ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Luiciluici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
17
35
3
33
Merhaba arkadaşlar.

Kime anlatıcağımı bilemedim. Kız kardeşim evli bir adamla beraber ben bunu yeni öğreniyorum. Ona nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum. Ne yapıcağmıda bilmiyorum. Konuştum vazgeçmiyo ve ilişkileri hala devam ediyo. Siz olsanız nasıl davranırsınız kardeşinize

Durum çok nahoş ama eğer bir yetişkinse sonuçta hayat ona ait, bedeli de zamanı gelince kendisi ödemek zorunda kalacak.

O evli kadının yerinenkendinizi koyun. Kız kardesiniz ş.....z ve ilişkide olduğu adam müsveddesi de ş....z

Ifşa edin ne diyim. Kadına bildirin. Bu kadar onursuz oluyorsa her sey mübah bence.
Konuşmana dikkat et! Ve hemen çık konuşma platformumdan! Kimseye bu şekilde hitap edemezsin

Durum çok nahoş ama eğer bir yetişkinse sonuçta hayat ona ait, bedeli de zamanı gelince kendisi ödemek zorunda kalacak.
Konuşmanızı çok beğendim gerçekten. Kırıcı değil en azından hasas bi konu çünkü. Ben abla olarak napıcağmı bilmiyorum. Başına gelmeyrn bilemez. Adam çok çok varlıklı, eşiylede arası kötü ve boşanmak istiyor. Eşi maddi açıdan ona bağlandı ve bırakmak istemiyor (

Farzedin esiniz sizi aldatıyir. Aldattigi kisi de evli oldugunu biliyor. Siz o kadına ne diye hitab ederdiniz ? Onu bi düşünün önce bana kızmadan
sizinde bu duyguyu tatmanızı çok isterim. Öyle kolay değil o laflar. Sizde kardeşinize dedirtmezsiniz. Kimsenin haddine değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik. Kardeşinde inanmış mı? Kesin ayrı da yatıyolardır karısıyla

Insallah bedduanız size de bana da ulaşmaz. :)

Benim kardesinizle aramda duygusal bir bag olmadigi icin dolayısıyla 2.kadın olarak yorumluyorum. Elbette sizin icin zordur, hele minik kardesi boyle bi durumda olan biri icin daha zordur. Ne diyim allah yardımcınız olsun.

Sanırım yapabileceginiz tek sey, kendi degerini disurdugunu anlatmak olacaktr.

Yetişkin bir kadınsa yapacak bişey yok. Aileye söylemek, eşine söylemek falan sadece kardeşinizi sizden uzaklaştırır ve belki daha büyük hatalar yapmasına sebep olur.
Belkide öyle ama ona iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum. Onun üzülmesini istemiyorum. Ama elimde olmadan hep yaralayıcı şeyler söylüyorum ;(

Boşanmak isteyen çoktan bosanirdi canım klasik evli erkeklerin söylediği söz genelde kardesinizle konuşun sürekli adamın asla bosanmayacagini söyleyin çünkü genelde böyle olur yuva yıkanın yuvası olmaz diyon eğer adamın çocuğu varsa yarın o çocuklar sana düşman olur vs. Kardesinizle kusmeyin sırt cevirmeyin ki sürekli sizden yardım alabileceğini bilsin

Amin inşallah... Ben size beddua etmedim bu arada başınıza gelmediği için benim hassasiyetimi anlayamazsınız tabi. İnş öyle olur

Belkide öyle ama ona iyi davrandığımda kendimi kötü hissediyorum. Onun üzülmesini istemiyorum. Ama elimde olmadan hep yaralayıcı şeyler söylüyorum ;(

Kendi yaşayıp görecek. Sen ne dersen ne yaparsan yap o hatasının farkına varmayacak şu an.
Adamın boşanacak olması falan da hikaye. Hiç sanmıyorum karısıyla problemli olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…