ya bi de şöle bi durum var, kendisinin benden önce çok hareketli bi cinsel hayatı olmuş, biz de 1.5 yıldır beraberiz ama sürekli hasret çekmek zorunda kaldık, tanıştığımızda istanbul'a gezmeye gelmişti, sonra memleketine geri döndü, çıkma teklifini falan hep net üstünden yaptı, ara ara beni görmeye geldi, hep içimde bi umut vardı burda bi iş bulur diye ama memleketinde işe girdi, hayallerim yıkıldı, sonra o üniversite için yanına gelmemi istedi, iyi bi puan yapıp istanbulu kazanınca yanına gidemedim, hep imkansızlıklar önümüzü kesti diyebilirim... sonra vakit sıkıntısından dolayı yanıma gelemedi, tam onu hallettik derken patronuyla sorunlar yaşadı işten ayrıldı, bu sefer para sıkıntısı oldu, şimdi tekrar işe girdi para sıkıntısını çözdük yine ama bu seferde yine vakit sıkıntısı çıktı karşımıza...
Bizimde 6 yıl olacak ama nasıl ben 2 yıl üniversiteye gittim geldim, o askere gitti 1,5 yıl tam kavustuk derken ayrıldık 2 yıl ayrı durduk en nihayetinde barıştık yine bir yıl olacak engelleri takma kafana tekbirde yazılan,takdirde bozulmaz eger kaderinde varsa bir şekilde olura.s