• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok paspalim ..

Ne olursa olsun hayatım; kilo ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Yaşam enerjisi lazım sana. Kendin için bakımlı ve şık olmalısın. Kendini sev. Kendini sevmeyeni kimse sevmez. Kendini sevmek de kendine bakmakla başlar. Saçlarının boyası akmış, modeli bozulmuş, uçları çatallaşmış olabilir, tek renge boyat mesela, çok kısa saç kadına yakışmaz bence. en azından ben böyle düşünüyorum. Saçların bakımlı ve birazcık uzun olursa kendini daha bi kadın gibi hissedebilirsin. Ne biliyim kadınız ya hani biz, dişiliğimiz her zaman kendini belli etmeli diye düşünürüm :17:

Ben bekar oldugum haldee bende bile var o paspallık Bugun iş arkadasım diyorr ki'Dikkat ediyıorumda uzun zamandır saçlarını topluyorsun hiç fönlü falan olmuyor makyajda yapmıyorsun' Bende farkındayım bu durumun ama üzerimde miskinlik var atamıyorummm, Süslenmek istemiyorum saçlarıma fön çekmek bile çok zor geliyor bu dönem. Özel bir sebebide yok. Kendimi mutsuz hissetmiyorum belki ama kendime baktıgım zamanlarda çok hoşnut kalmıyorum açıkcası.

öncelikle herkesin önerdiği gibi kilo vermelisin canım.saçlarında değişiklik yapabilirsin.eğer canın süslenmek istemiyorsa bence kendine yeni makyaj malzemeleri,yeni parfümler falan al,insan yeni olan şeyleri illa ki denemek,kullanmak ihtiyacı hisseder.bir de sana tavsiyem bloggerların makyaj ve mode bloglarını takip et,videolarını izle.insanların onlara bakınca kalkıp süslenesi geliyor :16:

canım durumumuz aynı bende 90 kiloyum doğum sonrası hep kaldı bazen kendimi yaşlı gibi hissediyorum salıyorum anlayacağın bence kiloyla ilgili kendimizle barışık değiliz güvenimiz yok inan ne zamandır alışverişe çıkmıyorum çıkınca daha kötüoluyorum bir an önce toparlanmamız lazım ama irem yok yapamıyorum kızım 3 yaşın da 3 senedir bu kiloda kaldım :(((((

Yeni evliyim sigarayı bırakalı 1.5 sene oluyor toplamda 8-9 kg aldım sanırım saçlarımda uzun ama düzleştirmiyorum aldığım kiloardan ötürü kotlarımı giyemz oldum. Allah taytları çıkarandan razı olsun ne diyim :( tabi eşofmanlarıda.. :(
Artık aynaya bakamaz oldum desem yeridir kocam bazen çok şanssız diye geçiriyorum içimden :((

bende öyleyim bekarım ve işsizim evdeyim sürekli yakında dersaneye başlıcam dört ay önce burnumdan ameliyat oltum ama pek memnun değilim burnumdan sabah kalkıyorum ev işlerine dalıyorum direk ve vücudumda tüy kıl problemin var lazer yaptırmak istiyorum maddi imkanım yetersiz şuan sınavlara hazırlanıyorum ve 4 ay önce birini sevmiştim ondan ayrıldım yani o benden ayrıldı belki bu durum yapmıştır böyle kendimi pek güzel bulmuyorum en son saçımı kestirmik geçen hafta onun dışında bir şey yapmadım her gün aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım ve sevmek sevilmek istiyorum

Back
X