- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
Bende özeniyorum ama bence biz özenmeyi değil de varolanla mutlu olmayı yetinmeyi bilirsek daha çok mutlu oluruz. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah onlarla en güzel anlarınızı yaşayın. Benim dikkatimi çeken genelde Kadınlar kendini yalnız hissettiğinde bu paylaşımları yapma ihtiyacı duyuyorlar gibi yani bir nevi duygusal boşluk yaşayan insanlar. Hepsi için genelleme yapamam tabii ama insanların evlerini özellerini bu denli açması itici geliyor. İnstamom lar, yeni gelinler vs. O anları sosyal medyada paylaşmak yerine ben eşimle o anın tadını çıkarıp sohbetimi ederim. Bilmiyorum düşüncelerim yanlış mı değil mi ama ben bu şekilde düşünüyorum.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil![]()

gerçi kendi kendini kandırıp mutlu oluyorsa yapacak birşey yok