çok özlüyorum...

senin durumun da üzücü. ben de bazen olmaz artık dönse de diyorum ama yine de bekliyorum
Kişiye göre değişiyor sanırım. Bitiren bendim ancak sorumlusu ikimizdik. O yüzden ilk döndüğümüzde beni çok suçladı geçer sandım çünkü yazmaya devam ediyordu . Sevdiğinden sitem ediyor dedim. Öyle değilmiş.
Sanırım elde ettikten sonra kiymetsizlestim ya da benim hissettiğim bu oldu.
Herkesin hikayesi başkadır ve nasip ise sizin için güzel de olabilir, en azından nişanlı iken bulaşmayın derim. Sonra vicdan azabı cekersiniz

bulaşavak olsam burda içimi dökmezsim canım olmaz öyle şey.. bunun da bi adabi var seviyosak doğru dürüst sessiz sakin severiz olur biter. hayatta bulaşmam

Acaba takıntı falan mı yaptınız 2,5 yıl az bir zaman değil , nişanlıymış şimdi biri mesaj atın demiş sakın öyle bir hata yapmayın . Olacağı varsa bir şekilde olur karşınıza onu unutturacak biri çıkmadı demek ki daha.

atmayacağım elbette. öyle şey mi olur...
ben dertleşmek istedim. bir de kendi halimde bekliyorum. olursa ne ala olmazsa zaten olmuyor.

Roman gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…