Cok özlüyorum.

Önceki konularında bahsettiğin adam mı bu?Boşver hangimiz özlemedik çılgınlar gibi buda gelir buda geçer.
Evet o. Zaten uzun süredir beraberdik. Cok tatlisiniz tskler. Bugün hüzünlü bir müzin dinledim nerdeyse aglicaktim. Acaba baska birini mi buldu diye düsdüm kalbim acidi:(

5 senelik çocukluk aşkımdan ayrılmıştım. 1 hafta üzüldüm. Anlaşamıyorduk, bana iyi gelmediğini düşünüyordum.
Aynı günlerde en yakın arkadaşım da 4 senelik sevgilisinden ayrıldı. 2 yıl geçti hala çok üzülüyor.
Bu işlerde kesinlik yoktur, yas süresi insandan insana değişir. Değişmeyen tek şey önünüze bakmanız gerektiği
Önüme bakiyorm zaten, bir hedefim var onun pesinden gidiyorum. Basaramazsin diyordu bana onlari aklima getirip kamciliyorm kendimi

Siz onu degil bir iliskiniz olmasini ozluyorsunuz
Sizi rahatsiz eden ondan ayrilmis olmak degil yanliz olmak
Kendinizi bir toparlayin elbet gececek bu duygu ve yeni bir iliskiniz olacak
Ama o adamla cok mutsuz olacaktiniz bunu aklinizdan cikarmayin

Evet o. Zaten uzun süredir beraberdik. Cok tatlisiniz tskler. Bugün hüzünlü bir müzin dinledim nerdeyse aglicaktim. Acaba baska birini mi buldu diye düsdüm kalbim acidi:KK43:
Yaşanmışlıklara üzülüyorsunuz sen.Yoksa o adamın özlenilecek bir yanı yok sende biliyorsun bunu.Kendini depresif moda sokma.Dünyaya onunla gelmedin...Acını yaşa ama hayattanda geri kalma.

Yaşanmışlıklara üzülüyorsunuz sen.Yoksa o adamın özlenilecek bir yanı yok sende biliyorsun bunu.Kendini depresif moda sokma.Dünyaya onunla gelmedin...Acını yaşa ama hayattanda geri kalma.
Geri kalmiyorm canim normal yasiyorum yine iyi atlattim diye düsünüyorum hic arayip yazmadim zaten allahtan asiri gururluym asla yazmam:) kalbim acidi ama bügün sadece güzel günler geliyor aklima, bir de cevremde hep sorunlu evlilikler falan var idare edip bir sekilde yasiyorlar. Sorun bende mi diye düsündüm.

Siz onu degil bir iliskiniz olmasini ozluyorsunuz
Sizi rahatsiz eden ondan ayrilmis olmak degil yanliz olmak
Kendinizi bir toparlayin elbet gececek bu duygu ve yeni bir iliskiniz olacak
Ama o adamla cok mutsuz olacaktiniz bunu aklinizdan cikarmayin
Evet cok travmatik seyler yasatti bana onlari aklima getirmeye calisiyorim simdi ayrilmasam ömür boyu huzursuz olcaktim. Belkide iliskim olmasini özlüyorum dediginiz gibi. Cevremde herkes evli coluklu cocuklu. Bir tek ben yapayalnizmisim gibi geliyor

Geri kalmiyorm canim normal yasiyorum yine iyi atlattim diye düsünüyorum hic arayip yazmadim zaten allahtan asiri gururluym asla yazmam:) kalbim acidi ama bügün sadece güzel günler geliyor aklima, bir de cevremde hep sorunlu evlilikler falan var idare edip bir sekilde yasiyorlar. Sorun bende mi diye düsündüm.
Gurur iyidir.😂Hep öyle olur zaten iyi anılar gelir insanın aklina.Burda okuyoruz o sorunlu evlilikleri aman bosver.Nickin gibi yaşama hayatı sakın😂

Evlilik yaşamış ama olgunlaşamamış...
Ne dön ne özle...Sana değer vermeyene bidaha dönüp bakma...Seninki doğru karar sadece normal bir acı süreci...Geçecek merak etme yeter ki kendini tut arama sorma
Asla aramam ama merak ediyorum birini mi buldu hemen üc haftada diye. Ya da o da aynilarini hissediyomudur diye.

Gurur iyidir.😂Hep öyle olur zaten iyi anılar gelir insanın aklina.Burda okuyoruz o sorunlu evlilikleri aman bosver.Nickin gibi yaşama hayatı sakın😂
Nickim gibi melankoligim evt. Üzerimden atamadim bir türlü:) Gururumdan bende sikayetci degilim ama beni taniyanlar cok fazla diyor.

Back
X