Cok özlüyorum.

Benim 4-5 yıl önce yaşadığım şeydi. Ama sizin gibi çok sorunlarımız olmadığı için benim atlatmam çok uzun sürmüştü (ben ayrıldığım halde). Abartmiyorum 1,5 yil acısını ilk gün ki gibi çekmiştim ama gururum çok kıymetliydi 😄 Ama şimdi çok şükür iyi ki olmamış öyle biriyle olsun istemezdim diyorum. Şimdi tam istediğim gibi birini verdi Rabbim. Dua edin gönlünüzdekini alsın içinizden. Bence yukarıda söylenenler gibi kötü yönlerini aklınızdan çıkarmayın. Uzun ilişkilerde birazda alışkanlığın vermiş olduğu huzurluk oluyor herhalde ayrılınca

Benim 4-5 yıl önce yaşadığım şeydi. Ama sizin gibi çok sorunlarımız olmadığı için benim atlatmam çok uzun sürmüştü (ben ayrıldığım halde). Abartmiyorum 1,5 yil acısını ilk gün ki gibi çekmiştim ama gururum çok kıymetliydi 😄 Ama şimdi çok şükür iyi ki olmamış öyle biriyle olsun istemezdim diyorum. Şimdi tam istediğim gibi birini verdi Rabbim. Dua edin gönlünüzdekini alsın içinizden. Bence yukarıda söylenenler gibi kötü yönlerini aklınızdan çıkarmayın. Uzun ilişkilerde birazda alışkanlığın vermiş olduğu huzurluk oluyor herhalde ayrılınca
Unutcagimi biliyorum ve hic acisinin kalmayacagini. Sonucta ilk ayrilik degil ama yas biraz gecince son sansim miydi karsima bir daha biri cikmaz mi diye düsünüp panige kapiliyorum:(

Neyi özlüyorsunuz mesela? Aşağılanmayı? Başkalarıyla kıyaslanmayı? Diğer kadınları bakışlarıyla taciz ettiğinde hissettiklerinizi? Eski eşine iltifatlarını?
cimrilik huyu vardi zaten,
bir hedefim var onun pesinden gidiyorum. Basaramazsin diyordu bana
Evet cok travmatik seyler yasatti

Sanki tek onla olabilirmisim bu dünyada ve bu sansi kacirmisim gibi.

:işsiz:
Şans anlayışınız buysa, şans sözcüğünün kelime anlamına bir bakın lütfen.

Eski sevgiliniz ile barışıp barışmamanız konusunda sizi yönlendiremem, ayrılık nedenlerinize de hakim değilim fakat rasyonel sebepleriniz olduğunu dile getirmişsiniz. İnsanlar kaybettiği şeyleri genelde daha çok özleme eğilimindedirler. Yanılmıyorsam psikolojide zeigarnik etkisi diye bir şey vardı, yarım kalan şeylerin tamamlananlardan daha çok hatırlanması ve beynin o şeyi tamamlamak için sürekli bunu hatırlatıp durması şeklinde bir durum. Eğer psikoloji okuyan arkadaşlar varsa onlar daha net tarif edebilirler. Yani bu psikolojik bir buhran olabilir. Demem o ki, mutlaka alışacağınızı ve bu sürecin de üstesinden geleceğinizi düşünüyorum.

Yaş daha 33 yeni olmuş, en güzel çağlarındasın. Yalnız kalmamak için yanlış bir ilişkide olmak en büyük hata çünkü yanlış olan mutlaka bitecek ve sen o yanlışın içindeyken ilişkini oldurmaya çalışırken kimbilir ne doğrular hayatından kaçıp gitti. Bundan sonra o doğruları bulma şansın var, seni engelleyen enerjini emen hiçkimse yok. Algılarını aç, etrafına bak ve acele etme. İyi gözlemle ve senin için doğru olan o kişiyi Çek hayatına😉

Yaş daha 33 yeni olmuş, en güzel çağlarındasın. Yalnız kalmamak için yanlış bir ilişkide olmak en büyük hata çünkü yanlış olan mutlaka bitecek ve sen o yanlışın içindeyken ilişkini oldurmaya çalışırken kimbilir ne doğrular hayatından kaçıp gitti. Bundan sonra o doğruları bulma şansın var, seni engelleyen enerjini emen hiçkimse yok. Algılarını aç, etrafına bak ve acele etme. İyi gözlemle ve senin için doğru olan o kişiyi Çek hayatına😉
Cikmiyor, kimseyle tanismaya ortamim yok ki. Hele bir de su hastalik basladi ki, iyce sosyallin azaldi. Enerjimi emen birisi olmadigi icin hayatimda cok mutluyum orda haklisiniz en azindan yanliz ve huzurluyum

Sevgilimden ayrilali 3 hafta oldu yaklasik üc senedir beraberdik. Bir cok olumsuz özelligi yüzünden ben ayrilmistim istemeyi daha öncede bir kere ayrilmistik beni geri aramisti barismistik. Gelecegimizin olmadigini düsündügüm icin daha fazla üzülmemek icin ayrilmayi tercih ettim ama o bir kere daha konuslalim demsiti ayrilirken. Üc hafta gecti ne ben aradim ne o. Dünde dogum günümdü asiri beklentiye girdim. Yazmadi. Ayrilik psikolojisiyle sanki o kadar kötü biri degildi diye düsünüyorm ama biraraya gelsek yine olmaz. Kalbim aciyor. Sevdigi halde ayrilaniniz var mi aranizda? Ne kadar sürede düzeldiniz?
Acıyarak birlikte olduğun sevginin geleceği olduğunu düşünüyorum aşk olmalı bnde saki sen mesajın gelmesini bekleyerek fazlaca ilgilendiğini düşünüyorum sen de aşıksın bnce

Cikmiyor, kimseyle tanismaya ortamim yok ki. Hele bir de su hastalik basladi ki, iyce sosyallin azaldi. Enerjimi emen birisi olmadigi icin hayatimda cok mutluyum orda haklisiniz en azindan yanliz ve huzurluyum
Sosyal hayatımız sınırlandı şu sıralar kimse olmaması normal. Zaten ilişki sonrası hemen biri olmasın özünüze dönün, ilişkinizde yaşadığınız hataların farkına varın, nasıl sindirildiğinizi, gururunuzun kırıldığını hatırlayın ve ders çıkarın. Kendinizi sevin, şımartın. hayattan ilişkiden beklentilerinizi belirleyin. Sırf birisi olsun diye bir ilişki yaşamayın. Usulca gelecek o aşk ama siz bi siz olun

Sizin konularınız biliyorum. Sakın dönmeyin o adama. Bekar kalın ama o adamla sakın evlenmeyin

Back
X