çok özel ve çok utaniyorum ama yardima ihtiyacım var artik

öyle şeymi olur yaa
bende vajinismusum daha doğrusu yenmek üzereyim hemen doktor değiştir
eger doktor ihtiyacın varsada benim doktorumu şiddetle öneririmm.
Cinsel isteksizlik ve boşalmada zaten vajiin getirisi.
o yüzden sende bir problem yok..

ama bu sorunun tek çözümü tedavi canım
bizler burdan nasıl yardımcı olabilirzki
yani aklıma gelen tek şey
boşalmayı gecikttirici ilaçlar kullanması eşinin

Çok teşekkür ederim ğüzel dilekleriniz için. Kegele benzer seyler yapmistik ama dr un beni takmamasi inancimi yitirmeme neden oldu tekrar denemeliyim belki de teşekkürler.
Kesinlikle deneyin ve lütfen pes etmeyin. Dediğim gibi ben evli olmadığım için açıkçası biraz çekindim doktora tedavi görmeye kegel için. Tek başıma evde yapmaya çalıştım inancım o kadar azdı ki, hiç olmayacak sanıyordum ve tek başıma bu egzersizle evde nasıl yenerim kendimi düzeltirim diyordum. Ama yinede hiç pes etmeden her gün sabahtan akşama kadar sıkıp bırakma egzersizlerini yaptım. İşe yaradı, evliliğiniz için yılmayın. Bu süreçte eşinizle olan duygusal ilişkinizi de koruyun.

Eger dr konusunda yardimci olursan sevinirim en azindan aklimda bulunsun umarim en kisa zamanda biz de atlatabilirz bu durumu. Teşekkürler

Doktoru degistirmenizi bende tavsiye edecegim...kafanizi cok taktiginiz icin ve artik normal olmasini istediginiz icin bi nevi görev gibi yerine getirmeye ugrasiyorsunuz sanirim, bu yüzdende problemler azalcagina artiyor....bide bisey hssetmiyorum demissiniz acaba esinizle ten uyusmazligimi var, tabii bu tam anlamiyla bi ikiski yasaninca daha iyi belli olur kafaniz rahat olunca daha net anlarsiniz....görev olarak degil birbirinizi sevdiginiz icin yapin...insallah cözersiniz sorununuzu...

ama bu sorunun tek çözümü tedavi canım
bizler burdan nasıl yardımcı olabilirzki
yani aklıma gelen tek şey
boşalmayı gecikttirici ilaçlar kullanması eşinin

Bilmiyorum ki fikir almak istedim yaşayanlar tecrübeli olanlar vardir belki diye düşündüm gittiğim domtor da yardim edemeyince aklima burda birilerine danişmak geldi.

Aranizda ten uyusmazligi vardir belkide. Hic bisey hissetmemenize sebep budur. Sevmekle ten uyumu farkli seyler. Sevince ten uyumu olacak diye birsey olmadigi gibi, hic sevmedigimiz, aklimiza dahi getiremedigimiz birinin dokunusuyla bile kendinizden gecebilirsiniz. Iste boyle bisey var malesef.

Bilmiyorum ki fikir almak istedim yaşayanlar tecrübeli olanlar vardir belki diye düşündüm gittiğim domtor da yardim edemeyince aklima burda birilerine danişmak geldi.

bu tarz cinsel içerikli kremler ve sipreyler var
geciktirici özellikleri oluyor
bir deneyin o halde

Destek almadan yenmek bir başaridir bence. Umarim ben de o başaranlardan olurum ve bu sorunlardan kurtuluruz artik. Ne kadar surede yendiniz acaba merak ettim sadece

Çok kızıyorum şöyle yardımcı olmak yerine başka şeylerden sorun çıkaran insanlara.
Açık yazarlar erkek dersiniz fake dersiniz tez dersiniz kapalı yazarlar tabi zevk alamazsın dersiniz. Kadın belli ki açık açık konuşmaktan hoşlanmıyo. B diyince boşalma olduğunu bekar ve ilişki yaşamamış biri olduğum halde anladığıma göre, yardımcı olabilecek olanlar da rahatlıkla anlamıştır. Her neyse..

Tahminimce yetişme tarzınızdan hatta belki eşinizden utandığınız için olabilir.. Ben göz göze gelince bile utanıyodum bakma diyodum. Ben sevgilimin yanında yemek yiyemem bile diyordum kızlarla konuşurken. Zamanla alıştım gözüne de baktım sarıldım da ve bazen -ten uyumu denen şeyin bu olduğunu sanıyorum- ona dokunduğumda(yüzüne eline falan :) ) hissettiğim şeyler bile oldu.yemek yiyemem diyen ben çişim geldi allaaaah çok fenayım toooolet bul aşkım bile diyodum

Peki bu saçmalıkları neden anlattım Bana kalırsa iş karşındakinde bitiyor. Eşinizin de sizin de sorununuz varmış. Siz ona destek olmalısınız o da size olmalı. Sanırım ilk zamanlar çözüme yanaşmamış olması sizi yıpratmış. Madem ki seviyorsunuz bi insanın sevdiğiyle birlikte olması aynı yatakta uyuması aynı yatakta uyanması nasıl bişey düşünün. Sürekli bu tarz düşüncelerle zihninizi dinlendirin.

Bana kalırsa doktor "imkansız dediğine göre alıyorumdur heralde önyargı oluştu" diyip kendinize bi şans daha vermenizi, olayı psikolojik olarak çözmenizi amaçlamış olabilir, amacından şaşmış o ayrı..

Cinsel anlamda hiçbir tecrübem -öpüşme dahi- olmadığından elimden bu kadarı geliyor.. Sizden muhtemelen yaşça çok küçük bir kardeşiniz olarak derdinize ancak bu kadar ortak olabildim

Umarım sevgiyle kurulmuş yuvanızda daha huzurlu günlere çabucak kavuşursunuz.

: 447333"]Aranizda ten uyusmazligi vardir belkide. Hic bisey hissetmemenize sebep budur. Sevmekle ten uyumu farkli seyler. Sevince ten uyumu olacak diye birsey olmadigi gibi, hic sevmedigimiz, aklimiza dahi getiremedigimiz birinin dokunusuyla bile kendinizden gecebilirsiniz. Iste boyle bisey var malesef.[/QUOTE]

Ten uyuşmazliği evlenene kadar ilişki olmadan hissedilmeyen birşey mi ya da evlendikten bir kać ay sonra ortaya çikan birsey mi bu konuda bir bilgim yokta

Eşinizin bu sorununu çözecek bir dr elbette vardır çok sık karşılaşılan bir şey başka dr daha gidin ama psikolojik olarak yardım ediyorlar ve ilaç veriyorlar başka bir şey yapamazlar zaten kendiniz için de bence istemediğiniz için bu durumdasınız eşinizi sevseniz bile isteyerek birliktelik yaşanmıyor. Ama eşinizi suçlamayın asla aşağılayıcı senin yüzünden olmuyor tabirleri kullanmayın çünkü bu onun elinde olan bir şey değil ancak dediğim gibi güvenilir ürünlerle çözülebilir siz de dr gitmelisiniz.

Oyle romantizmden falan bahsetmiyorum, elini tutmak saclarini koklamak bile cinselligin bir parcasidir... hissizlesme dedigniz icin bunlarda ne hissettignizi sordum.

Diger konuda da soyle dusunun, evlenmemis olsaydiniz belki hala yasamayacaktiniz...
O istek olusmadan yaptignizda robot gibi sartlanmaniz sonucunda bir sey hissetmemeniz de mumkun bence.
Birbirinizi, sevginizi, tutkunuzu, kendi vucudunuzu ve partnerinizin bedenini yeniden tanimaya kesfetmeye calisin...

Ona neler hissettignizi beklentilerinizi anlatin, en mahreminizi bilen kisi o, cekinmeyin...
fakat bunu yaparken onun da yetersizlik duygusuna kapilmamasina ozen gosterin
(adamin zaten sorunlari var dr ye gitmek istememesi bile bundan kaynakli olabilir)
Birbirinize kur yapin, zamana yayin... duzelecektir bence.

Tabi kendiniz baska bir doktora gitmeyi de ihmal etmeyin.
Dis etkiler olmasina ragmen hissizlesme onemli, bilincaltinizda baska seyler de yatabilir, terapiyi ihmal etmeyin...

Amiinnn çok teşekkür ederim. Saçmalik değil çok tatli bence güldürdün beni. Allah iyilerle karşilaştirsin canim. Tesekkurler tavsiyelerin için.

Bu durumlarda kegel egzersizleri işine yarayabilir ,ama cinselliği bir görev olarak görmekten vazgeçin o bir ihtiyaç ve o esnada kafanı ne kadar bununla mesgul edersen bir o kadar yapamazsın kendını sıkma rahat bırak zaten kendılıgınden olur hersey ,başarabilirsin inanıyorum

Destek almadan yenmek bir başaridir bence. Umarim ben de o başaranlardan olurum ve bu sorunlardan kurtuluruz artik. Ne kadar surede yendiniz acaba merak ettim sadece
Bizim sorunu şöyle anlatayım size. İlişkiye girmeye karar vermiştim fakat beynimde emin olamama durumu söz konusuydu bu yüzden ilişki esnasında kendimi çok kasıyordum beynimden cinsellik dışında herşey geçiyordu ve canım çok yanıyordu. Zaten kasılma sebebiyle ilerliyemiyorduk, biraz açık yazıcam çok afedersiniz vajinam kabul etmiyordu. Daha sonra ben bu olaydan 1 hafta sonra kegel egzersizlerini istisnasız her gün sabah öğle akşam şeklinde günde 100ü geçicek şekilde yapmaya başladım. Kendimi psikolojik olarak biraz hazırlayıncada yanlış hatırlamıyorsam 3-4 hafta gibi bir süre sonra acı hissetmeden olmuştu.

Asağilamiyorum bunu yapamam zaten kiyamam ben de de sorunlar var uzmemwk için uğraşirim evwt iyi bir doktora tekrardan görünmemi lazim. Teşekkürler.

Ne güzel darisi bize ins. ben de yapicam bu egzersiLeri teşekkürler. Allah kimsenin yuvasinin huzirunu bozmasin. Çok mutlu olalim amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…