- Konu Sahibi Rmkdnzcnkrgbrkmngn
Kızlar biz 2 aylık sevgilimle 4 ay önce ayrıldık ben ayrılmak istedim ama 20 gün sonra pişman oldum mesaj attım gece hala seni seviyorum dedim o da hayatında yeni biiri olduğunu söyledi ve beni o kızla karşılaştırmaya başladı yok o kız ona değer veriyormuşta onu dinliyormuşta benim gibi tabuları yokmuşta rahatmışta falan filan bunların hepsini hiç canımı acıtcağını düşünmedenn yazdı bana ben tabi delirdim yani kabullenemedim yeni birini çok uzun süreli bir ilişki değildi ama çok şey yaşadık ve beni sevdiğini biliyordum hatta hep geri adımı atan bendim neyse dayanamadım sabah evine gittim 3 saat kapıda bekledim telefonu arıyorum açmıyor sonra en yakın arkadaşını aradım onlardaymış o yüzden açmamış kapıyı dedim gel o zaman konuşalım gerek yok falan dedi benim tek istediğim gözlerimin içine bakarak artık seni istemiyorum desinki inanayım bende çünkü kabullenemedim ben hala beni sevdiğine inandım çünkü ve tabiki gelmedi 10 gün sonrada o kızla çıkmaya başladı 3 aydır çıkıyorlar ben hala unutamadım kızlar sizce o yaptıklarımı fedakarlık olarak mı görüyordur yüzsüzlük olarak mı ve sizce döner mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yüzsüzlük olarak görüyordur. Zaten nasıl ilişkiymiş anlamadım. İki ay çıkmışsınız tepi topu. Adam da hemen başka birini bulmuş. Seni istemediğini söylediği halde araman yetmemiş bi de gitmiş kapısında beklemişsin. Kendine yazık. Bu kadar gururunu ayaklar altına alma. Seninle ayrılır ayrılmaz başka birini bulan adam tekrar sana dönse ne olur dönmese ne olur. Senin o 'gözlerime bakarak bir kere söylesin' falan dediğin şeyler anca Türk filmlerinde olur canım. Bence en kısa zamanda kendine gel ve yoluna bak.