- 18 Şubat 2016
- 17
- 35
- 3
- 33
- Konu Sahibi Luiciluici
-
Durum çok nahoş ama eğer bir yetişkinse sonuçta hayat ona ait, bedeli de zamanı gelince kendisi ödemek zorunda kalacak.Merhaba arkadaşlar.
Kime anlatıcağımı bilemedim. Kız kardeşim evli bir adamla beraber ben bunu yeni öğreniyorum. Ona nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum. Ne yapıcağmıda bilmiyorum. Konuştum vazgeçmiyo ve ilişkileri hala devam ediyo. Siz olsanız nasıl davranırsınız kardeşinize
Konuşmana dikkat et! Ve hemen çık konuşma platformumdan! Kimseye bu şekilde hitap edemezsinO evli kadının yerinenkendinizi koyun. Kız kardesiniz ş.....z ve ilişkide olduğu adam müsveddesi de ş....z
Ifşa edin ne diyim. Kadına bildirin. Bu kadar onursuz oluyorsa her sey mübah bence.
Konuşmana dikkat et! Ve hemen çık konuşma platformumdan! Kimseye bu şekilde hitap edemezsin
Konuşmanızı çok beğendim gerçekten. Kırıcı değil en azından hasas bi konu çünkü. Ben abla olarak napıcağmı bilmiyorum. Başına gelmeyrn bilemez. Adam çok çok varlıklı, eşiylede arası kötü ve boşanmak istiyor. Eşi maddi açıdan ona bağlandı ve bırakmak istemiyorDurum çok nahoş ama eğer bir yetişkinse sonuçta hayat ona ait, bedeli de zamanı gelince kendisi ödemek zorunda kalacak.
sizinde bu duyguyu tatmanızı çok isterim. Öyle kolay değil o laflar. Sizde kardeşinize dedirtmezsiniz. Kimsenin haddine değilFarzedin esiniz sizi aldatıyir. Aldattigi kisi de evli oldugunu biliyor. Siz o kadına ne diye hitab ederdiniz ? Onu bi düşünün önce bana kızmadan
Klasik. Kardeşinde inanmış mı? Kesin ayrı da yatıyolardır karısıylaKonuşmanızı çok beğendim gerçekten. Kırıcı değil en azından hasas bi konu çünkü. Ben abla olarak napıcağmı bilmiyorum. Başına gelmeyrn bilemez. Adam çok çok varlıklı, eşiylede arası kötü ve boşanmak istiyor. Eşi maddi açıdan ona bağlandı ve bırakmak istemiyor(
Belkide öyle ama ona iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum. Onun üzülmesini istemiyorum. Ama elimde olmadan hep yaralayıcı şeyler söylüyorum ;(Yetişkin bir kadınsa yapacak bişey yok. Aileye söylemek, eşine söylemek falan sadece kardeşinizi sizden uzaklaştırır ve belki daha büyük hatalar yapmasına sebep olur.
Boşanmak isteyen çoktan bosanirdi canım klasik evli erkeklerin söylediği söz genelde kardesinizle konuşun sürekli adamın asla bosanmayacagini söyleyin çünkü genelde böyle olur yuva yıkanın yuvası olmaz diyon eğer adamın çocuğu varsa yarın o çocuklar sana düşman olur vs. Kardesinizle kusmeyin sırt cevirmeyin ki sürekli sizden yardım alabileceğini bilsinKonuşmanızı çok beğendim gerçekten. Kırıcı değil en azından hasas bi konu çünkü. Ben abla olarak napıcağmı bilmiyorum. Başına gelmeyrn bilemez. Adam çok çok varlıklı, eşiylede arası kötü ve boşanmak istiyor. Eşi maddi açıdan ona bağlandı ve bırakmak istemiyor(
Amin inşallah... Ben size beddua etmedim bu arada başınıza gelmediği için benim hassasiyetimi anlayamazsınız tabi. İnş öyle olurInsallah bedduanız size de bana da ulaşmaz. :)
Benim kardesinizle aramda duygusal bir bag olmadigi icin dolayısıyla 2.kadın olarak yorumluyorum. Elbette sizin icin zordur, hele minik kardesi boyle bi durumda olan biri icin daha zordur. Ne diyim allah yardımcınız olsun.
Sanırım yapabileceginiz tek sey, kendi degerini disurdugunu anlatmak olacaktr.
Belkide öyle ama ona iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum. Onun üzülmesini istemiyorum. Ama elimde olmadan hep yaralayıcı şeyler söylüyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?