Cok pişmanim evlendigim icin ben mi abartiyorum her seyi diye kendimi sucluyorum yardim edin !

Benim sözlerim şaka olmuyor malesef. Ama dediğiniz gibi doğru düzgün ilişkiler kurmaya ihtiyacım var insan ortama girmeye girmeye konuşmayı bile beceremiyor

Aklına gelebilecek tüm küfürler kocanın üstüne iyi elbise olur. Su an gençsiniz, çalışma hayatına atilabilirsiniz. Sizinki yaşamak değil kölelik. Izin vermeyin ya size böyle davranmalarına. Sizinde yaşamak hakkınız sabır iyidir güzeldir severim ama sizinki sabır değil hakaretlere göz yummak... yapmayın bunu kendinize de evladınıza da

Böyle devam edersen dışardan hayatın, içeriden sağlığın çok kötü etkilenir. Yıllar geçer belirli bir yaşa gelmişsin ve bakmışsın ki, ömrün heba olmuş.

Boşanma sonrası zor olabilir, ama hayatının her gününü böyle geçirmek daha zor. Çocuğuna ruhen, bedenen sağlıklı bir anne olmak istiyorsan boşanmak için kendini hazırla. Uygun bir zamanda da yollarınızı ayırın. Emin ol çok daha mutlu ve huzurlu olacaksın.

Evet çok haklısınız göz yummak oluyor ve ben buna son veremediğim için kendimi daha da kotu hissediyorum. Umarım bir an önce son veririm

O kadar doğru söylüyorsunuz ki artık gerçekten sagligim etkileniyor. Mutlu bi anne de olamıyorum. Çocuğuma yetemiyorum bu çok acı. Sonra hep vicdanım sızlıyor. Dediğiniz gibi kendimi hazırlayıp bir an önce son vermem gerekiyor. Teşekkür ederim söyledikleriniz icin

O kadar doğru söylüyorsunuz ki artık gerçekten sagligim etkileniyor. Mutlu bi anne de olamıyorum. Çocuğuma yetemiyorum bu çok acı. Sonra hep vicdanım sızlıyor. Dediğiniz gibi kendimi hazırlayıp bir an önce son vermem gerekiyor. Teşekkür ederim söylediklerini
O odun senin ömrünü yer, kaç kurtar kendini.
Haklısınız

Benim paramı yiyiyorsun demesi,ayrılmak için son derece geçerli bir sebep.Alsin parasını.....

Kocanın yaptığı tamamen psıkolojık şiddet. Fiziki şiddetten farkı yok gözümde. İnsanı bitirir zamanla. Ki sende de öyle olmuş farkındaysan artık katlanamıyorsun haklı olarak. Alıp karşına çok ciddi bir konuşma yap anlamıyorsa kabul ederse ne bilim bi evlilik terapistinden destek alabilirsiniz. Adam bildiğin odun yontulmaya ihtiyacı var da o yontma isteğini artık bırakmamış sende

Evet çok doğru yıllarım g3csin istemiyorum zaten. Bende zaten bu pis huyunu bildiğim için hep kendim alırım ya da genelde internetten. Öyle istediğim gibi de para harcayamam. Ama insan eşiyle vakit geçirmek istiyor çıkmak istiyor işte salaklık bende.

Onu da denedim deli miyim ben gitmem öyle bir yere diyor. Keşke kabul etse gerçekten pislojisi bozuk ama bende artık uğraşmak bile istemiyorum dediğiniz gibi

Benim ex in aynısıymış resmen aynı tavırlar aynı şeyler narsist bir insan tek çare tekmeyi basmak kurtulmak benim de kızım vardı çocuğu bahane etmeyin 1 yaşındaydı kızım ayrılmaya karar verdiğimde

Yaa gerçekten mi şu an ne kadar oldu ayrılalı ve o süreçten sonra ne yaptınız zor oldu mu biraz anlatabilir misiniz

Çocuğu istemedim zorladı böyle pislik bir insan. Gerçekten keşke öncesinde bırakıp gitseydim. Gerçekten de beni sindirdi. Ailem maddi olarak destek olmaz manevi belki ama çocuğuma da bakamazlar çalışsam. Kreşe vermem gerekecek

Çok doğru gerçekten eşimde ailesi gibi çünkü inşallah oğlum onlar gibi karakteri bozuk iki yüzlü olmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…