- 17 Temmuz 2014
- 827
- 574
- 303
- Konu Sahibi melankolik_24
kaç yasındasınız neden son careniz oymus gibi davranıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 oldum dün:) basimdan zaten mutsuz bir evlilik gecti. Gönlüme göre birini bulamadim yani.kaç yasındasınız neden son careniz oymus gibi davranıyorsunuz
Boğa = gurur abidesi...Boşver kutlamasin kutlayacak yüzü kalmamıştır ondandir.Kutlu olsun geçmiş doğum gününBoga. Dün dogumgünüm vardi. Belki mesaj yazar dedim yazmadi.
Farkettim ama caktirmadim:) tesekkürlerBoğa = gurur abidesi...Boşver kutlamasin kutlayacak yüzü kalmamıştır ondandir.Kutlu olsun geçmiş doğum gününBu arada dun doğum günümdu yazmana rağmen balık misin diye sorup pot kirdim
![]()
Unutcagimi biliyorum ve hic acisinin kalmayacagini. Sonucta ilk ayrilik degil ama yas biraz gecince son sansim miydi karsima bir daha biri cikmaz mi diye düsünüp panige kapiliyorumBenim 4-5 yıl önce yaşadığım şeydi. Ama sizin gibi çok sorunlarımız olmadığı için benim atlatmam çok uzun sürmüştü (ben ayrıldığım halde). Abartmiyorum 1,5 yil acısını ilk gün ki gibi çekmiştim ama gururum çok kıymetliydiAma şimdi çok şükür iyi ki olmamış öyle biriyle olsun istemezdim diyorum. Şimdi tam istediğim gibi birini verdi Rabbim. Dua edin gönlünüzdekini alsın içinizden. Bence yukarıda söylenenler gibi kötü yönlerini aklınızdan çıkarmayın. Uzun ilişkilerde birazda alışkanlığın vermiş olduğu huzurluk oluyor herhalde ayrılınca
Neyi özlüyorsunuz mesela? Aşağılanmayı? Başkalarıyla kıyaslanmayı? Diğer kadınları bakışlarıyla taciz ettiğinde hissettiklerinizi? Eski eşine iltifatlarını?
cimrilik huyu vardi zaten,
bir hedefim var onun pesinden gidiyorum. Basaramazsin diyordu bana
Evet cok travmatik seyler yasatti
Sanki tek onla olabilirmisim bu dünyada ve bu sansi kacirmisim gibi.
Cok tesekkür ederim.Sabredin geçecek..Bitti diye şükredeceksiniz...
Cikmiyor, kimseyle tanismaya ortamim yok ki. Hele bir de su hastalik basladi ki, iyce sosyallin azaldi. Enerjimi emen birisi olmadigi icin hayatimda cok mutluyum orda haklisiniz en azindan yanliz ve huzurluyumYaş daha 33 yeni olmuş, en güzel çağlarındasın. Yalnız kalmamak için yanlış bir ilişkide olmak en büyük hata çünkü yanlış olan mutlaka bitecek ve sen o yanlışın içindeyken ilişkini oldurmaya çalışırken kimbilir ne doğrular hayatından kaçıp gitti. Bundan sonra o doğruları bulma şansın var, seni engelleyen enerjini emen hiçkimse yok. Algılarını aç, etrafına bak ve acele etme. İyi gözlemle ve senin için doğru olan o kişiyi Çek hayatına![]()
Acıyarak birlikte olduğun sevginin geleceği olduğunu düşünüyorum aşk olmalı bnde saki sen mesajın gelmesini bekleyerek fazlaca ilgilendiğini düşünüyorum sen de aşıksın bnceSevgilimden ayrilali 3 hafta oldu yaklasik üc senedir beraberdik. Bir cok olumsuz özelligi yüzünden ben ayrilmistim istemeyi daha öncede bir kere ayrilmistik beni geri aramisti barismistik. Gelecegimizin olmadigini düsündügüm icin daha fazla üzülmemek icin ayrilmayi tercih ettim ama o bir kere daha konuslalim demsiti ayrilirken. Üc hafta gecti ne ben aradim ne o. Dünde dogum günümdü asiri beklentiye girdim. Yazmadi. Ayrilik psikolojisiyle sanki o kadar kötü biri degildi diye düsünüyorm ama biraraya gelsek yine olmaz. Kalbim aciyor. Sevdigi halde ayrilaniniz var mi aranizda? Ne kadar sürede düzeldiniz?
Mesajinizi tam anlayamadim.Acıyarak birlikte olduğun sevginin geleceği olduğunu düşünüyorum aşk olmalı bnde saki sen mesajın gelmesini bekleyerek fazlaca ilgilendiğini düşünüyorum sen de aşıksın bnce
Asla aramam ama merak ediyorum birini mi buldu hemen üc haftada diye. Ya da o da aynilarini hissediyomudur diye.
Kafada ya da kalpte bitirsem konu acmazdim sanirim.Bulsa ne olur? Bitirmedin mi kafada
Sosyal hayatımız sınırlandı şu sıralar kimse olmaması normal. Zaten ilişki sonrası hemen biri olmasın özünüze dönün, ilişkinizde yaşadığınız hataların farkına varın, nasıl sindirildiğinizi, gururunuzun kırıldığını hatırlayın ve ders çıkarın. Kendinizi sevin, şımartın. hayattan ilişkiden beklentilerinizi belirleyin. Sırf birisi olsun diye bir ilişki yaşamayın. Usulca gelecek o aşk ama siz bi siz olunCikmiyor, kimseyle tanismaya ortamim yok ki. Hele bir de su hastalik basladi ki, iyce sosyallin azaldi. Enerjimi emen birisi olmadigi icin hayatimda cok mutluyum orda haklisiniz en azindan yanliz ve huzurluyum
Kafada ya da kalpte bitirsem konu acmazdim sanirim.