çok özlüyorum...

Arkadaşımın anne babası 2 yıl lisede sevgili olmuşlar adam askere giderken ayrılmışlar. Yıllar sonra biri nişanlanmış birinin sevgilisi olmuş iki üç sefer. Birbirlerini yaklaşık 5 6 sene görmemişler birgün bir kaldırımda karşılaşmışlar yürürken. Kadın liseyi okuduğu şehire tekrar diplomasını almaya gittiğinde adam o şehirde yaşıyor. Yani kısmet bu işler. Kadın o şehire gitmese belkide asla karşılasıp tekrar birlikte olmayacaklar. Şimdi 20 yıllık evli çok tatlı bir çiftler.

Inşallah sizinde rabbim gönlünüze göre verir. Üzülmeyin..

Barışan olmuş olması sizin de tekrar barışacağınız manasına gelmiyor. Önce umut etmeyi bırakın, böyle genel sizi rahatlattığını düşündüğünüz anketvari sorulardan kurtulun.

Siz onu mu seviyorsunuz yoksa ona verdiğiniz sevgiyi mi? Oturun bir sakince düşünün. Bu aşkta gurur şeyleri çok benlik değil, seviyorsam yazarım karşı taraf kesin dille kabul edecek ya da etmeyecek. Siz de öyle yapın. Son kez konuşmayı deneyin baktınız ki kesin dille istemiyor o zaman mecbur hayatınıza döneceksiniz.

Dünya sadece bir erkeğin etrafında dönmüyor. Acıtıyor evet ama ölüm acısı bile zamanla diniyor.

3 yıl olacak..

vakit ayırıp yazmışsınzı çok teşekkür ederim, ama gönül işleri anlattığınız kadar "başkası barıştı diye ben de barışacak değilim" mantığında yürütülemiyor. bunu zaten biliyorum ama benim ihtiyacım olan şey "belki" diyebilmek.

tavsiyeniz çok yerli yerinde ancak deneyemem, nişanlanmış görücü usulü. vebal alamam yazamam artık....

Bir kere o karari almissan vardir almana sebep cok sey ve ben burada yazilanlarin aksine bozulan bir seyin tekrar duzelmeyecegine inandigim icin tum kapilari kapatirdim ayrilinca.olmuyor cunku ben unutup hazmedemem soylenen sozleri yasananlari.sen yapabilirsen ne ala.

başkasına gelince çok katı olan ben, onda hwr şeyi yuttum. değişik bi durum biliyorum. sevmek bunlarla sevmwk aslında...

4.gün bugün deli gibi özlüyorum ama sanmıyorum ya biten bitiyor.

hanımefendi nişanlandı o... keşke mümkün olsaydı ancak artık yapamam..
Ben sizin eski konunuzu da okudum. Sanki onunla ailesinin zoruyla nişanlanmış, aklı hala sizdeymis gibi geldi. Bu işler nasip kısmet işi, henüz evlenmedigine göre bir adım atmalısınız bence. Sanırım telefon numarasida var, bir mesaj, unutmadiginiza dair ufak bir ipucu veremez misiniz? Zaten sevdiği bir başkası ise zorla elinden alın demiyorum ki zaten bunu anlarsiniz. Ve olmayacaksa da önünüze bakarsınız, tüm yolları denemeden unutmanizda mümkün olmaz.

16 yıl sonra dönüş yaptı sma biraz geç kaldı,evlendim daha yeni

numarası var ama yapamam o kadar koca adam neden zorla nişanlanmış da bana ulaşmamış aklım almıyo

Ayrıldık.. 2 sene hiç haber almaksızın ayrı kaldık,farklı ülkelerde.. bana ulaşabileceği tüm yolları kapatmıştım. Açık biyer buldu ve tekrar girdi hayatıma.. benim görüştüklerim oldu tabi bu süreçte,o da denemiş ama yapamamış. Evliyiz işte,çoluk çocuk falan :) hemde iyi ki evliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…