• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özlüyormuş..

Tövbe estağfurullah aglatirdik mi çiş mi surerdik şizofren mi o resmen delirmişler Allah sabır versin baştan mesafeli olsaydınız keşke soğuk en güzeli dicem oğlu da anaci imis
Geçmiş olsun Allah sınır sisteminize güç versin

jameya validen eşin aynı insanlar onlar degişmeyecek degiştiremezsin de umursama tabirle adam yerine koyma.
su yaşadıklarını farklı kişilerden aynı laflarla çogu anne dinledi dinliyorda.
onlara yapılanı bize yapıyorlar bir nevi gördügünü işliyorlar.
gelecek torununu görecekse gelsin görsün konuşsun hı hı yap gönder evine.
yada tam tersi siz gidin pişirsin sıcak sıcak ye ay gazı var ay acıkmış diyip yan odaya git.
kocalar annelerine güç yetiremiyorlar onları da dinleyen yok.
dediklerimi bir düşün annecin yorulmasın biz gideriz hem hava alırız(sıcak yemek istedigin zaman da kalkma fırsatın var.)düşünmelisin bunu

Haklısın canım babaannemler yüzünden annem sinirlenince ben bir ay anca anne sütü almışım kesilmiş onlar yüzünden herşeye burunlarını soktukları için. Hiç içine atma

Bende buraya yazıyorum işte içime atmamak için :) sakinleşmek için içimi dökmeliyim yoksa daha kötü olurum.

Acilen psikiyatrik yardım alın , lohusa depresyonuna kayınvalide sendromu eklenmiş.
Size şöyle bir tavsiye versem?
Her akşam içinizden geçenleri, kızgınlığınızı,üzüntünüzü,hırsınızı alamadığınız olay ve durumları bir deftere yazın, rahatladığınızı göreceksiniz.
Hatta bu laftan anlamayan kayınvalideye de üsluba dikkat etmek kaydıyla yazılı bir nota verebilirsiniz.
-Konuştum konuştum anlatamadım annecim bir de yazılı anlatmayı deneyeyim dedim, diyerek...
Valla ona laf anlatmaktan vazgeçtim.
Dediğiniz çok mantıklı,bir daha öyle bir durum yaşarsam yaparım,bu aralar iyiyim ve böyle saçma sapan şeylere sinirlendiğime bile inanamıyorum.
Eğer tekrarlanırsa gitmeyi düşünüyorumdoktora.

Tövbe estağfurullah aglatirdik mi çiş mi surerdik şizofren mi o resmen delirmişler Allah sabır versin baştan mesafeli olsaydınız keşke soğuk en güzeli dicem oğlu da anaci imis
Geçmiş olsun Allah sınır sisteminize güç versin

Ben çok mesafeliyim aslında. Belki de ondan bmyle yapıp beni çileden çıkarmya uğraşıyor. Hiçbir zaman bana karışmasına fırsat vermedim.
Ama doğumdan sonra fazla konuşmaya başladı ve bile bile yaptığını düşünüyorum. İlk günler eşim uyarırken evet lohusa depresyonuna girer üstüne gitmemek lazım dediğini duymuştum.

Back
X