• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım daha ne yapabilirim bilmiyorum

eğer o adam sevgilisi olduğu halde benimle buluşsaydı, gözümde hiçbir değeri kalmazdı. sevgilisini üzmemek için ayrılmıyorsa adam da değil zaten.

eğer o adam sevgilisi olduğu halde benimle buluşsaydı, gözümde hiçbir değeri kalmazdı. sevgilisini üzmemek için ayrılmıyorsa adam da değil zaten.

haklısın aslında ama şöyle bişeyde var daha bir hafta öncesine kadar şu yaptıklarımı yapan bir arkadaşımı görsem derdimki sen delimisin kız arkadaşı varken nasıl görüşürsün falan filan ama söz konusu sevgi aşk olunca kendinden başka kimseyi görmüyor gözün..asıl yapmazsan hiç bişey suçlusun çünkü o kız mutsuz olacaksa eğer zaten onu sevmeyen bi adamla olduğu için de olacak ben hiçbişey yapmasam da ki hiç bişey yapmadım sadece içimdekileri oda bilsin istedim o kadar...

]5 ay önce bi çocukla konuşmaya başladık 2 ay falan konuştuk sonra istanbula geldi zaten burda yaşıyor ama şehir dışında çalışıyordu görüştük konuştuk etkilendik ama ben etkilendiğimi belli etmedim ona o herşeyi göze almıştı uzaklığı falan sonra yok dedim ben ona uzaktan ilişki yürümez o yüzden istemiyorum ama sonra pişman oldum 3 ay sonra buraya geldi aradım onu görüşelim dedim ama artık bir sevgilisi varmış ...yinede görüştük anlattım ona herşeyi keşke o zamn göze alabilseydin ama artık çok geç kız arkadaşım çok fedakarlık yaptı onu bırakırsam çok üzülür dedi..ne yapmalıyım bilmiyorum daa fazla bişey beklemeye hakkım yok galiba ..

Back
X