ÇOK ÖNRMLİ YARDIM EDİN LÜTFEN- KIZ KARDEŞİM EVLİ BİR ADAMLA BERABER

Doğru öyle yapmaya çalışıcam teşekkür ederim

Kırıcı olacak bir mesele değil zaten. Dış kapının dış mandalından değil, kardeşinizden bahsediyoruz. Ne kadar onaylamayacağınız ve bizim de onaylamayacağımız bir durum içinde de olsa, kardeş. Ben ne kadar kötü bir şey yaparsa yapsın kardeşime laf ettirmem.
Ben, kadına anlatmak gibi bir hata yapmayın derim. Kadın büyük oranla olay çıkarır. Adamın evliliği ile ilgili bilgilerin doğruluğundan emin misiniz?
Ben şu ana kadar sevgilisine karısını kötülemeyen evli erkek görmedim, çünkü.
Eğer adam boşanmakta kararlıysa o iş kadının rızasıyla değil sadece, uzun sürse de eninde sonunda boşanacaklardır, boşanma davası açmadıkça boşanamaz, değil mi?
Kardeşinizi ayrılmaya ikna edebilir misiniz, bilmiyorum. Açıkçası sanmıyorum ama tek başına bırakmayın, derim.
Çünkü yaşadığı ilişki onu da tüketecek bir ilişki olabilir, eninde sonunda.
Şayet adam boşanmazsa ve ailesi de sırtını dönerse, adamı bırakması imkansız hale gelir, hele de adam maddi açıdan refahsa.
Tamam sırtını sıvazlamayın ama hata yaptığını anladığında dönüp gelecek güveni olsun. Yoksa zorunlu bir metres hayatı yaşar ki sanırım bu sizi daha çok üzer.

Haklısınız vskit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim. Onu uzaklaştırmak çok zor. En ufak köyü laf söyletmiyo. Annemde aynı sizin dediğiniz gibi davranıyo ama ben bu iyiliği haketmiyo diye dülünüyorum. Sonrada üzülüyorum. Benimde tepe takla oldu ruh halim yani

Kardeşinize bir şey diyemem ama o zengin varlıklı adamlar yıllarca 2 kadınla birlikte olup yaşlandıklarında hiçbir şey yaşanmamış gibi karısına dönüyor kardeşiniz de yaşlanacak ve sonuç ortada kalacak. Akrabam da aynı durumda oradan biliyorum. İnşallah bu hatasından geri döner kardeşiniz

İnşallah düzelir. Çocuksu halinden eser kalmadı. Üniversiteye gidiyo daha 1. Sınıfta. Çok özledim çocuksu halini

Zor bir durum sanırim Ben olsaydım tavır alırdım ..yanlısı her adımın bıkmadan usanmadan dile getirir mesafe koyarım ki yaptığının basit olmadığını en başta ablasını uzaklaştırdı görsün

AdAma eşinden boşanmaya kabul ediyor mu evet yada hayır ilerleyen zamanlarda tartışmada bu sözlerin geçeceği söylerim şu an anlamıyorsun ama ilerdeki mutsuz olucagini şimdi karısını senine aldatıyor yarın seni bir başkasıyla aldatmayacagini nerden bilebilir diye konusurum

Çok konuştum inşallah dinler. Büyük kavga çıktı evden gidicem demeye başladı. İzin vermedim tabi.

Annenizi dinleyin. Çok zor biliyorum. Özellikle de bir kadın olarak, kardeşin ikinci kadın olmasını hazmetmek çok zor ama o adamı onun en yakını haline getirmek uzun vadede kardeşinize zarar.
Yaşayacak ve herkes gibi hatasının bedelini ödeyecek. Siz yine onu teşvik etmeyin ama onu tek başına da bırakmayın. Yoksa o adam hem karısıyla evli olmaya hem de kardeşinizle gününü gün etmeye devam eder.
Bırakın gözü açıldığında, ne yapıyorum ben dediğinde, dönüp gelecek bir ailesi olsun. Genelde bu aldatma mevzuları fazla uzun sürmez, adamın eşi muhtemelen ayılır duruma.

Allah yardimcinjz olsun annemde biliyor dediniz sanırım kizmayin ama ilginç benim annem olsa sacimi basimi yıkar babama da söyler bi güzel dayak attırırdı siz öyle yapın demiyorum tabiki psikolog değilim oneremem bisey ama bi arkadaşım da evli adamla beraberdi onun annesi de biliyordu hatta adamın karısına beddua ediyordu inşallah boşanır vs. Diye sonuç ortada kalakaldi adamın karısıyla kotu olduğu falan yok ona emin olabilirsiniz daha duymadık oylesini tabiki bosanicam dicek önce bu konuda kardesinizi ikna edin onu kaybetmeden ama bi kaç ornek verin etrafinizdan onunda tanıdığı kişiler olursa süper olur öylesi yoksa atin kafadan bi ark.başına geldi adam sonradan karısıyla 3.çocuk bile yaptı vs.gibi ayrıca öneride bulunun gizlice takip et evine gidiyormu karisiyla ayni evde mi gibi iste yani size guvenmesini sağlayarak adama karşı alttan yumuşak davranarak karşı cephe oluşturmasını sağlayın Allah yardimcinjz olsun çok zor bi durum.

Zorda olsa dinliycem. İnşallah başarabilirim. Adam ona her istediğini yapıyo bunuda hazmedemiyorum. Onun aldığı kıyafeti ble yırtıp atasım geliyo. Üstünde görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. Neyse bütün bunları içime atıp yanında olmaya çalışıcam vazgeçirmeye çalışıcam. İnşallah

Çok konuştum inşallah dinler. Büyük kavga çıktı evden gidicem demeye başladı. İzin vermedim tabi.

Canım şu an kör cahil önünü göremiyor o yüzden hata yapma olanağı yüksek ufak hataları göz yumup evden kaçmaması için çok sıkmayın onun kapalı olduğunu karısını boşanmaya kabul etmezse niye o adamın esiri olusa neler olacağını anlatın canim

Çook çok teşekkür ederim.

Şunu unutmayın, daha iyi davranan adam olduğu sürece onu size tercih edecektir. Şimdi biraz da gençliğin verdiği hevesle, biraz da maddi açıdan zor günler geçirdiyse o ilgi, alaka başını döndürür ama o iş adamın karısı telefonla arayıp küfredene kadar sürer, inanın.
O zaman geldiğinde, usul usul işlersiniz. Karısını boşasaydı, seni bu hale düşürmeseydi, bunlar başına gelmezdi, diye. Ama adamı katı bir şekilde de kötülemeyin, hiçbirimiz ilişkimizin cicim aylarında sevdiğimiz adamın hain ve çıkarcı olduğunu duymaktan hoşlanmayız.
Akıllıca davranın. Adamdan daha kurnaz ve akıllı olun. Kardeşiniz zor günler yaşayacak. Bu tür hikayeler mutlu bitmez.

Daha 21 yaşında su gibi adam kaç yaşında, abla olarak hassasiyetini Anlıyorum, Allah kolaylık versin ne deyim adamla görüşseniz kardeşinizin haberi olmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…