Çok özür dileyerekten birşey sorucam acil bakarmisiniz??

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.538
26.571
548
Hanımlar selamlar başlıkta da belirttiğim gibi özel birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun bana, hamileyim 7 haftalık ve şuan aşırı şekilde genital bölgede dun aksamdan beri mantar ve kasintim var ilacta kullanamiyorum şuan simdilik iki kremi karıştırıp suruyorum ama bi faydası yok.
Kasintidan mahvoldum, idrar yaparkende yanma oluyor pazartesi doktora gidicem ama o zamana kadar dayanamicam çok kötüyüm lütfen birşey söyleyin bana .. Şimdiden tesekkur ederim.

İdrar tahlili yaptırım, büyük ihtimalle enfeksiyon çıkacaktır. Hamileliklerde genelde oluyor ve ilaçla geçiyor. En kısa sürede doktorunuza danışın. Geçmiş olsun.

Bende hamileyken boyle olmuştum doktor travazol krem verdi çok iyi geliyor bana o krem

Pazartesiyi beklemeden doktora gidin. Muhtelemen enfeksiyondur. Hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor. Geçmiş olsun.

İdrar tahlili yaptırım, büyük ihtimalle enfeksiyon çıkacaktır. Hamileliklerde genelde oluyor ve ilaçla geçiyor. En kısa sürede doktorunuza danışın. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim ama ben simdilik bi çözüm arıyorum cidden beni çok rahatsız ediyor bu durum kasintidan ölücem ve bebek küçük olduğu için ilaç vermeyebilirler çünkü gecen gün girmiştim buna benzer bi sorun için 12. Haftadan sonra ilaç kullanın dediler

Isterseniz cok temiz olmak sartiyla bir bezi utuyle ısıtıp,ılık bi sekilde özel bölgenize koyabilirsiniz biraz olsun rahatlatabilir ama bir zararı olur mu bilmiyorum.

Olmadı yarin sabah acile gidicem ama kadın dogumcu varmidir bilemiyorum
Hastaneye gitmen burdan gelecek yöntemleri uygulamandan daha sağlıklı olur. Hem senin için hem bebek için. Su durumda seni korkutmak istemem ama bir arkadaşım hamileyken sırf bu enfeksiyon yüzünden günlerce hastanede yattı. O yüzden ihmal etmemelisin. Bir an once ya doktorunla gorus yada hastaneye git. İnşallah büyük bir sorun değildir. Tekrardan geçmiş olsun.

Enfeksiyon mantar olabilir
Hamilesiniz doktor kontrolsüz hiçbirşey kullanmayın derim
İç çamaşırları ütülerim hep ben
Genital bölge ıslak bırakmamak

Sirke daha çok yakmaz drgilmi öyle olursa simdi denemeye basliyim sirke farkediyormu ??
Elma sirkesi olsun.
Isterseniz yapmadan once nette arastirin yinede. Fakat ben hic ilac kullanmadim hep bu yontemle gecirdim simdiye kadar. Ne hamilelikte nede normal zamanda. Ilaca gerek kakmadan tedavi oldu

Haklısınız ama hamilelik olduğu için bitkisel kürler bile zararlı olabiliyor. Sadece şunu önerebilirim. Kaşınan bölgeyi bol su ile yıkayıp, iyice kurutun. Sonrasında da bepantol krem sürün. Bu krem kaşıntıyı yatıştırır ve hamilelikte kullanılıyor. Bir de mutlaka bol bol su için çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…