- 1 Temmuz 2009
- 6.151
- 6.919
- 773
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak…Kaç yaşında çocuğunuz
Kim bilir belki gün gelecek öyle bir çocuk hiç olmayacak5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak…
Buradaki malı mülkü bana hibe edin. Bu şekilde sorun çözülür. Bir şey kalmayınca şunumuz var gidelim demezsiniz sonuçta.Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Yurtdışı da çok güvenli değil bilmiyorum zorbalık var mesela ergen hamilelik var ırkçılık var çocuğun vatandaşlığı var mı5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak…
Tam olarak o üyenin hezeyanlarına benzetmiştim ben deEki Görüntüle 3666264
Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
Ne diyosun sen be? Hasta misin?Kim bilir belki gün gelecek öyle bir çocuk hiç olmayacak
Hanımefendi Amerika’da sanırım. Benim Amerika tecrübesi olan çevremde kim varsa en büyük korkusu zorbalık ya da ırkçılıktan ziyade okul saldırıları oluyordu. Sanırım bu sebeple en büyük endişesi olarak güvenliği yazdı.Yurtdışı da çok güvenli değil bilmiyorum zorbalık var mesela ergen hamilelik var ırkçılık var çocuğun vatandaşlığı var mı
Esas sen ne diyosun be? Üslubunu topla.Ne diyosun sen be? Hasta misin?
Ben Avrupayı tecrübe ettiğim için avrupa söyledim ama Amerika daha kötü bu konuda avrupada da var ama geçenlerde Avusturyada oldu hatta bu saldırı. Türkiyede henüz yok ama burada da can güvenliği sıkıntı. Allah çocukları korusun çok zorHanımefendi Amerika’da sanırım. Benim Amerika tecrübesi olan çevremde kim varsa en büyük korkusu zorbalık ya da ırkçılıktan ziyade okul saldırıları oluyordu. Sanırım bu sebeple en büyük endişesi olarak güvenliği yazdı.
hangi ülkedesin ? kendin için değilse de çocukların için sabret.Kızlar Türkiye ye dönmek istiyorum biliyorum delilik gibi görenler olacak ama iki senedir alisamiyorum Türkiye de olan saglik sistemi yemekler falan aşırı özledim Türkiye de dayalı döşeli 2+1 evim var arabam da var gittikce geziyoruz eşim de maden muhendisi burada kiradayiz insanlar cok sicak kanli degil kimsem. Yok bebegim. Bir yasinda ve tekrar hamileyim hamilelikten midir bilmiyorum ama. Aşırı aşırı özledim ülkeminolur lütfen yabanci uyruktan insanlar ulkelerine dönsün adalet sistemi düzelsin 2006 li yillar gibi olsun ulke en kötü lütfen bülbülü altin kafese de koysan illa vatanim dermiş ya yurt disinda olan her insan böyle düşünüyor biliyorum ahh canim ülkem bu hallerde olmasa gelirmiydim buralara dönmek mantıklı değil diyeceksiniz ama artık burada kalmaya da motivasyonum hic kalmadi kizlar ne yapmalıyim evim arabam var tarlalarimiz vs de var mal. Varligimiz iyi esimin meslegi de iyi is bulma imkani da cok sizce ne yapmaliyim
Ya sen gercekten akli yarim bi insansin, bu yuzden soyledigini ciddiye alip sana cevap yazmicam.Esas sen ne diyosun be? Üslubunu topla.
Ben herkesin anlayıp güldüğü konu sahibine atıf yapan bir espri yaptım. Yanlış alıntıladınız galiba der geçersin lafa bak! Yazma bana bir daha
Ya sen gercekten akli yarim bi insansin, bu yuzden soyledigini ciddiye alip sana cevap yazmicam.
“Cocuk su an 5 ama gun gelecek 10 olacak 15 olacak” diyorum. Senin saka diye soyledigin sey “belki de hic olmayacak” mi? Sen bunun ne anlama geldigini kavrayamayacak kadar mi akil erdiremiyorsun? Bu mu senin mizahin? Senin de sana gulenin de akli yok.
Asimile olmayın entegre olun. Bulunduğunuz ülkenin Türk whatsapp gruplarını bulun girin, eminim birçok insan vardır sizin yaşınızda çocuğu olan onlarla playdate yapabilirsiniz. Hem size hem çocuğunuza iyi gelir.A
Avusturya dayım alisamadim iki sene olduyanlış bir karar mi bilmiyorum ama kendi dilimde insanlarla konuşmayı kültürümü yemeklerimizi cok ozledim hamilelik hormonlarinin da etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bu aralar aşırı dönmek istiyorum esime de sürekli konusunu açıyorum
Yuru git sikayetini ozelden et. Hakaret davani da ote de ac. Burda cigirtkanlik yapma.Mune bu arkadaş hak ettiği hakaret davasını almadan önce cezasını alabilir mi?
ALINTI YANLIŞ kelime grubundan kendi beyni anlamayıp burda hakaret yağdırıyor.
Doğrudur. Aynı ülkedeki tecrübeler bile kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki aslında ne söylersek söyleyelim hayır ben öyle düşünmüyorum diyen biri illa çıkıyor. Zorbalık desen her yerde zaten artık.Ben Avrupayı tecrübe ettiğim için avrupa söyledim ama Amerika daha kötü bu konuda avrupada da var ama geçenlerde Avusturyada oldu hatta bu saldırı. Türkiyede henüz yok ama burada da can güvenliği sıkıntı. Allah çocukları korusun çok zor
Kız dur yanlış anladınnnnnNe diyosun sen be? Hasta misin?
Üye sizin çocuğunuz için dememiş aslında onu. Konu sahibi uydurup uydurup gerçekte hiç olmayan şeyleri yazdığı için ona atıfta bulunmuş. Yanlış alıntı yapmış.Ne diyosun sen be? Hasta misin?
Nereye gitmiştiniz montenegro muydu
Eki Görüntüle 3666264
Ayrıca siz karadağdasınız avusturyayı nerden salladın şimdi, daha geçen ay karadağdan afrikaya iş teklifi gelmişti kocana fjfjdk En başından beri karadağ’da da olmadığına eminim gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?