kanuna karsı hileye basvurmak her zmaan ayagınıza dolanır ordan vermek istemedıgınız vergı ıcın bakın basınıza neler gelıyor
neyse sızın yapabılcegınız artık ortaklık konusunu hıc acmadan ortak olmadıgınız varsaymak
meskenınızı kıraya verdınız cıkarmak ıstıosunuz ama haklı nedenınız varsa fesh edebılırsnız kıra beelını odemıyorlarsa mesela yada oraya cok acıl ıvedı bıcımde sızın ıhtıyacınız oldugunu ispatlayabılırsenız ..
dava acılır ve kontratta zaten 150 tlye anlastıgınız gorulecek ollursa itibardan zedelenır sızın davanız ..noterden bır ıhtar cktırebılırısnız korkutma amaclı yanı 5 dava var bı de sızınkını almazla baslarına umarım 5 davanın avukatına nasıl para yetıstırmıs bu adamlar ..
çok haklısın bunlar benim bildğim biki davaları var ama eşime ben 5 kişiden ortaklık bozdum demiş eşimde ölemi hala anlamamışsın ozamn nasıl bozulcağını demiş he beleş avukatları var zaten bunlar herkese canım cicim diolar sonrada karı koca dioki e bi gün işimiz düşer öle davranmak lazım dior avukat sürekli gelip orda bunların işini yapıyodu zaten bende bi gün söledim o bizim arkadaşımız bakıyo demişti yani çok tecrübeliler