çok özlüyorum...

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
iyi akşamlar kızlar,

ayrıldığı kişiyle seneler sonra tekrar birleşeniniz oldu mu. bizim bitmişti ben de unutamadım şuan beraberiz diyen var mı..
onu çok özlüyorum, bitti dediğim an, dindi dediğim an, geçti dediğim an bi acı tebessüm yerleşiyo yüzüme. bitmemiş diyorum. daha geçmemiş. atamamışım daha içimden. keşke diyorum, keşke.

kızlar çok ihtiyacım var... var mı aranızda benim gibi...
 
biz tam tersiyiz.... çok üzülüyorum.. çok..

nasıl oldu özel değilse? asla ben adım atmam ayıracak değilim ama eğer biterse çok isterim yeniden olalım.


burdan ya da özelden anlatabilirsen nasıl su serpersin içime bilsen....
 
Su akar yolunu bulur .
Eğer olacağı varsa doğru zamanda , doğru yerde oluverir.
Herkes için hayırlısını dile...
Zamanla taşlar yerine oturur.

çok denedim başkasıyla ama olmadı çok şans verdim olmadı, kendi halime bıraktım olmadı. allahım hayırlısını versin haklısın ama ne bileyim
 
Öncelikle seni cok iyi anlıyorum canım. Ama suna inan tek tarafın istemesi ve sevgisiyle tekrar birlesip mutlu olmak mümkün olmaz. Iki taraf da ozlemeli, pişmanlık duymalı.
Bi de kader diye birsey var ben inaniyorum buna. Eger o senin kısmetinde varsa illaki olur. Bir söz var ya " kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet degilse ne gelir elden"
Biraz da oluruna bırakmak lazim sanirim.
Ben başkasıyla nişanlanmıştım. O biz ayrılırken biliyoruz seninle evlenicez sen 2 yıl sonra yine bana döneceksin demisti. Bitiren bendim malesef. Ozamanki gençlik belki de beklentilerimin farklı olmasi bilmiyorum ama sevdigim halde ayrılmıştık sanirim. Anneme bile gelip lutfen konuşun, ben onu seviyorum ve deger veriyorum demisti.
Sonra ise iste baska biri girdi hayatima. Ve ben aslinda herseyde nisanlimi onunla kıyasladım. Cok farklilardi çünkü. O olgun, az konusan, sakin biriydi. Sıkıldığımı sandim sanirim bu yuzden. Nisanlimsa tam tersiydi. Kavgalar gürültüler yordu beni..
Bazen onun baska biriyle evlenmis olabilecegini dusunurdum. Rüyamda görürdüm evlendigini. Üzülürdüm ozaman anladim pisman oldugumu.
Nisani attim.
Biraz kendimi dinledim. Hatta baskalariyla görüştüm.
Simdi ondan baska biriyle olamayacagima eminim.
Barıştık.
Ben birgun whatsapptan yazdim. Nasilsin diye.
Kırgındı bana. Ayrılınca telimi degistirmistim.
Bikac ay arkadasca görüştük. Özlemişiz.
Ikimiz de cesaret edemedik konusmaya.
Bi gun arabada giderken hic bilmedigim bir sarki caldi. Ismi "aramizda kalsin" ilk kez duydum ama sozleri bizi anlatiyordu.
Yolda oyle dinledik ikimiz de susarak.
En sonunda o ikimizin de söyleyemediğini soyledi iste dedi.
Öylece barıştık
 
özelden yazıyorum
 
Gönül isterdi ki ben kıymetini böyle anlamayayim ama oldu ne biliyim. Beni arıyor diye numarami bile degistirmistim. Bunlari hic haketmedi.
Adımı ben attim acikcasi. Cunku hatali olan bendim.
Hayatinda biri olmadigini ogrenince cok sevinmistim.
 
Ben de varım canım,2011 senesinde sevgili olmuştuk sonra ayrıldık barıştık araya bir sürü şey girdi,ve şuan birlikteyiz ve sözlüyüz hatta :)
 

Gerçekçi olmak gerekirse ilişkilerin çok hızlı tüketildiği şu devirde bu kavuşmaları yaşayanların sayısı çok azdır, ama vardır elbet.

İçlerinde beni en etkileyeni aşağıda linkini bırakacağım blogda okuduğum olmuştu. Şimdi sizinle paylaşmak için bulunca tekrar okudum, tekrar ağladım. Eğer kaderinizde varsa elbet yine yollarınız buluşacaktır.

http://neslicetarifler.blogspot.co.ke/2013/08/masal-gibi-bir-dugun-ve-bizim-hikayemiz.html
 
Ben de varım.

Çok zorlu süreçleri sınav olarak yaşadım. Kesinlikle çok yıpratıcı ve destek almama sebep olan bir ayrılık süreciydi. Ama hep dik durdum, hep hayırlısını istedim ve hep özledim. Çünkü aramızdaki mesele bir ihanet ya da 2.kadın gibi çocukça meseleler değildi.

Ama Allah dualarıma cevap vermek istemiş, seneler sonra olmasa da bir araya gelebildik, her şey eskisinden daha kıymetli ve anlamlı oldu. En önemlisi biz hiç bir süreçte zarar vermedik birbirimize.

Ve evliyiz.
 
hikaye çok benziyor... ahhh sonu da aynı olabilse.... üzgünüm....
 

Ben varım :) 4 sene ayrı kaldık,ben yurt dışına çıktım 1 sene yurt dışında yaşadım. Sonra geri döndüğümde tekrar karşıma çıktı tekrar deneyelim dedi. Şimdi 3 yıllık evliyiz.. sizin de hakkınızda hayırlısı olsun diyelim zamana bırakın. Ne kadar süredir ayrısınız?
 
Benim başıma gelmedi ama iki kişi biliyorum böyle.. ikisi de bir yılı geçen ayrılıktan sonra biri evlendi biri nişanlı.. ben eski sevgilimi çok sevsem de dönse kabul etmem sanırım gururumdan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…