedim ama tartıştığım oldu .
O da bu bu kadar önemli bu kadar acil olmamıştı be caney .:KK53:
Benden gidenler döndü hep , nedense takıntı yaptılar hatta sonra beni ama ben istemedim.

Benim talebim çok çektirdi hakaret küfür laflarını yesin kedi gibi dönsün istiyorum :(

bu kadarcık veriyle sunuca ulaşılmaz bizden çok şey bekliyorsun:kahve:

Kaç derece dönsün istersin ? 90,180,360 ..
Kanlı bıçaklıdan kastın ne ki ?
Buradaki kimse medyum değil,
2 cümleyle olayın tamamı anlaşılmıyor.
Küfür ağır hakaret gibi şeyler lafını yiyip bana dönsün istıyorum

İçinde şiddet geçen ve bitmiş bir ilişkimde evet döndü arkadaş.
O zamanki kafa yapımla ben de bir süre konuştum şimdi olsa suratına bakmam mendeburun.
Ayrıca döndükten bir hafta sonra "ben ciddi ilişki düşünmüyorum sorun sende değil bende" çekti bana. Ciddi ilişki neyse sanki senet imzalatacaktım her neyse işte dengesizdi zaten, şiddet bağımlısı birinden medet ummayın.

İçinde şiddet geçen ve bitmiş bir ilişkimde evet döndü arkadaş.
O zamanki kafa yapımla ben de bir süre konuştum şimdi olsa suratına bakmam mendeburun.
Ayrıca döndükten bir hafta sonra "ben ciddi ilişki düşünmüyorum sorun sende değil bende" çekti bana. Ciddi ilişki neyse sanki senet imzalatacaktım her neyse işte dengesizdi zaten, şiddet bağımlısı birinden medet ummayın.
Ne kdr süre sonra döndü peki??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X