Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişkiye grdinizmı ? eger girmedıysen sorun yok şimdi 13 14 yaşındaki bebelerbile neler neler konusuyolar hıc bsey yapmadıkları halde .. cogu erkekde ulaşamadıgı cigere mndar der misali bısey yasasın yasamasın kızın arkasından uydurmadı kalmaz sımdı coook alısagelmıs bı durum merak etmne hiçç kımsecıkler ınanmaz o denyoya kafanı takma bole bos adamların konusmalarına dedıgım gıbı insanlar bu konusmaları yapan erkeklerın ne mal olduklarını bıldıgı ıcın kımse innmaaz dogru olsada olmasada sıkma canını kotu bı tecrube olmus belkı ama en azından bundan snra daha temkinli yaklaşırsınarkadaslar size içime dökmek istedim ikinci kez güvenim yerle bir oldu...
hayatımda biri oldu 19 yasındayken 1 yıl sürdü cıkmamız beni ailesiyle tanıstrdı ben ailemle tanıstrdım güvenli sevgi dolu ilişkimiz vardı..sonradan benimle yakınlaşmak isterdi helalimsin derdi hep . ama sonradan kavga etmeye basladık anlaşamadık tek hoşuna giden sey cinsel yakınlıktı yakınlastık malesef.. ama ilişki olmadı bu sekilde benden iyice sogudu kopma noktasına geldik benimle sadece dokunmak için buluşuyormus ayrıldıgımızda arayıp sormazdı o zamanlarda hiç bilmiyordum beni kullandıgını ama bi anda beni terketti işim olmaz artık seninle ddi cekti gitti beni sözde sevensahış o soku atlatamadım 3 yıl kafayı yedim beni rezil etti adımı cıkardı ailemin karsısında küçük düşürdü kimsenin yüzüne bakamadım... tanıdıklarına ben onu sevemedim amacım belliydi demiş duydukça kahroldum ama pişmanlıgı utandıgımı rezil oldugumu senelerce unutamadım pskilojik olarak mahvetti beniyanlış bişey yaptım ama bilemedim gözüm kör olmuştu sanki cok pişmanım...ikinci ilişkimde buna yakındı en bastan amacını ögrendm bitirdim şimdi
size sormak istedgiim ben bu pişmanlıkla zor yasıyorum ilerde yasadıklarımızı gidip anlatır mı rezile etmek için??? ne yapacagım erkekler neden sevdiğim zaman beni kullanıyorlar ??? nasıl mutlu olacagım ??
hiç takma kafana allahına şükret ki daha fazla zarar vermeden kurtulmussun pisliklerden tecrube olmus . bıde takıldıgın erkeklerrin tıpleride onemlı bole ınsnlar zaten gıyımlerınden bıle bellı ederlerkı cogu zaman kendılerını tek bi hareketleri bile ele verır bazen sen fazla temız kalpli oldugun ıcın bu hıyarlarıda kendın gıbı sanmıssın ma artık ogrendın bi adam zaten adamsa öle sevdiğini sagda solda dışarda bırak dokunmayı öpmez bile ... ben bazen dışarda dudugndan öpim diorum kocamı (oda masumane kucuck bı opucuk) adam bana kızıyo ayoll kocam bide düşüntskr ederim cnm cevap için..:) yok ilişki falan olmadı sadece cinsel temas yasadık bana dokundugu için iğreniyorum.. benim duygularımla oynadı pislik...tamam bu durumu tanıdıgım kimseye anlatmadım beni suçlarlar die bu pişmanıkla yasadım yıllardır baska birini sevdm yıllar sonra oda cinsellik istedi nefret ediyorum e keklerden artık
hiç takma kafana allahına şükret ki daha fazla zarar vermeden kurtulmussun pisliklerden tecrube olmus . bıde takıldıgın erkeklerrin tıpleride onemlı bole ınsnlar zaten gıyımlerınden bıle bellı ederlerkı cogu zaman kendılerını tek bi hareketleri bile ele verır bazen sen fazla temız kalpli oldugun ıcın bu hıyarlarıda kendın gıbı sanmıssın ma artık ogrendın bi adam zaten adamsa öle sevdiğini sagda solda dışarda bırak dokunmayı öpmez bile ... ben bazen dışarda dudugndan öpim diorum kocamı (oda masumane kucuck bı opucuk) adam bana kızıyo ayoll kocam bide düşünadam gibi adam dişarda öpmez bile gercekten seviyosa eger .. burdan bıle anlayabılırsın
![]()
Allahtan daha ileriye dönük ilişki yaşamamışsınız yoksa asıl o zaman rezil ederdi bence seni.
Böyle sırf kızları dokunmak için cinsel manada kullanan içlerinde bir gram sevgi olmayan erkeklerden nefret ediyorum ayrıca.
Kendi kardeşleri,anneleri yok mu acaba hiç düşünmüyorlar mı sonuçta siz de bir annenin evladısınız.
Şimdiye kadar kötü tecrübelerin olmuş ilişki de ama bu demek değil ki karşına hep böyleleri denk gelecek.
Kötü düşünceli insanların olduğu dünyada ebet iyi düşünceli ve kalplerinde sevgi barındıran insanlar da var inşallah senin de karşına çıkar sen umudunu yitirme o insanları da hiç düşünme Allah'a havale et.
gidip anlatsa bile sen inkar edeceksin bıkmadan usanmadan
o ş...sizin senin hayatını mahvetmeye çalışmasına izin vermeyeceksin eğer sen dik durursan kendinden emin olursan o fazla konuşamaz ama sen ezilip büzülürsen o kahkaha atıp devam eder ş..siz ve sen rezil olduğunla kalırsın.... pişman olma yaptıklarından nereden bile bilridin ki kendinden emin bir şekilde hareket etmeye çalış hayatının her alanında o yılan sana laf gelmesine çalışmaya çalışmasın...... eğer ki birşey duyarsan da eğer ilişkiye girmediyseniz...
ailesine ara ve oğlunuz eğer o yalancı çenesini kapatmazsa polis e söyleyeceğinizi kimseden korkunuz olmadığını kimseyle birşey yaşamadığınızı kendinizden emin olduğunuzu sırf o erkeklik egosu tatmin olsun diye kendinizi kullandırtmayacağınızı söylweyin... çocuğu aramayın rezilleşir.... ve eğer ters cvb verirse ailesi polis e gidin kapattırınçenesini hem herkese de aklanırsınız
sakın tatlı canını sıkma aşk insanın gözünü kör ediyor senin elinden ne gelir ki... yapmışın bir hata... nereden bile bilirdin ki onun ş..siz olduğunu....
kendine uğraşacak şeyler ara... meşkale bulmaya çalış kendinekendini geliştirmeye çalışşş
sana kesinlikle katılıorum
bende evliym 1.5 senedr .. ve biz 5 yıllık ilşkiden sonra evlendik... bnm kocamda asla dışarda başkalarının yanında falan beni dudağımdan öpmez ... haa birbrlerine masum öpücük konduran çiftler bana normal gelio ama o yapmaz...
hatta düğün fotoğrafları çekilirken fotoğrafçı dioki gelin hanımı öpermisinz öyle bi poz alcam benmki yanağımdan öpüyo adam dio damat bey dudaktan küçük bi buseyle poz aliim benmki aynen söle dedi '' abii yaa alnından öpsem olmaz mı'' ay en son dayanamayıp ben öptüm napim zaten sinir krizi geçircem bde sıcak hava üstüne bde stres beyefendinin öpücüğyle uğraşıoz
![]()
tabikide hayır......... sakın hayatına kim girerse girsin söyleme
ayrıca eğer arkandan konuşuyorsa konuşma sana laf atıyorsa bakma kafanı çevir... eğer birileri sana birşey söylerse hayırdır konuşmuyor musunuz diye ben dansözlerle konuşmuyorum deyin.... hayır ne kaybedeceksniz ki mecbur musnuz onunla konuşmaya onunla konuşmazsanız ne kaybederseniz....
yada mesaj atın ben seni adam sandın karaktersizliğinle kal ve mümkünse bana slm bile verme.... seviyemi düşürme deyin....
peki canım maşallah 5 yıl nasıl yürüttünüz ilişkişnizi :)) haha ayy ne kadar güzel yaa cok sekerdi :)
biz üniversitede tanıştık ... birlikte okuduk :))
sonra okulumuz bitti söz yaptık snra askere gtti .. geldi nişan yaptık nişandan sonrada 2 sene bekledim geçen sene hazirandada evlendik
bugüne kadar ayrılığın a sı geçmedi aramızda çok şükür:) biz eğlenceli mutlu bi çift olduk hepyakında 7. yılımıza grcez
darısı herkeseeeee
senı ve yakın cevrenı hıc tanımayan bırını bulucaksın eger omahlleden yada o cevreden bırını bulursan cok buyuk sorun olur korktugun basına gelır .. bı yabancı bul onu tanı ve onla evlen ne o cevreyı ne o mahalleyı nede o pıslık ınsanları tanıyan onların sevıyesıne ınemıycek bırını bul .. zaten o ınsan onları duymadan bılmeden senı tanıdıgnda senın gercekten ne kdr temız bı ınsan oldugunu anlr o yuzden o cevreden bırıyle olmayı asla dusunme o defterı kapt gıtsın unut hersyı yenı bı hayata basla
Üzüldüm yaşadıklarına
Allah belasını versin böyle erkeklerin ... ilk defa beddua ediyorum hemde tanımadığım birine
Pişman olma mutsuzda olma bence herkes yaşıyor böyle şeyler hatta daha ağırını yaşayanlar var
Haline şükret kurtulmuşsun bu adamdan
İstediğini zorla alıp yine bırakabilirdi seni
İnsan böyle şeyler yaşayınca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ama geçer merak etme
Seni gerçekten seven biri çıkınca karşına herşeyi unutursun