- 23 Ağustos 2012
- 52.464
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.973
- 898
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Kızanlar olacaktır ama maddi durumu iyi olanlar için Türkiye cennet.
Öyle zaten.Kızanlar olacaktır ama maddi durumu iyi olanlar için Türkiye cennet.
Kızanlar olacaktır ama maddi durumu iyi olanlar için Türkiye cennet.
Neden peki? Zengin olana her yer cennet bence bu arada. Ama öyle çarpık şeyler görüyorum ki her gün ne çeşit bir cennette yaşanır bütün bunlar bilemiyorum.Isin dogrusu da o bence, paran varsa en iyisi Turkiye ...
Kurulu duzeniniz var yiğen, gelin.Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Ben de böyle düşünüyorum ama kimseyle polemiğe girmeye gücüm yok diye yazmamıştımKızanlar olacaktır ama maddi durumu iyi olanlar için Türkiye cennet.
Kepçe operatörü olmuş maden mühendisiEki Görüntüle 3666264
Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
Aaaa bu üye Hürrem mi?Eki Görüntüle 3666264
Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
Öyle bir kocanın varlığından da emin değilim dkskskKepçe operatörü olmuş maden mühendisi
bilmiyorum eski adını ya ama konularını bilirimAaaa bu üye Hürrem mi?
Konu sahibi birçok konuda manipülasyon çarpıtma yapıyorÖyle bir kocanın varlığından da emin değilim dksksk
Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.Ne kadar para ama? Ev araba, duzenli maas, ve biraz birikim Turkiye’de cenneti yasamak icin yeterli mi?
Bence Turkiye’de iyi yasamak icin cok fazla para lazim. Eskiden insanlar rahatlikla ev alabiliyordu -hatta tek maasla 2-3 ev-. Simdi oyle bir duruma geldik ki, evi olana iyisin diyoruz. Ee evin var, butun ihtiyaclarin bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?