Çok perişanım, ne olur fikir verin..

afedersiniz ama elalemin aptalı siz misiniz ya
tamam eşiniz yetim ama kocaman adam olmuş sız de öylesiniz neden hakkınızı yedırıosunuz
cıkıp gelmışşsınız kusura bakmayın ama bu pısırıklıkla her seyı yaparlr sıze bu ne ya onlardan cok ben sıze sınır oldum

eşim duygusal davranmıcaksın ne olursa olsun orda devam etceksin dedi ama kocasına ve kadına kimse katlanamaz çok haklısın ne diim napim ozamn söleyin onlar bu işlerin kurnazı olmuşlar siz avukatsınız dimi kontrat bozulurmu

ay güzelim çok karışık anlatıyorsun..vallahi bişi anlamıyorum yazdıklarından.
1) dükkan senin üstüne değilmi?
2) bunlarla iş anlaşması yani ortaklık anlaşması imzaladınızmı? ( anladığım kadarıyla hayır)
3)bunlar kira parası sana veriyorlarmı? kira için anlaşma imzalandımı? bankayamı yatıyor para?

tam anlamadım konunuzu bölük bölük yazmıssınız
kac yıllık kontrat ımzaladınız
şart koydunuz mu ortak o kocası degılse acıkca gelmemesını soyleyeceksınız bu işyerının ortagı calışanı kımse o gelıcek dıyeceksınız
dısınızı gosterın bıraz

ay güzelim çok karışık anlatıyorsun..vallahi bişi anlamıyorum yazdıklarından.
1) dükkan senin üstüne değilmi?
2) bunlarla iş anlaşması yani ortaklık anlaşması imzaladınızmı? ( anladığım kadarıyla hayır)
3)bunlar kira parası sana veriyorlarmı? kira için anlaşma imzalandımı? bankayamı yatıyor para?[/Q benim üstüme kocam bişiler açarsın die aldı ikincisi yok imzalanmadı bunlar iki aydr kirayı 150 milyon yatırıyolar hesaba ben çekip onlara veriyorum eğer ben çıkarsam kira 500 den başlıcak

Allahım sana geliyorum. Yazmıyım yazmıyım dedim ama durduramadım kendimi. Yahu ne bu. ış yeri senin sen onları orada tutuyorsun. Ortaksın değil mi? Ne imzaladın. Şirket mi kurdunuz. Kendi kendine nasıl kiraya verdin? Benim üzerime diyorsun. Ne diyorsun kuzum sen

Arkadasım valla burda 1 kişi anlasa yazdıklarından eyvallah diyeceğimde yok Bır kere kira kontratı senin üstüneymiş ozaman ortaklık diye bir şey yok bu dükkan senin üstüne burda tamammı mülk sizin mülkünüz kımden ne çekinceniz varda 3 günden beri işe gitmiyorum diyorsun anlamadım burda karşı tarafı bağlayan hiç bir şey ellerinde resmi bir belgede yok birde kirayı vergi vermemek için düşük göstermişsiniz al malını değiştir kapının kilitlerini bırak ne halleri varsa görsünler kımse senin dükkanının içine giremez ama yok benım alacağım var kurtarmaz diyorsan bunları baştan düşünecektin böyle göstermelik bir dükkan açmayacaktın buna dağdan gelip bağadakını kovmak derler sen böyle pasif kalırsan yarın sizi tapuya götürüp elinizden pisi pisine dükkanınızıda alırlar Sen hakkını korumazsan kımse korumaz

tam anlamadım konunuzu bölük bölük yazmıssınız
kac yıllık kontrat ımzaladınız
şart koydunuz mu ortak o kocası degılse acıkca gelmemesını soyleyeceksınız bu işyerının ortagı calışanı kımse o gelıcek dıyeceksınız
dısınızı gosterın bıraz

3 yıllık canım kirayı düşük gösterilmişti vergi az ödensin die sanırım adamın kurnazlığı ben kıza sölemekten dilimde tüy bitti adamla hiç konuşmuyodum bile tavrımı gösteriyodum ama kıs çok kurnaz bigün bu tartışmaya anesi denk geldi kadın haklısın onlar hep birlikte çalıştılar zamn ver ayrılırlar dedi taki kocamın konuşmasından eşim artık kısdı benim eşim yok adam hergün orda bide utanmadan kendisine anahtar basmış yani karısına açtı ama kendine açtı ben baştan huylandım biz o damın üzerinden açtık o zaten ondan benimsedi dükkanı kendi görüşmelerini orda yapıyodu eşim dedimya kızdıktan sonra gelmedi ama anahtar bastrmıştı biz yokken orda duruyodu

anladıklarımı yazayım sız yanlışımı duzeltın
ısyerınız var
bır kadın sızınle beraber calışmayı onerdı kabul ettınız onlardan kıra bedelı kararlaştırdınız
sonra esı de dahıl oldu ve meydanı onlara bıraktınız sımdı ne kararlaştırılan kırayı verıyorlar ne de orayı terk edıyorlar ..
şimdi 1- sizin ortak oldugunuza daıl bır belge var mı
2-işyeri kontratınız var mı yok mu
3-bu konuda acılmış davaları olması sızı alakadar etmez sız her halukarda dava acabılırsınız
haklı nedenlele fesıh hakkınız saklıdır eger hala cıkmamakta dıretırlerse işyerınızı kendınızın kullanmak zorunda oldugunuzu ıspatlarsanız tahlıye edılebılır ama bu surec uzun olur kesın kanıtlarınız olmalı
bulundugunuz yerdekı bır avukata basvurun ayrıntılı bıcımde anlatın eger ortada bır dolandırcılık varsa bunu da belırtın

[Q benim üstüme kocam bişiler açarsın die aldı ikincisi yok imzalanmadı bunlar iki aydr kirayı 150 milyon yatırıyolar hesaba ben çekip onlara veriyorum eğer ben çıkarsam kira 500 den başlıcak[/QUOTE]

şimdi dükkan senin
bunlarla iş antlaşması imzalamamışsınız ama gayri resmi olarak iş ortağınısınız.
gayriresmi iş ortağı olduğunuz içinde senin adına ,bankaya kira yatırılıyor ,çünkü fazla kazanmak istiyorsunuz..ama işler umduğun gibi gitmedi bunlar sana tekmeyi bastı ,şimdide 150 tl lik kira yatırıyorlar ,işlerini yapıyorlar..ben çıkarsam kira 500 olur diyorsun da ,eee güzelim arada resmi bir belge yokki..nasıl sen çıkarsan kira 500 oluyor..ha sen işi yürütmüşsün ha yürütmemişsin..aranızda resmi bir ortaklık anlaşması yokki..ha resmi ortaklık anlaşması olur,sen ayrılırsın ve onlar 500 kira öder ,bak bu olabilir..ama kesin değil...
siz hem çok pasif davranıyorsunuz hemde bu işi bilmiyorsunuz..güzelim avukata danışırsanız lütfen bu işi doğru dürüst anlatın..

Son düzenleme:
anladıklarımı yazayım sız yanlışımı duzeltın
ısyerınız var
bır kadın sızınle beraber calışmayı onerdı kabul ettınız onlardan kıra bedelı kararlaştırdınız
sonra esı de dahıl oldu ve meydanı onlara bıraktınız sımdı ne kararlaştırılan kırayı verıyorlar ne de orayı terk edıyorlar ..
şimdi 1- sizin ortak oldugunuza daıl bır belge var mı
2-işyeri kontratınız var mı yok mu
3-bu konuda acılmış davaları olması sızı alakadar etmez sız her halukarda dava acabılırsınız
haklı nedenlele fesıh hakkınız saklıdır eger hala cıkmamakta dıretırlerse işyerınızı kendınızın kullanmak zorunda oldugunuzu ıspatlarsanız tahlıye edılebılır ama bu surec uzun olur kesın kanıtlarınız olmalı
bulundugunuz yerdekı bır avukata basvurun ayrıntılı bıcımde anlatın eger ortada bır dolandırcılık varsa bunu da belırtın

eşi ortaklığa dahil değil orayı meskene dahil oldu aynen dedim al sen eşinle yürüt çünkü adam yokken kadının davranışları beni deli ediyodu adam sürekli telefonla kadını yöntiyo du kısda benden çok ortaklığı onla paylaşıyoduiş yeri kontratı dediğin kira kontratıysa 3 yıllık ama ortaklık bozulursa nolur bilmem ortaklık kontratı yok biz artık tamam kirayı ver otur ama hakkımızı ver desekte vermiyolar çok küçük bi bedel ödemek istiyolar bizde hakkımız olanı istiyoruz kira kontratını nasıl fest edebiliriz çünkü ben ayrılır ve onlar kiracı olarak kalmak istiyolarsa kirayı kağıtta düşük göstermiştik vergiden dolay gerçek kirayı göstermek istiyoruz bu mümkünmüdr

Son düzenleme:
bu devirde insan kendi akrabalarına bile güvenemiyorken hiç tanımadığınız biriyle ortaklığa girmek cesaret ister.. umarım hakkınızda hayırlısı olur...

eşiniz ne kadar ıyılık severmıskaydirigubbakcemile2 neden bıkac ay kira vermeden kalsınlar dıorkıkaydirigubbakcemile2 keşke benım ev sahıbımde bu sekılde dusunse bıkac ay kira almasa bızden hihoyyyt

Back
X