- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarımda birşey yok çıplak bile değildik sadece bahsettiğim gibi elimde varken dokundum böyle bi durum olur öu diye evet cahilim bu konuda tövbe ettim zatenKızlık zarına bir şey olmadıktan sonra neden hamile kalasın ki. Bu kadar cahil ve bilgisizsen neden böyle bir duruma müsade ettin :)
Kızlık zarıyla alakası yok meni içeri girmişse hamile kalabilirKızlık zarına bir şey olmadıktan sonra neden hamile kalasın ki. Bu kadar cahil ve bilgisizsen neden böyle bir duruma müsade ettin :)
Glse37399371 .!.:Tiksindim ya ,
Hamilelikle kizlik zari ne alaka ki?Kızlık zarına bir şey olmadıktan sonra neden hamile kalasın ki. Bu kadar cahil ve bilgisizsen neden böyle bir duruma müsade ettin :)
"Zevk suyu pişmanlıktır" diye kamu spotu oluşturulsun.Zevk suyunun adının değiştirilmesini talep ediyorum !
Pişmanlık suyu,hamilelik suyu,cinselliğin suyunu çıkarmak gibi ilk öneriler benden gelsin.
O kadar pişmanım ki tahmin bile edemezsinizeğer hamilelik korkusu yaşamasaydınız gerçekten pişman olacak mıydınız? dürüst olun kendinize
hiç güleceğim yoktu"Zevk suyu pişmanlıktır" diye kamu spotu oluşturulsun.![]()
Ayy inanmıyorum ya yine mi zevksuyu hay allahım zevk suyunuza inşallah sinek konsun
Çok korkuyorsan yapmayacaksin yapacaksan korkmayacaksinCahilim biliyorum ama çok korkuyorum
Kazen bakıyor bu işlere diye biliyorum.![]()
"Zevk suyu pişmanlıktır" diye kamu spotu oluşturulsun.![]()