Çok özledim

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhabalar , kısaca özet geçeyim , daha önceden bir arkadaşım vardı , aile vs neredeyse her konuda ikiz gibiydik. Ikımızde evli çocuklu ınsanlarız , Çok özelimi açtım kıza, o da bana. Son zamanlarda benden sıkıldığını hissediyordum ama kondurmadım. Neyse bi kaç kere aradım açmadı , geri de dönmedi. Sonra sosyal medyadan benı sıldıgını ayrıca numaramı da sildiğini farkettim , kırıldım. Bir daha aramadım, aradan 1,5 yıl gectı maalesef onu hala çok özlüyorum . Ama benı yüz üstü bıraktığı için, aramaya da cesaretim yok , siz olsaydınız ne yapardınız.. başka birisi olsaydı umrumda olmazdı , ama o başkaydı benım için..

Aramissiniz acmamis..
Ben olsam sinir olurdum umrumda olmazdi artik, adini bile unuturdum.
Ne minnossunuz
Teşekkür ediyorum, covid gecırdıkten sonra iyice hassaslaştım sanırım, neden böyle oldu bilmiyorum kıracak üzecek bişey de demedim ama maalesef sırtını döndü bana

Bu hayat sizi iki çarpar, ona böler. Kimseye anlam yüklemeyin bu kadar, sizi sileni silin, aramayanı aramayın, sormayanı sormayın. Özlem değil de dertleşmeye ihtiyacınız var gibi.

Bu hayat sizi iki çarpar, ona böler. Kimseye anlam yüklemeyin bu kadar, sizi sileni silin, aramayanı aramayın, sormayanı sormayın. Özlem değil de dertleşmeye ihtiyacınız var gibi.
Dertleşecek insanlar var etrafımda , ama benı onun gibi anlayacak , onun bakış açısıyla bakabilecek , onun gibi benımle aynı yaralara sahıp kımse yok

Sohbetleriniz sürekli dertleşme ya da ailevi problemler üzerine miydi?Belki bunlardan sıkılmış olabilir.Yani ben de sürekli dert yakınan,yaşam enerjimi emen insanlardan ışık hızıyla kaçıyorum artık.Çok özelimi açtım demissiniz belki de bundan rahatsızlık duymuş olabilir.Her ne sebeple olursa olsun aranızdaki dostluk sağlam bağlara sahip değilmiş.Sebepsiz arkasını dönen,hatam varsa bunu açıkça söylemek yerine çocukça beni ordan burdan silen biri için üzülmezdim açıkçası.

Ne diyebilirim ki , haklısınız

Bana değer vermeyen kim olursa olsun anında silerim tozu kalmaz yolu açık olsun biri seni istemiyorum demişse içim öyle bir soğur ki geri dönse de ruhumda bitiyor ne yapsam sevemiyorum

Belki siz ona o ortak acilari hatirlattiginiz icin silmistir sizi. Tek geldik tek gidiyoruz. Kimseye bu kadar anlam yuklememek lazim. En yakindakilere bile. Yasiniz da kucuk degilmis. Ben sizin yerinizde olsam bunu firsat olarak gorurum kendimi gelistirmek icin. Acilariniza baglanmayin, kimseyle dertlesmenize gerek yok, kendi ic huzurumu saglamak icin neler yapmam gerekir bunlara yogunlasirim.

Evet belkıde gerıde bırakmalıyım bazı şeyleri , önüme bakmalıyım ben. Teşekkür ederim.. herkesı olduğu yerde bırakmalı belkıde , kalmak istediği yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…