Çok perişanım, ne olur fikir verin..

kanuna karsı hileye basvurmak her zmaan ayagınıza dolanır ordan vermek istemedıgınız vergı ıcın bakın basınıza neler gelıyor
neyse sızın yapabılcegınız artık ortaklık konusunu hıc acmadan ortak olmadıgınız varsaymak
meskenınızı kıraya verdınız cıkarmak ıstıosunuz ama haklı nedenınız varsa fesh edebılırsnız kıra beelını odemıyorlarsa mesela yada oraya cok acıl ıvedı bıcımde sızın ıhtıyacınız oldugunu ispatlayabılırsenız ..
dava acılır ve kontratta zaten 150 tlye anlastıgınız gorulecek ollursa itibardan zedelenır sızın davanız ..noterden bır ıhtar cktırebılırısnız korkutma amaclı yanı 5 dava var bı de sızınkını almazla baslarına umarım 5 davanın avukatına nasıl para yetıstırmıs bu adamlar ..

çok haklısın bunlar benim bildğim biki davaları var ama eşime ben 5 kişiden ortaklık bozdum demiş eşimde ölemi hala anlamamışsın ozamn nasıl bozulcağını demiş he beleş avukatları var zaten bunlar herkese canım cicim diolar sonrada karı koca dioki e bi gün işimiz düşer öle davranmak lazım dior avukat sürekli gelip orda bunların işini yapıyodu zaten bende bi gün söledim o bizim arkadaşımız bakıyo demişti yani çok tecrübeliler

anladım
adamlar bu işin piri yanii bence bu sıze avantaj getırır yanı acılmış bır davada daha once acılan dıger davalarını one surebılırsınız yanı bu adamların ısı zaten bu gırdıklerı her yerde sorunlu cıkmışlar gıbısınden
en yakın zamanda yuzyuze bır avukata danısın dupeduz somuruyorlar sızı
ruyanız da ınsAllah hayra yoralım ..

konu o kadar karışık anlatılmış ki:delphin:
koskoca konuyu hiç noktalama işareti kullanmadan bitirebilmişsiniz...
bunların hepsi iyi niyetinizden başınıza gelmişte ortaklık sözleşmesi bir şey yokken sırf kira kontratı var diye dükkanı bırakmanız çok saçma.
kira kontratı için dava açın,defedin gitsin sizi kullanan adamlar 150 tl lik kira kontratı varken 500 verir mi? allahaşkına mantıklı olun biraz.
gece kilitini değiştirin dükkanın defedin gitsin hiçbir şeyde yapamazlar zaten üzerlerine açılmış 5 dava var.allah yardımcınız olsun,sizede doğru davranma yolu versin inş.

konu o kadar karışık anlatılmış ki:delphin:
koskoca konuyu hiç noktalama işareti kullanmadan bitirebilmişsiniz...
bunların hepsi iyi niyetinizden başınıza gelmişte ortaklık sözleşmesi bir şey yokken sırf kira kontratı var diye dükkanı bırakmanız çok saçma.
kira kontratı için dava açın,defedin gitsin sizi kullanan adamlar 150 tl lik kira kontratı varken 500 verir mi? allahaşkına mantıklı olun biraz.
gece kilitini değiştirin dükkanın defedin gitsin hiçbir şeyde yapamazlar zaten üzerlerine açılmış 5 dava var.allah yardımcınız olsun,sizede doğru davranma yolu versin inş.

teşekürler canım valla diyorumya ne noktalamaya bakabiliyorum ne başka bişi burda yabancıyız nede dert ortağım arkadaşıma anlatabiliyorum inşşlah çıkarlar ama zannetmiyorum

dişliye karşı dişli olun canım yanınızda bir avukatla çıkın karşılarına bakalım ne olcak

teşekürler canım valla diyorumya ne noktalamaya bakabiliyorum ne başka bişi burda yabancıyız nede dert ortağım arkadaşıma anlatabiliyorum inşşlah çıkarlar ama zannetmiyorum

yanlışım varsa düzeltin

bu kişiler sizin mülkünüze ve sizin kurduğunuz düzenlediğiniz dekor ettiğiniz işyerinize hiçbir belge ve anlaşma imzalamadan ortak oldular

bu kurulu olan iş sizin üzerinize ise onlar ne üzerine kontrat yaptırdılarki

iş ve işyeri mülk olarak sizin ise hemen bir avukat aracılığı ile onları ordan atırmanız kolay olacaktır

yine yanlış anlamadıysam bu kişiler kibar gaspçı yerinizi gasp etmişler bunları ispatlayabilirsiniz

bu kişiler bunu alışkanlık haline getirmişler demekki mutlaka biryerde kayıtları vardır

ayrıca yan dükkandan atılıyorlardı benim dükkana sığındı diye yazmışsın oradan neden atıldıklarını öğrenmen onların izlediği yolu öğrenip uygulaman kolay

.evet bazı konulardada haklısın ama beni anlamıyosun ben atanmak istemiyorumki sınava bile girmedim ha iki kelime neden yanlış yazılır bu senin başına gelse aynısını yaparsın ben zaten resim yapıyor ve sergiler açıyorum ben türkçe öğretmeni değilim ha haklısın kolay pes ediyoruz insanların bizim uğraştğımız gibi uğraşmıyoruz 100 milyar zararla satttık tarihi yerimizi ve benim belki bu üzüntülerden çocuğum olmuyo hiç bi probleemim yokken eşim bana bıraksa ben donuna kadar alırım ama bazen erkeklerin işine karılmıyo benim eşim zaten bi depresyon yaşamış bende üstüne gitmek iştemiyorum ama 2 gündr özellikle ne çektğimi bi ben bi allah bilir bu arada bu eşimin bilgisayarı yeni ondan olabilir dedim yazım yanlışları ama sen okumamışsın ashemezcimm

Yazım yanlış yok yazdıklarında anlatım bozukluğu var canım...

Bunun haricinde tekrar konuya dönersek senin bu kiracıları 150 liradan oturtmak dışında yapabileceğin bişey yok... Yani eğer mahkemede acilen buraya ihtiyacın olduğunu isğatlarsan ancak çıkartabilirsin...
Yani ben ortaklıktan çıkasam 500 ödesinler deme lüksün yok çünkü sen zaten ortak değilsin (resmi olarak)

Bence ikinizde çok toysunuz... Bir işi tam olarak size getireceklerini götüreceklerini düşünmeden araştırmadan kararlar alıp sonra bu kararlardan pişman oluyorsunuz....
Tarihi evi satarken kazıklanmışsınız bari bu ortaklık işinde daha dikkatli olsaydınız... BAşınıza gelenlerden de ders almamışsınız...

dükkan bizim ama iş yeriaçan onun kocası görünüyo adamda ondan sahipleniyoya zaten eşimle konuştuk paramızı alalım 1 yıl sonra iş yeri açcam die avukata bildircek ha yaptığım dekkorların parasınıda vermezse bi güzel badana yaparım üstüne aynı zamnda bizimle aynı işi yapan bi yer var onları hiç sevmiyo gerekirse onlarda gönüllü çalışırım gıcıklık diilmi bugünde konuşamadı eşim yarın akşam konuşur sanırım hayırlısı olsun bidaha ortakmı allh korusun

dükkan bizim ama iş yeriaçan onun kocası görünüyo adamda ondan sahipleniyoya zaten eşimle konuştuk paramızı alalım 1 yıl sonra iş yeri açcam die avukata bildircek ha yaptığım dekkorların parasınıda vermezse bi güzel badana yaparım üstüne aynı zamnda bizimle aynı işi yapan bi yer var onları hiç sevmiyo gerekirse onlarda gönüllü çalışırım gıcıklık diilmi bugünde konuşamadı eşim yarın akşam konuşur sanırım hayırlısı olsun bidaha ortakmı allh korusun

offf o kadar sayfayi acaba bir ara ne oldugunu, konuyu anlayabilr miyim diye okudum... keske sondan baslasayamisim. sonunda son iletide cikmis ortaya....

is yeri acan yani is sahibi bayanin kocasi... ve siz de ev sahibi olarak onunla 3 yillik kira sözlesmesi yapmissiniz... hem de 150 tl.

sizin resmi olarak hic bir ortakliginiz yok ki... sadece kiralayansiniz....

gecmis olsun :a015: 3 yil pasa pasa 150 tl kiranizi alirsiniz ....

Ay okurken hem güldüm hem sinir oldum.
1 haftada tanıdığın kişilerle ortaklık kuruyosun, ortada resmi bi evrak yok! bu işe devam etmiş bile olsan paranı alabilecek miydin acaba, oranın ne kazandığından haberin olacak mıydı. "İmza attım ama ne olduğunu bilmiyorum sonradan öğrendim kira kontratıymış rahatladım" diyosun ki benim koptuğum nokta burasıdır :sinifsinif: İnsan tanımadığı insanların verdiği evrağı okumadan incelemeden imzalar mı yaa. Sen imzaladığın evrağın kontrat olduğuna onun dışında başka birşey imzalamadığına emin ol. Senin onlardan almayı talep ettiğin para ne kadar, masraf yaptık onu istiyoruz diyosun ya, yüklü bir miktar mı? Ayrıca madem niyetlendin bi iş yapmaya yok kocası geliyodu yok kadının hareketlerine sinir oldum diyip iş yeri bırakılır mı çocukmusun sen kuzum? Madem bi yere ortak oluyosun kendi iş yerin için neden kira kontratı yapıyosun, insan bunu da mı düşünmez, durun napıyosunuz demez.
Yani gerçekten kusura bakma da eşinle sen saflıkta yarışıyosunuz, eşin yumuşak yüzlülüğünden adamla hala çok normal şeyler oluyomuş gibi konuşuyo, elinizde olan anahtarları da veriyo, siz hiç uğraşmayın yarın da tapuyu götürün direk işlemleri onlar yapar sen bi imza için gidersin vereliniortak hayır şimdi korkuyorum siz bi insana danışmaya gittiğinizde bu yaşadıklarınızı dinleyen insan da dolandırır sizi, o kadar müsaitsiniz ki buna, iyilik yapıyor zannedip bir de ordan kazık yersiniz. İnsan emin olmadan araştırmadan, incelemeden böyle şeylere girer mi. İnşallah fazla masraf yapmamışsınızdır ve sadece kira kontratıyla kalmışsınızdır diyebiliyorum.
Bunca insan beyin fırtınası yapıyo ama para gideceği yeri bilmiyo kaydirigubbakcemile4

imza
Benim olucak fıstık, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı :dilcikar:

1 haftada tanıdığın kişilerle ortaklık kuruyosun, ortada resmi bi evrak yok! bu işe devam etmiş bile olsan paranı alabilecek miydin acaba, oranın ne kazandığından haberin olacak mıydı. "İmza attım ama ne olduğunu bilmiyorum sonradan öğrendim kira kontratıymış rahatladım" diyosun ki benim koptuğum nokta burasıdır :sinifsinif: İnsan tanımadığı insanların verdiği evrağı okumadan incelemeden imzalar mı yaa. Sen imzaladığın evrağın kontrat olduğuna onun dışında başka birşey imzalamadığına emin ol. Senin onlardan almayı talep ettiğin para ne kadar, masraf yaptık onu istiyoruz diyosun ya, yüklü bir miktar mı? Ayrıca madem niyetlendin bi iş yapmaya yok kocası geliyodu yok kadının hareketlerine sinir oldum diyip iş yeri bırakılır mı çocukmusun sen kuzum? Madem bi yere ortak oluyosun kendi iş yerin için neden kira kontratı yapıyosun, insan bunu da mı düşünmez, durun napıyosunuz demez.
Yani gerçekten kusura bakma da eşinle sen saflıkta yarışıyosunuz, eşin yumuşak yüzlülüğünden adamla hala çok normal şeyler oluyomuş gibi konuşuyo, elinizde olan anahtarları da veriyo, siz hiç uğraşmayın yarın da tapuyu götürün direk işlemleri onlar yapar sen bi imza için gidersin vereliniortak hayır şimdi korkuyorum siz bi insana danışmaya gittiğinizde bu yaşadıklarınızı dinleyen insan da dolandırır sizi, o kadar müsaitsiniz ki buna, iyilik yapıyor zannedip bir de ordan kazık yersiniz. İnsan emin olmadan araştırmadan, incelemeden böyle şeylere girer mi. İnşallah fazla masraf yapmamışsınızdır ve sadece kira kontratıyla kalmışsınızdır diyebiliyorum.
Bunca insan beyin fırtınası yapıyo ama para gideceği yeri bilmiyo kaydirigubbakcemile4

imza

:roflol::roflol::roflol:
doğru söze ne denir

bu kadar yazıdan sonra yapa yapa bunu mu yapıyorsun şekerim..hemen gitsenize avukata

1 haftada tanıdığın kişilerle ortaklık kuruyosun, ortada resmi bi evrak yok! bu işe devam etmiş bile olsan paranı alabilecek miydin acaba, oranın ne kazandığından haberin olacak mıydı. "ımza attım ama ne olduğunu bilmiyorum sonradan öğrendim kira kontratıymış rahatladım" diyosun ki benim koptuğum nokta burasıdır :sinifsinif: ınsan tanımadığı insanların verdiği evrağı okumadan incelemeden imzalar mı yaa. Sen imzaladığın evrağın kontrat olduğuna onun dışında başka birşey imzalamadığına emin ol. Senin onlardan almayı talep ettiğin para ne kadar, masraf yaptık onu istiyoruz diyosun ya, yüklü bir miktar mı? Ayrıca madem niyetlendin bi iş yapmaya yok kocası geliyodu yok kadının hareketlerine sinir oldum diyip iş yeri bırakılır mı çocukmusun sen kuzum? Madem bi yere ortak oluyosun kendi iş yerin için neden kira kontratı yapıyosun, insan bunu da mı düşünmez, durun napıyosunuz demez.
Yani gerçekten kusura bakma da eşinle sen saflıkta yarışıyosunuz, eşin yumuşak yüzlülüğünden adamla hala çok normal şeyler oluyomuş gibi konuşuyo, elinizde olan anahtarları da veriyo, siz hiç uğraşmayın yarın da tapuyu götürün direk işlemleri onlar yapar sen bi imza için gidersin vereliniortak hayır şimdi korkuyorum siz bi insana danışmaya gittiğinizde bu yaşadıklarınızı dinleyen insan da dolandırır sizi, o kadar müsaitsiniz ki buna, iyilik yapıyor zannedip bir de ordan kazık yersiniz. ınsan emin olmadan araştırmadan, incelemeden böyle şeylere girer mi. ınşallah fazla masraf yapmamışsınızdır ve sadece kira kontratıyla kalmışsınızdır diyebiliyorum.

imza

canım ne dersen haklısın evet ben imzaladım kontratı ama o prsütüre eşler bakıyodu eşimin haberi var die attım eşim bi ara dışarı çıktı ve adam o ara attrdı ha tamam yanlş bişeyede atabilirdim okadar yoğun bi dönemde attımki ne desen haklısın ya. Başkası olsaydı orayı tahminen 10 a kurardı ama bizim çabalarla 4 milyara kuruldu .Yani sözün kısası bizim alacağımız toplam 4 milyar para onlar hem bu paraya karşı gelmek hemde orda kalmak hemde arayı bozmamak yani yüzüne tükürsen yarabbi şükür dio ne bilelim hatamız çok danışmadık işin kurnazlığını düşünmedik ha parayı alıp hemen avukata vercez en geç bi sene sonra kapının önündeler bana yardımcı olan veya olmayan herkes hakkını helal etsin bugün biraz daha iyiym özellikle avukat arkadaş vardı ona ayrıca teşekür ediyorum gelişmeden haberdar ederim ya insanı kandıran güzel sözler oluyo biz malımızla diyorumya başımızı ağrıttık çok haklısınız

Son düzenleme:
kıslar avukata gittik ve bunları çıksrmsnın tek çözümü satış göstermek eşim arkadaşına devretti avukat noter aracıyla ihtar gönderdi bakalım ne yapcaklar
ha üzerine geçirdiğimiz arkadaşlada aramızda avukat aracıyla tekrar devredilecektr die sözleşme yaptık hayırlısıı

Back
X