Çok özledim :((

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Merhaba arkadaşlar, öncelikle belki bazılarınıza çok saçma gelecek bu yazıyla dalga geçmemenizi rica ediyorum...
Bu sorun sadece bendemi var bilmiyorum, belkide çok abartıyorum ama artık sıkıntı olmaya başladı.
Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve birbirimizi çok özledik, 2 aydır görüşemiyoruz, daha bir kaç görüşemeyeceğiz.
Sorunum şu, gözlerimi kapattığım anda, yada bir iş yaparken birden aklıma geliyor, afedersiniz ama onu öptüğümü ve birlikte olduğumuzu hayal ediyorum. Bu durum şu sıralarda çok can sıkıcı olmaya başladı, kendimi suçluyorum sürekli, yani kötü düşünceymiş gibi hissediyorum. Bu güne kadar hiç kimseyle birlikte olmadım, eski erkek arkadaşlarıma karşı asla böyle bişey hissetmedim, ama nişanlımı hayal etmekten alamıyorum kendimi. İleride ilişkiye çok düşkün olup nişanlımı sıkarmıyım diye sorguluyorum kendimi... Sizce çokmu büyütüyorum, yada bu durum için önlem almam gerekirmi?

bence bu güzel bişey...

nişanlını bu kadar düşünüp arzulaman ama abartmamak lazım =)

sabret...

olur canım normal şeyler bunlar neden garip gelsin ilerisi için bişiy söylemek zor sende bilemezsin ama ben bu düşünceni tamamen özlediğin için oldugunu düşünüyorum yani duyguların onu göremedıgın için cok yogun yanına geldıgınde hersey normale döner emin ol ne zaman düğün bellimi

maalesef durumuna bir çare yok evlenmekten başka şunu da bil evlendikten sonra böyle istekli olmayacaksın

canım seni çok iyi anlıyorum bende on ay nişanlı kaldım ve bizde ayrı illerde idik ayda yada iki ayda anca görüşüyorduk oda sadece bir kç saat çoguda ailelerle geçiyordu aynı duyguları ikimizde yaşadık şu an üç yıllık evliyiz eşim işe gittiginde hala nişanlılık dönemimizdeki gibi onu düşünürüm oda öyle oldugunu söylüyü bence en kısa zamanda evlen

özlemek iyidir bunu birbirinizden saklamanıza da gerek yok ki. bence çok güzel bi duygu sevdiğin insanı özlemek

Son düzenleme:
Neden saçma olsun yahu,aşıksın sen
Bahar geldi,doğanın canlanma mevsimi,içinin kıpır kıpır olması çok normal.
Nişanlına karşı böyle duyguların olmasından doğal birşey yok.
Tebrikler,inşallah kısa zamanda kavuşup tamamına erersiniz.

sız bır an once evlenın nısanlını bu kadar sevmen guzel

Evlenicez zaten, ama biran önce olmayacak malesef, 4 ay beklememiz gerek...

Düğünümüz temmuzda muhtemelen o tarihe kadar göreşemeyeceğiz (

maalesef durumuna bir çare yok evlenmekten başka şunu da bil evlendikten sonra böyle istekli olmayacaksın

Bu kadar istekli olmak istemem zaten, eşimi bıktırmak istemiyorum...

Umarım evlendiğimizde de bu muhabbetimiz devam eder...
Sizinde Rabbim ağzınızın tadını bozmasın...

özlemek iyidir bunu birbirinizden saklamanıza da gerek yok ki. bence çok güzel bi duygu sevdiğin insanı özlemek

Özlediğimizi saklamıyoruz ama arzulamak farklı, çekiniyorum ondan, oda açılamıyor bana...

İnşallah, evet aşığım ben ona, artık nişanlım değil, eşim olmasını istiyorum

Ona karşı istekli olman gayet doğal, istemezsen sorun var demektir. Birde yanında olmaması, uzakta olması, daha etken tabi. Cinsellik insanın doğasında var, şuan yaşayamadıklarınızı, yada yaşamak istediklerini düşünmen, onu arzulaman doğal.
Bunu ilerde onu bıktırırmıyım, cinselliğe çok düşkün olurmuyum diye düşünme, onu yaşamadan bilemezsin hem onunda bu durum hoşuna gidecektir

Böyle düşünmen çok normal niye saçma olsun ki. Ben de sevgilimle buluştuğum gün eve döndüğümde üstümdeki bluzu değiştirmek istemiyorum hatta yıkamak bile istemiyorum çünkü kokusu sinmiş oluyor koklayıp duruyorum bu da saçma ama aşk işte

kızlar isteyemez, düşünemez mantığı ile yetiştirildiğimiz için tersini hissetmeniz halinde huzursuzluk duymanız normal,

huzursuz olmaktan huzursuz olmazsanız biraz zaman sonra rahat rahat düşünür olursunuz.

düşüncelerimizden bile kısıtlanır hale gelmişiz! tuhaf aslında..

Teşekkür ederim, rahatlattınız beni..

Ne güzel, dün gece msj atmış, senin hediye ettiğin tshirt var üstümde diye, sanırım oda hayal kuruyor

Yo bunun cinsiyetle ilgisi yok bence.
Sadece aşırıya kaçmak korkutuyor beni, diyorumya daha önce hiçbir erkek arkadaşıma hissetmemiştim, sonuçta onlarlada düşünseydim hayallerime kimse gem vuramazdı.
İlkez yaşıyor olmamın nedenini çözmeye çalışıyorum sadece, yaşla alakalımı, yoksa gerçek aşk bumu?
Bu soruların cvbını bulmaya çalışıyorum...

ne var bunda uzun zaman görüşmediğinizden dolayıda sürekli hale gelmiş istek arzularınız. nişanlı her kız arzular düşünür bunları. evlenince geçer merak etme :))

Teşekkür ederim, rahatlattınız beni..

Ne güzel, dün gece msj atmış, senin hediye ettiğin tshirt var üstümde diye, sanırım oda hayal kuruyor

Canım böyle düşünmen çok normal ben de nişanlıyken eşimle düşünmekten ziyade hep telefonda bunları konuşurduk hatta eşim düğüne bir hafta kala yapalım diye tutturmuştu ama adamcağazın hevesi boğazında kaldı çünkü vajinismus olduğum ortaya çıktı biz nerdeyse bir yıl sonra birlikte olduk

Son düzenleme:
ne var bunda uzun zaman görüşmediğinizden dolayıda sürekli hale gelmiş istek arzularınız. nişanlı her kız arzular düşünür bunları. evlenince geçer merak etme :))

Sanırım hiçbir arkadaşımdan duymadığım için böyle hissettim sanırım.
Belki yanlış anlayacaklarından tedirgin oldum bilemiyorum...

gerçek aşkk buuuuuuuu ne güzzeel duygularr kaygılanmaya hiç gerek yok =)) bi kac ay daha hayal kur inş ömür boyu sürer aşkınız

Oy oy henüz birbirimize çok açılamadık.
Umarım ilk gecemizi çabucak atlatırız, vajinismusuda buradan öğrendim, umarım yaşamam öyle bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…