çok özlüyorum...

"Zorla nişanlandı" bahanesinin arkasına saklanmayın, sanırım ancak o evlenince geçer içinizdeki sıkıntı.
Başka uğraşlar edinin, elden bi şey gelmez.

Biz eşimle sevgiliyken, eski sevgilisi mesaj atmıştı eşime. Sonuç felaketti, kız bağır çağır ağlıyormuş orda burda, haketmişti ama.
Sizin için daha ağır sonuçları olabilir kız öğrenirse.

ben ona hiç adım atmdım ki. hiçbi şey yapmadım. kızın bana kızmaya hakkı yok özetle. ne yaşıyosam içimde yaşıyorum. ayrıca önce bi nişanlısının sosyal medyasına el atsın bataklığa çevirmiş takip ettiği kitleyle....

zorla nişanlanma dediğim baskı olmuştur bu da tamam demiştir aynı baskı benle de oldu o kadar bunalmıştım ki artık. yoksa gönlü varmış ki olmuş zorla derken onu kastetmedim.

aslında şimdi de bi yanım çok kızgın istemiyo, diğer yanım yapma düğün fotoğraflarını da gördüğün gün gelicek bırak yaşa acısını diyo.

karışık duygular

Biri önermiş mesaj atmanı, o yüzden dedim. Bence ilk iş sosyal medya hesaplarından ikisini de engelle, onları stalklamışsın, bu şekilde unutman zaten imkansız. Bi yerden başla.

Biri önermiş mesaj atmanı, o yüzden dedim. Bence ilk iş sosyal medya hesaplarından ikisini de engelle, onları stalklamışsın, bu şekilde unutman zaten imkansız. Bi yerden başla.
kızın hesabı yok. kuzeninşn karısı paylaşmış fotoğrafları. çocuğu staljkadım ama.

Sen bunu takıntı yapmışsın canım ? Bu terk falan mı etti ondan kıymete binmiştir
hayır. aksine adım da attı ama çok kızmıştım haklıydım
unuturum sandım, geçer sandım. şimdi üzülürüm mutsuz evliliktense dedim. keşke sevgimin bitmesini bekleseydim diyorum şimdi. aşırı severdim çünkü..

Nişanlanmış bence artık önünüze bakma zamanı gelmiş .
Sorunuza gelince evet uzun yıllar sonra yeniden görüştük ama benimki burda yazan arkadaşlarda olduğu gibi mutlu sonla bitmedi .
Olmadi hemde yıllar sonra niçin olmadıysa aynı sebepten. Üstelik kendimi berbat hissedeceğim şekilde.
Bazen denememek daha iyi sanırım.

senin durumun da üzücü. ben de bazen olmaz artık dönse de diyorum ama yine de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…