çok özel ve çok utaniyorum ama yardima ihtiyacım var artik

Ten uyuşmazliği evlenene kadar ilişki olmadan hissedilmeyen birşey mi ya da evlendikten bir kać ay sonra ortaya çikan birsey mi bu konuda bir bilgim yokta[/QUOTE]
Evlenmeden once iliskinizin yogunluguna bagli hissedip hissedememeniz. Ama evlendikten sonra ilk bir ayda(cogu zaman o kadar da surmez) anlarsiniz. Onceden boyle bisorun yoktu sonradan boyle oldu diyorsaniz onu bilemiycem. O baska biseyden kaynaklidir. Boyle olunca bile duzeltilmesi zor bir durum. Yani belkide vajinismus olayi var diye, zaten olmayacak dusuncesine kapildiysaniz da zevk alamazsiniz. Diger arkadaslarin da dedigi gibi doktoru degistirmek en dogrusu. Hem o ne bixim doktormus alay eder gibi gulup yok oyle bisey olamaz demis. Nasil olamazmis. O zaman her onumuze gelenle rahatlikla cinsellik yasardik degil mi?

Umarim başaririm. Başlicam kegele.teşekkürler. ihtiyaç değil görev saniyorum bu doğru

Bence de ten uyuşmazlığı var sizde..hiç birşey hissetmemen bu sebepten..evliliğini gözden geçirip eşinle konuşmalısın sonuç itibariyle ben sana boşan diyemem ama ten uyuşmazlığı pek çözülecek bir durum değil

Belkide hormonaldir bi hormonlarina baktir prolaktin hormonunun fazlaligi isteksizlik yapar

Ten uyuşmazliği evlenene kadar ilişki olmadan hissedilmeyen birşey mi ya da evlendikten bir kać ay sonra ortaya çikan birsey mi bu konuda bir bilgim yokta
Evlenmeden once iliskinizin yogunluguna bagli hissedip hissedememeniz. Ama evlendikten sonra ilk bir ayda(cogu zaman o kadar da surmez) anlarsiniz. Onceden boyle bisorun yoktu sonradan boyle oldu diyorsaniz onu bilemiycem. O baska biseyden kaynaklidir. Boyle olunca bile duzeltilmesi zor bir durum. Yani belkide vajinismus olayi var diye, zaten olmayacak dusuncesine kapildiysaniz da zevk alamazsiniz. Diger arkadaslarin da dedigi gibi doktoru degistirmek en dogrusu. Hem o ne bixim doktormus alay eder gibi gulup yok oyle bisey olamaz demis. Nasil olamazmis. O zaman her onumuze gelenle rahatlikla cinsellik yasardik degil mi?[/QUOTE]

Himm anladim umarim bir de ten uyuşmazliğifalan yoktur . Evet dr a göre ben her gün her durumda yapabilirmişim kadinlar böyleymiş etkilenmeme gibi bir durum yokmuşmuş

Dur kizz ne boşanmasi. Çözecez inş. Allah yardimcimiz olsun.

Bende kegel ile yenen biriyim bu durumu ama sonrasinda da biraz olmayinca yine ilkinde zorlaniyorum
Biraz kegel biraz da psikolojik olarak rahatlamak ikisi
Ama bende es kismina katiliyorum
Es heyecanli enerjik bir tipse insan daha istekli oluyor
Eger oyle durmuyorsa insan soguk hissediyor yasadigindan da birsey anlamiyor

Duygularini gostermeyen bir insan sadece ilişki olacagı zaman yakin davranmasi da yetmiyor mu ne bilemedim ki

bence sorun vajinusmus ya da kadının zevk almaması değil ki.adam erken boşaldığı için kadının birşey hissedecek havaya girecek zamanı olmuyordur..
öncelik kocanda ,o tedavi olup bu sorunu yensin,ondan sonra sen kendi hislerine dönersin..

Ilaç verdiler yan etki yapti. Dr zamanla ögrenilecek birsey bu dedi zamanla düzelecek dedi. Gittik olmadi yine gideriz. Belki de o sure zarfinda yoruldum yiprandim ben zaten korkum da vardi hepsi uste geldi geldi. Duygu his kalmadi. tabiiki tek ben degil ki sorun haklisin karsilikli.

erken boşalmanın öğrenilecek birşey olduğunu bilmiyordum vallahi..bildğim kadarıyla fiziksel bir sorun bu..pskolojik etkileri vardır mutlaka ama medikal tedavisi var diye biliyorum..bence tam tersi geç boşalma öğrenilecek ,tecrübe ile oalcak bir durum..
bence siz doktor değiştirin..ayrıca gittiğiniz doktor branşı nedir? psikiyatrist mi? eşinize ayrıca ürolojiye gitmeli...

Duygularini gostermeyen bir insan sadece ilişki olacagı zaman yakin davranmasi da yetmiyor mu ne bilemedim ki
Yetmez tabi sende normalde iyi davranan bir erkekle sevgini yenileyen biri ile yasamak istersin normal olan bu
Sevgi hissettirmedigi halde yasamak istersin buyuk ihtimal ten cok uyumludur esin herhangi bi sorun yasamaz zevki alirsin , o zaman bu duygu agir basar ama boyle durumlarda erkekler eslerine karai daha ilgili olmalilar diye dusunuyorum

Urolojiye ve piskoloğa gidildi. Erken boşalma piskolojik bir durum ürolojik bir problem bulunamadi denildi canim. 3 doktora gittik hepsi âyni seyi söyledi. Bilmemen soğal başina gelmeyince ve umarim gelmezde yine de herkes mutlu olsun.

Sen vajinismus olduğun için ön sevişmeyi uzatmanız lazım
Eşinde de erken boşalma olduğu için adam ön sevişme falan istemeden direk sonuca bağlamak istiyordur
Çok zor bir durum kesinlikle çift olarak terapi almalısınız

İlk defa bu derece açık yazıyorum zannedersem
Ben de henüz bir şey hissedemeyenlerdenim. Hep bir güzel görünme takıntısı olmasından sanırım olaya adapte olamıyorum. Aman göbeğim çıkar mı, ay selülitlerim meydanda mı gibi düşüncelerden kurtulamadım. Bir de üzerine doğum kontrol hapı kullanıyorum ki isteksizlik diz boyu. Şunu anladım ki erkeklerin cinsel hayatları ne derece fiziki ise kadınlarınki de o derece psikolojik. Piskolojiyi düzeltmeden cinselliği düzgün giden insan pek yoktur zannederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…