- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Tesekkur ederim ama ben simdilik bi çözüm arıyorum cidden beni çok rahatsız ediyor bu durum kasintidan ölücem ve bebek küçük olduğu için ilaç vermeyebilirler çünkü gecen gün girmiştim buna benzer bi sorun için 12. Haftadan sonra ilaç kullanın dedilerİdrar tahlili yaptırım, büyük ihtimalle enfeksiyon çıkacaktır. Hamileliklerde genelde oluyor ve ilaçla geçiyor. En kısa sürede doktorunuza danışın. Geçmiş olsun.
Olmadı yarin sabah acile gidicem ama kadın dogumcu varmidir bilemiyorumPazartesiyi beklemeden doktora gidin. Muhtelemen enfeksiyondur. Hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bu aradaPazartesiyi beklemeden doktora gidin. Muhtelemen enfeksiyondur. Hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor. Geçmiş olsun.
Sirke daha çok yakmaz drgilmi öyle olursa simdi denemeye basliyim sirke farkediyormu ??Pazartesiye kadar bir litre suya yarim caybardagi kadar sirke koyun onunla taharetlenin.
Kullanıyorum şuan ama daha çok yanıyorumBende hamileyken boyle olmuştum doktor travazol krem verdi çok iyi geliyor bana o krem
Ah bi dayanabilsem ayakta duramiyorum kasintidanDr tavsiyesi olmadan bir şey kullanma.
Hastaneye gitmen burdan gelecek yöntemleri uygulamandan daha sağlıklı olur. Hem senin için hem bebek için. Su durumda seni korkutmak istemem ama bir arkadaşım hamileyken sırf bu enfeksiyon yüzünden günlerce hastanede yattı. O yüzden ihmal etmemelisin. Bir an once ya doktorunla gorus yada hastaneye git. İnşallah büyük bir sorun değildir. Tekrardan geçmiş olsun.Olmadı yarin sabah acile gidicem ama kadın dogumcu varmidir bilemiyorum
Nette çok araştırdım bebeğe zararı yokmuş hani afedersiniz çok iç bölgede değil ama duramiyorum çok fenaDr.a gorunmeden krem vs hicbi sey kullanmayin bebege zarari olabilir aman diyeyim..
Elma sirkesi olsun.Sirke daha çok yakmaz drgilmi öyle olursa simdi denemeye basliyim sirke farkediyormu ??
Haklısınız ama hamilelik olduğu için bitkisel kürler bile zararlı olabiliyor. Sadece şunu önerebilirim. Kaşınan bölgeyi bol su ile yıkayıp, iyice kurutun. Sonrasında da bepantol krem sürün. Bu krem kaşıntıyı yatıştırır ve hamilelikte kullanılıyor. Bir de mutlaka bol bol su için çok önemli.Tesekkur ederim ama ben simdilik bi çözüm arıyorum cidden beni çok rahatsız ediyor bu durum kasintidan ölücem ve bebek küçük olduğu için ilaç vermeyebilirler çünkü gecen gün girmiştim buna benzer bi sorun için 12. Haftadan sonra ilaç kullanın dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?