Çok özledimm.

evli biri için böyle şeyler düşünmeyin bırakın anılarınızda kalsın... kendine bir hayat kurmuş karısı çocuğu var ve sizde birgün yuva kuracaksınız nasip olursa sizin eşinize karşı böyle hisler besleyen hatta onu bekleyen özleyen biri olduğunu bilseniz neler hissedersiniz? empati yapın ve önünüze bakın geçmişle yaşamayın...

Hakılısınız zaten o yüzden kimseye bişey demiyorum.

Ama benide anlayn biraz Çok kötü bi şekilde sırtımdan vuruldum. Kimsenın yuvasını bozma gbi bi niyetim yok ne onun ne bi başkasının bundan haberı bile yok ben sadece firik almak istedim benım hissettiklerm benım sucum değil. Elimde olsa saniyesinde unuturum ben sadece yaşadıpımı paylaşmak istedim.

Ve varsa firiklerını ve bana yardımcı olmanızı istiyorum. Kolay mı Asla hayatınızda olmayacak olan Eski birini unutamamak..

illa ki karşına daha çok seveceğin biri çıkacak ve eski sevgilin aklına bile gelmeyecek...

bu arada merak ettim neden hemen başkasını bulmuş bir fikrin varmı:26:

keske kerkes istediğiyle evlene bilse;
ama unutmamamız bir nokta var
“Allah şöyle buyurur: ‘Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir. (Gerçeğin ne olduğunu) siz bilmeseniz de Allah bilir.’ (Bakara 216)
KUZUM o yüzden herşey geçmişte kalmış sen önüne bak,illaki karşına seni çok seven sana çok değer veren birisi çıkacaktır :)

Şüpesizki O herşeyi Bilen ve görendir..

Keşke silebilsem geçmişi :( Ama neden gün geçtikçe unutmak yerine daha çok aklıma geliyo aylardır sadece konusu acıldıgnda aklıma geliyodu ama ne olduysa bi anda cıkmıyo şimdi rüylarmda bile o var

bütün arkadaşalrın yazdıklarına katılıyorum.senide en iyi anlıyacak kişilerden biride benim.benzer bir olayda benim başıma geldi.birebir aynı değil tabii.o yoğunlukta bir ilişki yaşayamadığından olabilir.bu yaşadığın tramvaya giriyor.belki incitilmekten korktuğundan hayatına birini alamıyorsun.şahsen kendimde böyle bir korku hissetmiştim.daha bugün bir arkadaşımla konuştum.onun güzel bir ilişkisi var yalnız geçmişte yaşadıklarından dolayı.her şeyde aman felaketle sonuçlanacak diye diken üstünde duruyor.aynı şeyleri yaşamak istemediğinden.bu ilişkimde mi bozulacak diye korkuyor.belki sende aşık olsam bile sonuç aynı mı olacak diye korkuyorsundur.bir arkadaş elif şafaktan bir söz paylaşmış.ne kadar doğru bir söz.birde hayır şer paylaşımı yapan arkadaş vardı.ne kadar doğru.manavdan meyve mi alıyor.evlilik bu kadar kolay mı.bak saatimi tutuyorum 5 dakikaya gelmezsen başkasıyla evleneceğim ona göre mi demişti.kuzenin gibi bir kız yazmışsın.tanıyorsan sezmedin mi.

Demek hayırlısı değilmiş senin hakkında böyle düşünmek lazım
O evlenmiş aradan yıllar geçmiş
Muhtemelen çoluğuyla cocuğuyla mutlu mesut yaşıyordur
Seninde mutlu olmak hakkın !
Bir gün karşına öyle biri çıkar ki yeniden seversin yeniden aşık olursun merak etme
Yeter ki bu düşünceye beynini alıştır , kendine bir şans ver

Kızla pek sohbetimiz yoktu ama o biliyodu bizm beraberlğimizi ve akrabayz biz onunla hatta kızla onun hakkında konusmustuk sevıyomu senı dedi bna evet ilk defa birinin benı sevgdıne emınım demiştim ona :) nasıl cesaret edebildi anlamış değilim malesef hiç sezmedim Sadece o gün gördüğümde ögrendım. Onların yüzünden Hayatım mahfoldu diyebilirm Herkse olan güvenımı kaybettım Güvensiz bi insan nasıl bi ilişiki yaşayabilrki..
3 Yıldır hayatımda kimse yok Uzun bi süre daha olucagınıda sanmıyorum.. Dedikleriniz çok doğru korkuyorum başkasından ne malum onunda yapmıycagı..

Hayatımdaki en acı edindiğim tecrubeymiş meğer asla birini Kendimden çok sevmemem gerekiyomus..
Allah mutlu etsin onları. Ama ilk öğrendiğimde Canım çok yanmıstı ben olmadagım sürece sende mutlu olma dedim Kıza keşke demeseydım. Fırsatını bulsa kacıp gelicekmiş evine. Allah işte yinede inşllah düzelr araları.

Demek hayırlısı değilmiş senin hakkında böyle düşünmek lazım
O evlenmiş aradan yıllar geçmiş
Muhtemelen çoluğuyla cocuğuyla mutlu mesut yaşıyordur
Seninde mutlu olmak hakkın !
Bir gün karşına öyle biri çıkar ki yeniden seversin yeniden aşık olursun merak etme
Yeter ki bu düşünceye beynini alıştır , kendine bir şans ver

Onun evlendğini çolugunu çocuguna falan alştrdm kendımıde Bi tek onsuzluk zor geliyo. Hayatımda cıktgı gbi aklımdanda cıksa keşke..
Bi gün bende mutlu olucam biliyorum ama zaman yavs gecıo işte..

Hepinize çok teşkkr ederim konusmak bi nebze bile olsa kendımı iyi hissettirdi meger ne kötüymüs birilerine derdini anlatamamak.

durumuna çok üzüldüm umarım en kısa zmanda unutursun
unutamamanın ne kötü bişey olduğunu bilrim ben eski sevgilimden ayrılalı 10 yıl hala aklımda bi ara baya unutmuştum ta ki 6 ay önce face. den bana msj atana kadar yine aklıma girdi ve çıkmıyor o beni seviyodu ama olmayacak şeyler var bu yüzden olmadı ama onu özlüyorum keşkler beni bitirdiiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

durumuna çok üzüldüm umarım en kısa zmanda unutursun
unutamamanın ne kötü bişey olduğunu bilrim ben eski sevgilimden ayrılalı 10 yıl hala aklımda bi ara baya unutmuştum ta ki 6 ay önce face. den bana msj atana kadar yine aklıma girdi ve çıkmıyor o beni seviyodu ama olmayacak şeyler var bu yüzden olmadı ama onu özlüyorum keşkler beni bitirdiiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Keşkeler kadar kötü birşey yoktur bilirim
Hele gözümün önünde olup benim olmaması üstüne hala beni sevdiğine inanmam her gün öldürüyo beni..
Herzaman yaptıkları şey zaten tam unutrsun hatırlatırlar yine.

İnşallah unutursun sende unuturuz... ama Çok zor !

Ben onu ÇOK ÖZLÜYORUMMMM !

Kızla pek sohbetimiz yoktu ama o biliyodu bizm beraberlğimizi ve akrabayz biz onunla hatta kızla onun hakkında konusmustuk sevıyomu senı dedi bna evet ilk defa birinin benı sevgdıne emınım demiştim ona :) nasıl cesaret edebildi anlamış değilim malesef hiç sezmedim Sadece o gün gördüğümde ögrendım. Onların yüzünden Hayatım mahfoldu diyebilirm Herkse olan güvenımı kaybettım Güvensiz bi insan nasıl bi ilişiki yaşayabilrki..
3 Yıldır hayatımda kimse yok Uzun bi süre daha olucagınıda sanmıyorum.. Dedikleriniz çok doğru korkuyorum başkasından ne malum onunda yapmıycagı..

Hayatımdaki en acı edindiğim tecrubeymiş meğer asla birini Kendimden çok sevmemem gerekiyomus..
Allah mutlu etsin onları. Ama ilk öğrendiğimde Canım çok yanmıstı ben olmadagım sürece sende mutlu olma dedim Kıza keşke demeseydım. Fırsatını bulsa kacıp gelicekmiş evine. Allah işte yinede inşllah düzelr araları.

aşk acısı çekmeyen insan yoktur çok üzüldüm durumuna bende eski sevgilimi bi türlü unutamıyorum başka biriyle çıktım ama olmadı evlendiğini duysam ben naparım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyelim elbet bi gün geçer sende mutlu olursun inşallah

benimde 1 yıl oldu unuttum zannettim olmadı unutamışım benimde canım çok acıyor ve çok mutsuzum ve bende çok özledim rabbim al içimden acısını aşkını ne olur

benimde 1 yıl oldu unuttum zannettim olmadı unutamışım benimde canım çok acıyor ve çok mutsuzum ve bende çok özledim rabbim al içimden acısını aşkını ne olur

Ahh Ahh.. Düşünüyorum bazende ben onun yüzünden çektiğim bu acıyı bile seviyorum. Onun için yaşadığım hiçbişey için pişman değilim Ama keşkee onla değilde benımle olsaydı onu değilde benı secseydi. Acım hala hafiflemedi yıllar gecmesıne ragmen. Ama İNŞALLAH senın acın hafifler arkadasım :(

İlk Aşkımdı...

Konuyu açmanın nedeni içimi dökmek etrafımdaki kimseye anlatamam boğulucak gibiyim.

Çok sevdim ben onu annemin babamın istemedği birini kendımden cok sevdim
çocukluk aşkmdı ilk zamanlar sonra büyüdü büyüdü Hayatımın aşkı oldu nerden biliym böyle olucagını..

Bi gün hiç beklemedğim bi anda sana aşığım dedi o gün mahvolmus hayatımda farknda değilmişim
Dünyalar benım oldu hiçkimse umrumda değildi hiiç.
1 yıl çıktık ailemden gizli. Öyle bi bakıyodukı bana dünyayı yakardım ya çok seviyodum ben onu halada seviyorum.

1 yıl sonra öğrendi ailem babamla kavga ettim onun için ayrılmam istersen döv öldür yinede ayrılmam dedim dinlemedi
ayrıldım dedim ama 2 ay daha öyle devam ettik sonra kavga ettik bi gün ayrıldık ama hala konusuyodk biliyodum beni Seviyo

Ama uzaktık birbirimize mesafeler vardı. Bayramda memleketime gttim sabh saat 8:43dü karşı karşıya evlerımız
ne göriym bnm kuzenım sayılabilcek kızla el ele ve onların evinde annesinin elini öpturuyo..

Nefesim kesildi, onun için gitmiştim barışmak için.

o akşam dayanmadım msj attım, mutluluklar onu benı sevdğin gbi çok sevme olurmu dedim.

Hep içimde olucaksın ne zaman baksna bunu gözümde görüceksin dedi. Ve öylede oldu.

2 ay sonra evlendiler. Şimdi 3 aylık cocugu var. Hersey imkansız artk tamamen bitti.
İÇİM çok acıyo gel desem koşar giderm ona hiçbişey umrumda değil..

Zamanla geçer sandım geçmedi 3 yıl oldu unutucagımı sanarken daha çok özlüyorum daha çok acı çekıyorum...

BEN ONUN GÜLÜŞÜNÜ ÇOK ÖZLEDİMM..

İnşallah Rabbim karşına onunla ilgili herşeyi unutma fırsatı çıkarır...
Bana kalırsa unutmalısın da,unutmalıydın da ...
Bazı yarım kalanlar tamamlanamadığı için koyar insana... Oysa tamamlandığı halde keşke yarım kalsaydı dediklerimiz de var :34:

Back
X