- 23 Ağustos 2012
- 52.464
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.973
- 898
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Aaaa bu üye Hürrem mi?
yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum
hedhedjzeh oksimoron tam olarak boyle yapiliyornolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün
Ya küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardıbilmiyorum eski adını ya ama konularını bilirim
Eki Görüntüle 3666264
Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
Onun kim olduğunu bilmiyorum ama ayni üye degiliz konularini da görmedim :) bu arada eltim benden büyük 45 li yaslarda uc de çocuğu varYa küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardı
Bir de müstakbel eltisinin güzelliğini kıskandığı bir konusu vardı sanki
Bir de kocası başka kadınlarla yazışmış yakalamış konu açmış ama öyle bir şey olmadığını iddia ediyorAyy bu o üye mi ya bilmeden yazdim. Butun konulari uudur uydur ipe diz. Kocasi Turkiyede asgari ucretliydi bir ara karadagda 5bin euro maas alcak 24 saat caliscak diye salliyodu biseyler.Simdi de Turkiye zengini mi olmuş.
Yazmaz olayydim
Esimi de dönmeye ikna etmeye çalışıyorum ama pek sicak bakmıyor dönersek te kalırsak da birlikteEşiniz ne diyor bu duruma? Tek mi döneceksiniz ne yapmalıyım diye sormuşsunuz.
Heh heh aynen ta kendisiYa küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardı
Bi de gideli 2 sene olmusmusYa küçük bebeği olan eşi montenegro’dan iş teklifi almış bir üyeydi. Sözde maaşı Avrupa’daki mühendis maaşına yakındı önce adam gidecekti sonra bebeğiyle Hürrem gidecekti galiba. Ay yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki onun da dayalı döşeli 2+1 evi vardı
Bana katılmayanlar olacaktır ama aslında benzer benceYa tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Hanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayimBi de gideli 2 sene olmusmusDaha dün burda yazıyordu eşim gitti beni de aldircak falan diye Cok ilginç hikayeleri var, üyelikler birleşince okuruz. En son turkiyeden bi kadin yazıyordu kocasına, bizo oraya aldır diye. Bakalım daha neler duyacağız.
Ben Turkiyeye donersem, egitimden tek beklentim guvenligin olmasi. Akademik kalite beklemiyorum. Yok cunku maalesef yok… Bence cok uzun zamandir yurt disinda yasayanlar cok hakim olamiyor Turkiyenin guncel haline. Sadece maddi degilki ulkedeki degisim.Ya tek o da değil ki. Diyelim çok param var. Çocuğu okula nereye göndereyim? Kolejler beş para etmez, devlet okulları leş gibi. Müfredata girmiyorum bile ne öğrettikleri belli değil. Ülkenin sayılı zenginleri zaten izole dünyalarında, bizim gibilerin ulaşamayacağı okullara gönderiyor çocuklarını. Üniversiteye de yine yurtdışına gönderiyorlar. Fırsat eşitliği hak getire. Parası olandan kasıt Sabancı, Ülkerse eyvallah .Ne bileyim desinler ki her yer böyle dünyada tamam dicem o zaman.
Biz görmüyoruz di mi eski yazılanlarıHanimefendi kimden bahsettiginizi algilayamiyorum konulari da hic okumadim ama Montenegro da değilim en son bile tercih edeceğim bi ulke olmazdi zaten Avusturya dayim
A
Avusturya dayım alisamadim iki sene olduyanlış bir karar mi bilmiyorum ama kendi dilimde insanlarla konuşmayı kültürümü yemeklerimizi cok ozledim hamilelik hormonlarinin da etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bu aralar aşırı dönmek istiyorum esime de sürekli konusunu açıyorum
Kaç yaşında çocuğunuzBen Turkiyeye donersem, egitimden tek beklentim guvenligin olmasi. Akademik kalite beklemiyorum. Yok cunku maalesef yok… Bence cok uzun zamandir yurt disinda yasayanlar cok hakim olamiyor Turkiyenin guncel haline. Sadece maddi degilki ulkedeki degisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?