Amin canım inşallah atlatırsınız. Herşey gönlünüzce olsun :)Ne güzeldarisi bize ins. ben de yapicam bu egzersiLeri teşekkürler. Allah kimsenin yuvasinin huzirunu bozmasin. Çok mutlu olalim amin .
Bu durumlarda kegel egzersizleri işine yarayabilir ,ama cinselliği bir görev olarak görmekten vazgeçin o bir ihtiyaç ve o esnada kafanı ne kadar bununla mesgul edersen bir o kadar yapamazsın kendını sıkma rahat bırak zaten kendılıgınden olur hersey ,başarabilirsin inanıyorum
Umarim başaririm. Başlicam kegele.teşekkürler. ihtiyaç değil görev saniyorum bu doğru
Evlenmeden once iliskinizin yogunluguna bagli hissedip hissedememeniz. Ama evlendikten sonra ilk bir ayda(cogu zaman o kadar da surmez) anlarsiniz. Onceden boyle bisorun yoktu sonradan boyle oldu diyorsaniz onu bilemiycem. O baska biseyden kaynaklidir. Boyle olunca bile duzeltilmesi zor bir durum. Yani belkide vajinismus olayi var diye, zaten olmayacak dusuncesine kapildiysaniz da zevk alamazsiniz. Diger arkadaslarin da dedigi gibi doktoru degistirmek en dogrusu. Hem o ne bixim doktormus alay eder gibi gulup yok oyle bisey olamaz demis. Nasil olamazmis. O zaman her onumuze gelenle rahatlikla cinsellik yasardik degil mi?[/QUOTE]Ten uyuşmazliği evlenene kadar ilişki olmadan hissedilmeyen birşey mi ya da evlendikten bir kać ay sonra ortaya çikan birsey mi bu konuda bir bilgim yokta
Bence de ten uyuşmazlığı var sizde..hiç birşey hissetmemen bu sebepten..evliliğini gözden geçirip eşinle konuşmalısın sonuç itibariyle ben sana boşan diyemem ama ten uyuşmazlığı pek çözülecek bir durum değil
Belkide hormonaldir bi hormonlarina baktir prolaktin hormonunun fazlaligi isteksizlik yapar
Çok kızıyorum şöyle yardımcı olmak yerine başka şeylerden sorun çıkaran insanlara.
Açık yazarlar erkek dersiniz fake dersiniz tez dersiniz kapalı yazarlar tabi zevk alamazsın dersiniz. Kadın belli ki açık açık konuşmaktan hoşlanmıyo. B diyince boşalma olduğunu bekar ve ilişki yaşamamış biri olduğum halde anladığıma göre, yardımcı olabilecek olanlar da rahatlıkla anlamıştır. Her neyse..
Tahminimce yetişme tarzınızdan hatta belki eşinizden utandığınız için olabilir.. Ben göz göze gelince bile utanıyodum bakma diyodum. Ben sevgilimin yanında yemek yiyemem bile diyordum kızlarla konuşurken. Zamanla alıştım gözüne de baktım sarıldım da ve bazen -ten uyumu denen şeyin bu olduğunu sanıyorum- ona dokunduğumda(yüzüne eline falan :) ) hissettiğim şeyler bile oldu.yemek yiyemem diyen ben çişim geldi allaaaah çok fenayım toooolet bul aşkım bile diyodum
Peki bu saçmalıkları neden anlattımBana kalırsa iş karşındakinde bitiyor. Eşinizin de sizin de sorununuz varmış. Siz ona destek olmalısınız o da size olmalı. Sanırım ilk zamanlar çözüme yanaşmamış olması sizi yıpratmış. Madem ki seviyorsunuz bi insanın sevdiğiyle birlikte olması aynı yatakta uyuması aynı yatakta uyanması nasıl bişey düşünün. Sürekli bu tarz düşüncelerle zihninizi dinlendirin.
Bana kalırsa doktor "imkansız dediğine göre alıyorumdur heralde önyargı oluştu" diyip kendinize bi şans daha vermenizi, olayı psikolojik olarak çözmenizi amaçlamış olabilir, amacından şaşmış o ayrı..
Cinsel anlamda hiçbir tecrübem -öpüşme dahi- olmadığından elimden bu kadarı geliyor.. Sizden muhtemelen yaşça çok küçük bir kardeşiniz olarak derdinize ancak bu kadar ortak olabildim
Umarım sevgiyle kurulmuş yuvanızda daha huzurlu günlere çabucak kavuşursunuz.
Bende kegel ile yenen biriyim bu durumu ama sonrasinda da biraz olmayinca yine ilkinde zorlaniyorum
Biraz kegel biraz da psikolojik olarak rahatlamak ikisi
Ama bende es kismina katiliyorum
Es heyecanli enerjik bir tipse insan daha istekli oluyor
Eger oyle durmuyorsa insan soguk hissediyor yasadigindan da birsey anlamiyor
bence sorun vajinusmus ya da kadının zevk almaması değil ki.adam erken boşaldığı için kadının birşey hissedecek havaya girecek zamanı olmuyordur..
öncelik kocanda ,o tedavi olup bu sorunu yensin,ondan sonra sen kendi hislerine dönersin..
erken boşalmanın öğrenilecek birşey olduğunu bilmiyordum vallahi..bildğim kadarıyla fiziksel bir sorun bu..pskolojik etkileri vardır mutlaka ama medikal tedavisi var diye biliyorum..bence tam tersi geç boşalma öğrenilecek ,tecrübe ile oalcak bir durum..Ilaç verdiler yan etki yapti. Dr zamanla ögrenilecek birsey bu dedi zamanla düzelecek dedi. Gittik olmadi yine gideriz. Belki de o sure zarfinda yoruldum yiprandim ben zaten korkum da vardi hepsi uste geldi geldi. Duygu his kalmadi. tabiiki tek ben degil ki sorun haklisin karsilikli.
Yetmez tabi sende normalde iyi davranan bir erkekle sevgini yenileyen biri ile yasamak istersin normal olan buDuygularini gostermeyen bir insan sadece ilişki olacagı zaman yakin davranmasi da yetmiyor mu ne bilemedim ki
erken boşalmanın öğrenilecek birşey olduğunu bilmiyordum vallahi..bildğim kadarıyla fiziksel bir sorun bu..pskolojik etkileri vardır mutlaka ama medikal tedavisi var diye biliyorum..bence tam tersi geç boşalma öğrenilecek ,tecrübe ile oalcak bir durum..
bence siz doktor değiştirin..ayrıca gittiğiniz doktor branşı nedir? psikiyatrist mi? eşinize ayrıca ürolojiye gitmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?