Vallahi. Bence de eşinin peşinden çanakkale yapsınBen gözü karayımdır.. eşimden sonra atlar ben de giderim eğer böyle bir şey varsa ikisinin de ağzına mıçarım. Ki var da zaten. Çanakkale'de ne malı var ki?
Telefonunu sizden kaciriyorsa. Ortada birakmiyorsa bilin ki bir sey vardir. Bir program varmis onu kurdurun telefonunuza. Esinizin telefonunu takip edebilirsiniz.Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
O nasil oluyor canimOnline işlemlerden eşinizin arama dökümlerine bakın
Kanim dondu resmen. Allah yardimciniz olsun. Anlattiklariniz kadariyla cok cok suphe verici. Aranizda birliktelik yoksa esinizin gozu disari kaymis olabilir. Ordan dondugunde kiyafetlerine bakin iz koku vb varmi diye. Bide whatsap kullaniyorsa pc den acin onunkini. O gittiginde bakarsiniz pc den konusmalara
Bi kadın şüpheleniyorsa adamda mutlaka bi b.kluk vardır diyorum
Bilgisayarınız varsa eşinizin whatsappını whatsapp webden girerek teline ne zaman mesaj gelirse görme imkanınız var
Bir de şu var eşiniz yedek telefon kullanıyor da olabilir
Çok çocukça.inkar edecek kızı arıtıp sorar adam.sonra kadın kalır ortada iftiracı diye.Herseyi ogrendim o kizla beni aldatiyomussun kiz beni aradi de herseyi anlatti resimlerinizi atti de .zaten kesinlikle seni o kizla aldatiyo inkar edemez... sonrasinda hayatina ne yapcagina karar verirsin
Arabasına kayıt cihazı koy.iki gün kayıt yapan cihazlar var.en gzliArkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Canım şöyle bir şey yapabilirsin eşini kullandığı telefonun hattında çalışan bi tanıdığın varsa rica edersen mesaj içeriğini çıkarabilir yada whatsapp geçmiş döküm uygulaması varmış sanırım böyle bir şey okumuştum.Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?