Çok Pişmanım, Ailemden Utanıyorum.

Anne ve babanız haklı. Ayrıca babanız bir gece daha kalmak istediğinizde öyle bir mesaj atmış ki bunun üzerine ben kalsamda bir tat alamazdım. Yıllar geçtikce tecrübe insana öğretiyor ki annen söylüyorsa bir bildiği vardır.. ileride sizde anlayacaksınız..
Güzel bir özür dileyin, hediye alın.

Sanırım bazı utanılacak şeyler yaptığınızı ailenizde bildiği ve size karşı güvenlerini bir şekilde kaybettikleri için sizi göndermek istememişler ama babanız bir şekilde yeniden size güvenmek isteyerek şans vermiş ama maalesef bu sefer yine yalan söyleyerek güvenlerini tamamen yok etmişsiniz.Ailenize uymayan ne naneler yediniz bilemiyorum ama size birdaha güvenmeleri zor gibi.

Kusura bakma ama babanın ıyı niyetini suıstımal etmıssın. Haklılar. Anlatımına gore guvenılıcek biri degılsın. Ben de olsa alırım okuldan gozunün yasına bakmam okumaya diye gidip de neler karıstıyorsun Allahla senin aranda tabi. Dedigim gibi ailenede o guvenı verememıssınkı onlarda haklı olarak boyle dusunuyor.
Alırım okuldan ne demek? O bir birey ve 18 yaşında. Reşit yani. Sanki köpek eğitiyor. Göndermem, alırım vs.

Ya ne olur ne olmaz arkadaş günlük kiralık eve nasıl güvendiniz de tuttunuz iki kız başınıza hadi onu geç bide erkek arkadaşı da varmış arkadaşının ya kötü şeyler olsaydi bilmiyorum bana garip geldi şu yasimda cesaret edemem ben.

içki içilmiş sanıyorum. abartılacak bişey yok. yine de 19 yaşındasın, dikkatli ol derim. o kiralık evler vs güvenilir olmuyor.

bundan sonra mecbur kalırsan paraya kıy 4 yıldızlı, bilindik bir otelde kal. en azından güvenilir olur, giren çıkan belli olur.

Günlük kiralık dairede 2 kız yaşayacak kadar güvenli bir ülkede yaşamıyoruz ne yazık ki.
Kesinlikle bir daha bunu yapmamanı öneririm.

Ne yaptın? Alkol mu aldın? Seviştin mi?

Bunlar ailene göre yanlışsa bu onların sorunu. Sen neden utanıyorsun? Madem senin için de utanılacak şeylerse yapmasaydın.

Back
X