- Konu Sahibi depresyonnn
-
bence bu güzel bişey...
nişanlını bu kadar düşünüp arzulaman ama abartmamak lazım =)
sabret...
Merhaba arkadaşlar, öncelikle belki bazılarınıza çok saçma gelecek bu yazıyla dalga geçmemenizi rica ediyorum...
Bu sorun sadece bendemi var bilmiyorum, belkide çok abartıyorum ama artık sıkıntı olmaya başladı.
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizi çok özledik, 2 aydır görüşemiyoruz, daha bir kaç görüşemeyeceğiz.
Sorunum şu, gözlerimi kapattığım anda, yada bir iş yaparken birden aklıma geliyor, afedersiniz ama onu öptüğümü ve birlikte olduğumuzu hayal ediyorum. Bu durum şu sıralarda çok can sıkıcı olmaya başladı, kendimi suçluyorum sürekli, yani kötü düşünceymiş gibi hissediyorum. Bu güne kadar hiç kimseyle birlikte olmadım, eski erkek arkadaşlarıma karşı asla böyle bişey hissetmedim, ama nişanlımı hayal etmekten alamıyorum kendimi. İleride ilişkiye çok düşkün olup nişanlımı sıkarmıyım diye sorguluyorum kendimi... Sizce çokmu büyütüyorum, yada bu durum için önlem almam gerekirmi?
sız bır an once evlenın nısanlını bu kadar sevmen guzel
olur canım normal şeyler bunlar neden garip gelsin ilerisi için bişiy söylemek zor sende bilemezsin ama ben bu düşünceni tamamen özlediğin için oldugunu düşünüyorum yani duyguların onu göremedıgın için cok yogun yanına geldıgınde hersey normale döner emin olne zaman düğün bellimi
maalesef durumuna bir çare yok evlenmekten başkaşunu da bil evlendikten sonra böyle istekli olmayacaksın
canım seni çok iyi anlıyorum bende on ay nişanlı kaldım ve bizde ayrı illerde idik ayda yada iki ayda anca görüşüyorduk oda sadece bir kç saat çoguda ailelerle geçiyorduaynı duyguları ikimizde yaşadık şu an üç yıllık evliyiz eşim işe gittiginde hala nişanlılık dönemimizdeki gibi onu düşünürüm oda öyle oldugunu söylüyü bence en kısa zamanda evlen
özlemek iyidirbunu birbirinizden saklamanıza da gerek yok ki. bence çok güzel bi duygu sevdiğin insanı özlemek
Neden saçma olsun yahu,aşıksın sen
Bahar geldi,doğanın canlanma mevsimi,içinin kıpır kıpır olması çok normal.
Nişanlına karşı böyle duyguların olmasından doğal birşey yok.
Tebrikler,inşallah kısa zamanda kavuşup tamamına erersiniz.
Ona karşı istekli olman gayet doğal, istemezsen sorun var demektir. Birde yanında olmaması, uzakta olması, daha etken tabi. Cinsellik insanın doğasında var, şuan yaşayamadıklarınızı, yada yaşamak istediklerini düşünmen, onu arzulaman doğal.
Bunu ilerde onu bıktırırmıyım, cinselliğe çok düşkün olurmuyum diye düşünme, onu yaşamadan bilemezsinhem onunda bu durum hoşuna gidecektir
Böyle düşünmen çok normal niye saçma olsun ki. Ben de sevgilimle buluştuğum gün eve döndüğümde üstümdeki bluzu değiştirmek istemiyorum hatta yıkamak bile istemiyorum çünkü kokusu sinmiş oluyor koklayıp duruyorum bu da saçma ama aşk işte
kızlar isteyemez, düşünemez mantığı ile yetiştirildiğimiz için tersini hissetmeniz halinde huzursuzluk duymanız normal,
huzursuz olmaktan huzursuz olmazsanız biraz zaman sonra rahat rahat düşünür olursunuz.
düşüncelerimizden bile kısıtlanır hale gelmişiz! tuhaf aslında..
Teşekkür ederim, rahatlattınız beni..
Ne güzel, dün gece msj atmış, senin hediye ettiğin tshirt var üstümde diye, sanırım oda hayal kuruyor
ne var bunda uzun zaman görüşmediğinizden dolayıda sürekli hale gelmiş istek arzularınız. nişanlı her kız arzular düşünür bunları. evlenince geçer merak etme :))
Canım böyle düşünmen çok normal ben de nişanlıyken eşimle düşünmekten ziyade hep telefonda bunları konuşurdukhatta eşim düğüne bir hafta kala yapalım diye tutturmuştu ama adamcağazın hevesi boğazında kaldı çünkü vajinismus olduğum ortaya çıktı biz nerdeyse bir yıl sonra birlikte olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?