Cok özlüyorum.

Normalde unutulmaz ama geçer

Diğer yorumlarda okuduğum kadarıyla zaten adam değilmiş daha neyini özlüyorsunuz kurtuldum diye şükredin

Canın sıkılmıştır ondan ozluyorsuudr. Kötü özellikleri olan birinden ayrıldığın için şükret. Bir süre sonra unutursun. İnsanlar aynı evde yıllarca yaşadığı eşinden ayrılıyor da unutuyor abartmayın bu kadar

Sevgilimden ayrilali 3 hafta oldu yaklasik üc senedir beraberdik. Bir cok olumsuz özelligi yüzünden ben ayrilmistim istemeyi daha öncede bir kere ayrilmistik beni geri aramisti barismistik. Gelecegimizin olmadigini düsündügüm icin daha fazla üzülmemek icin ayrilmayi tercih ettim ama o bir kere daha konuslalim demsiti ayrilirken. Üc hafta gecti ne ben aradim ne o. Dünde dogum günümdü asiri beklentiye girdim. Yazmadi. Ayrilik psikolojisiyle sanki o kadar kötü biri degildi diye düsünüyorm ama biraraya gelsek yine olmaz. Kalbim aciyor. Sevdigi halde ayrilaniniz var mi aranizda? Ne kadar sürede düzeldiniz?
Ben varım.8 sene sürdü üzüntüm, kendisi evleninceye kadar yani.hic unutamayacağım sanıyordum yeni ayrilmis gibi ağlıyordum ama sonra geçti gitti.simdi evliyim o peşimde,çocuk olunca vazgeçti bıraktı peşimi.
Diyeceğim o ki , unutuluyor.Su an bosluktasiniz sadece ve karantina süreci de olumsuz etkiliyor.Boyle durumlarda en iyi ilaç bir başkası..çivi çiviyi söker ama katantinada o da zor.

hakkinizda hayırlısı olsun.

duzgun biri olsa zaten o ayrilik fikri akliniza girmez..

acinizla iyiymis gibi geliyor.. tekrar beraber olmaya karar verseniz yine sorunlar baslayacak. guclu durun ve onunuze bakin.

Kac yillik kocamdan bosandim bu kadar arabeske baglamadim. Ne bu boyle ozluyorum vs vs. Yillarca ozleyen varmis yazmislar. Hic mi kendinize ait bir hayatiniz yok? Milletin ne dertleri var ama bazilari boyle sevgilimi özlüyorum deliriyorum yazinca yok daha neler diyorum.
Ölüm var bu dünyada otesi yok. Kendinize gelin bence.

Duygusal boşlukta olduğun ve yanlız olduğun için böyle hissediyorsun.
Zamanla geçecek emin ol
Geçmeyen acı yoktur.

Kac yillik kocamdan bosandim bu kadar arabeske baglamadim. Ne bu boyle ozluyorum vs vs. Yillarca ozleyen varmis yazmislar. Hic mi kendinize ait bir hayatiniz yok? Milletin ne dertleri var ama bazilari boyle sevgilimi özlüyorum deliriyorum yazinca yok daha neler diyorum.
Ölüm var bu dünyada otesi yok. Kendinize gelin bence.
Siz hayatinizdaki insanlara deger vermiyorsaniz o sizin sorununuz. Kimse burda deliriyorum falanda yazmadi. Benim hayatima aldigim herkesin bende bir yeri vardir ve biten seyin arkasindan özlem olur. Insani insan yapan duygulardan biridir bu. Alt tarafi özlüyorum yazdim ölüm oldugunu ben bilmiyordum sagolun hatirlattiginiz icin. Ölüm var diye hic bir seye üzülmeyelim robotuz ya

Siz hayatinizdaki insanlara deger vermiyorsaniz o sizin sorununuz. Kimse burda deliriyorum falanda yazmadi. Benim hayatima aldigim herkesin bende bir yeri vardir ve biten seyin arkasindan özlem olur. Insani insan yapan duygulardan biridir bu. Alt tarafi özlüyorum yazdim ölüm oldugunu ben bilmiyordum sagolun hatirlattiginiz icin. Ölüm var diye hic bir seye üzülmeyelim robotuz ya
[/QUOTE
Sen nereden çıkardın hayatımda kiler e değer vermedigimi😂İnan umrumda değilsin üzül. Hadi Güle gule

Hissettikleriniz cok zor olmali nasil bir his oldugunu biliyorum bende suan oyle bir surecten cekiyorum umarim yakin zamanda atlatirsiniz. Eminim sizde iliskinizde verdiginiz deger ve caba bosa gittiginden dolayi bir taraftan uzuluyorsunuzdur. Iyi taraflarini degil kotu taraflarini surekli dusunmeye calisin.

Hissettikleriniz cok zor olmali nasil bir his oldugunu biliyorum bende suan oyle bir surecten cekiyorum umarim yakin zamanda atlatirsiniz. Eminim sizde iliskinizde verdiginiz deger ve caba bosa gittiginden dolayi bir taraftan uzuluyorsunuzdur. Iyi taraflarini degil kotu taraflarini surekli dusunmeye calisin.
Umarim sizde yakinda atlatirsiniz. Ayriliktan sonra insan daha objektif bakmaya basliyor. Her seyi sorguluyorum kendi yanlislarima tarafsiz bakmaya calisiyorm. Ama olmaz onla artik.:(

Back
X