Çok özür dileyerekten birşey sorucam acil bakarmisiniz??

Enfeksiyon mantar olabilir
Hamilesiniz doktor kontrolsüz hiçbirşey kullanmayın derim
İç çamaşırları ütülerim hep ben
Genital bölge ıslak bırakmamak
Dikkat ediyorum çok temizliğime ama dun aksam bi başladı hala değişiklik yok nette araştırdım bebeğe Kremin zararı olmazmış ama kullandığım krem iyi gelmiyor.

Çok teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz krem değilde travazol.kullanıyorum ama yok oda iyi gelmiyor digeride elimde yok şuan aksi gibi teşekkür ederim ilginize bu arada

Mutlaka elma sirkeli su ile taharet ilk yanacak ama çok faydasını göreceksin

Rica yarın bizlere dua ediyor olacasınız :) hepimizin başına gelebiliyor bu durum var çok geçmiş olsun
Yaptım ama uzum sirkesi varmış onunla denedim sanki o bile kasinmayi kesti sabahtan elma sirkesi almak ilk isim,
Allah razi olsun hepinizden inşallah, elim kolum bağlı bu durumda biseyde yapamiyorum .. Ama sanki biraz iyi geldi

Ben doğuma girene kadar çektim vallahi.. her seferinde sirkeli ılık suyla yikiyordum, Hemen kesiodu.. dene bence faydası olur inşaallah
Denedim bende simdi uzum sirkesi vardı evde elma gerekiyormus ama o bile kaşıntiyi kesti simdilik bacaklarimi birbirine vuruyordum kasintidan o kadar kotu oldum.

Denedim bende simdi uzum sirkesi vardı evde elma gerekiyormus ama o bile kaşıntiyi kesti simdilik bacaklarimi birbirine vuruyordum kasintidan o kadar kotu oldum.
Dra gitmeyi ihmal etme ama... Rahatlarsin biraz.. ben neler denemestim en iyisi sirkeli ılık su idi... İnşaallah bidaha olmaz

Yaptım ama uzum sirkesi varmış onunla denedim sanki o bile kasinmayi kesti sabahtan elma sirkesi almak ilk isim,
Allah razi olsun hepinizden inşallah, elim kolum bağlı bu durumda biseyde yapamiyorum .. Ama sanki biraz iyi geldi
Evet elma sirkesini alın yarın,benim ilaçlar geçirmemişti de bu iyileştirmişti bende bana tavsiye eden sağlık ocağı druna dua ediyorum

Olsun uzumde olsa bu geceyi atlatirsiniz. Ben uzumde kullandim sorun olmuyor. Ama yinede dr gidin her ihtimale karsi. Ve dr sorabilirsiniz sirkeli su kullanayimmi dye. Fikirlesmek guzeldir. Ilactan daha masum bir tedavi sonucta

Sirke daha çok yakmaz drgilmi öyle olursa simdi denemeye basliyim sirke farkediyormu ??
Cok faydasi var gorumceme yillar once hamileyken dr demis 2,5 lt suya bi cay bardagi sirke koy taharetlen,muhtis rahatlatiyor benimde yeni evlendigim siralar idrar sancisi olmustu enfeksiyon icin kullandim olcuyu dogru yap kullan fazla kesinlikle koyma..geçmiş olsun. Bide bol bol su ic enfeksiyon dan kurtulun ins..

Ne kadar dua etsem azdır sizlere Allah razi olsun evet rahatlattı belki anlık ama mide bulantısı bi yandan birde bu durum beni iyice mahvetti şuan çok şükür iyi geldi kremler yaninda hic biseymis çok tesekkur ederim hepinize ..

Zaten uzum sirkesi olcak bu 24 yil once dr onermis ozamanlar elma sirkesi yayginmiydi bilmem ama elma sirkesininde faydasi olur.sicak suya uzum veya elma sirkesi evde ney varsa tarif ettigim sekil kat taharetlen acayip rahatlarsin gor bak çok dua edersin.

Sirkeli suyla taharetlenebilirain çok faydasını gördüm ben. Karbonatta işe yarıyormuş ama denemedim...
Geçmiş olaun bu arada , bilirim o illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…