eşime diorum ödemezlerse ben tekrar ortaklığı sürdürcem de ozamn diorum yada boş ver paramızıda almayalım ordan çıkaralımben kesin paramı ödediktren sonra kira başlıcak ölesine yatırıyolar ben onlar veriyodum bu gün yarın iş belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime diorum ödemezlerse ben tekrar ortaklığı sürdürcem de ozamn diorum yada boş ver paramızıda almayalım ordan çıkaralımben kesin paramı ödediktren sonra kira başlıcak ölesine yatırıyolar ben onlar veriyodum bu gün yarın iş belli olur
biri bana nolduğunu anlatsın, zira bişe anlamadımşakkıdı
ay güzelim çok karışık anlatıyorsun..vallahi bişi anlamıyorum yazdıklarından.
1) dükkan senin üstüne değilmi?
2) bunlarla iş anlaşması yani ortaklık anlaşması imzaladınızmı? ( anladığım kadarıyla hayır)
3)bunlar kira parası sana veriyorlarmı? kira için anlaşma imzalandımı? bankayamı yatıyor para?[/Q benim üstüme kocam bişiler açarsın die aldı ikincisi yok imzalanmadı bunlar iki aydr kirayı 150 milyon yatırıyolar hesaba ben çekip onlara veriyorum eğer ben çıkarsam kira 500 den başlıcak
tam anlamadım konunuzu bölük bölük yazmıssınız
kac yıllık kontrat ımzaladınız
şart koydunuz mu ortak o kocası degılse acıkca gelmemesını soyleyeceksınız bu işyerının ortagı calışanı kımse o gelıcek dıyeceksınız
dısınızı gosterın bıraz
150 milyonu çekip neden onlara veriyorsun?
anladıklarımı yazayım sız yanlışımı duzeltın
ısyerınız var
bır kadın sızınle beraber calışmayı onerdı kabul ettınız onlardan kıra bedelı kararlaştırdınız
sonra esı de dahıl oldu ve meydanı onlara bıraktınız sımdı ne kararlaştırılan kırayı verıyorlar ne de orayı terk edıyorlar ..
şimdi 1- sizin ortak oldugunuza daıl bır belge var mı
2-işyeri kontratınız var mı yok mu
3-bu konuda acılmış davaları olması sızı alakadar etmez sız her halukarda dava acabılırsınız
haklı nedenlele fesıh hakkınız saklıdır eger hala cıkmamakta dıretırlerse işyerınızı kendınızın kullanmak zorunda oldugunuzu ıspatlarsanız tahlıye edılebılır ama bu surec uzun olur kesın kanıtlarınız olmalı
bulundugunuz yerdekı bır avukata basvurun ayrıntılı bıcımde anlatın eger ortada bır dolandırcılık varsa bunu da belırtın