Çok pişmanım

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.029
1.727
333
Sakarya
Herkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yok sizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)

Baslangıcta alıskanlıktan dolayı duygusallık çöker ama tadına varınca dersiniz ki insanın kendi düzeni kendi evi ayrıcalıkmıs..Karamsar bakmayin.

Bakin beni yanlis anlamayin ama sizin konulariniz hep bir sikayet, hep bir sizlanma. Hic sukrettiginiz bir durum yok mu hayatinizda? Surekli bir seylerden sikayet ederek olumlu seyler yasamaniz cok zor. Sizin evlenmek istediginize dair konulariniz da var. Evlendiginizde ne yapacaksiniz? O zaman da mi yemek, ailem diye aglayacaksiniz? Yasiniz cok kucuk degil diye tahmin ediyorum. Biraz daha olumlu yonlerden hayata bakmanizi tavsiye ederim.

Sıyırma alışırsın hatta iyi olmuş bi yerden başlarsın hayata atılmaya iyi değerlendir kendini geliştir işte ne güzel

Yok yanliş anlamıyorum bu konudaki huyumu bende sevmiyorum zaten yaşım 33 belkide yıllardır aliştiğim rahatliği birakmak istemiyorum ve çocuk gibi davranıyorum farkındayım

Valla bir arkadas bulurum hafta sonu gezerim tozarim yerim içerim olmadı bir sevgili bulurum öperim koklarim olmadı kendi başıma gezerim ,tozarim ,okurum ,sınamaya giderim sosyal ortamlara girer sosyallesirim ,aciktan başka bölüm okurum ,doktora yaparım bu kadar yapacak şey varken ama ben yemek yapmayı bilmem demek biraz bakış açınız mi dar ufkunuz mu yok bilemedim

ay koca kadınsınız yapmayın lütfen

33 yaş için artık normal kabul edilemeyecek dertler bunlar

Yalnızlık için tedirginliğinizi anlarım da bu yaşa geldim ve kendime bakamam mı diyorsunuz

Ben de bunu yazacaktım valla
Konu sahibi genel olarak pireyi deve yapıp sürekli mutsuz
Ailenizle tüm yıl kalsanız da söyleneceksiniz yazları ayrı kalsanız da söyleneceksiniz
Sonuç olarak söyleneceksiniz
Bunu artık hepimiz biliyoruz

Ya mahalle teyzeleri gibi olacağım şimdi
Erkekler de sürekli söylenen mızmız tipleri istemiyor anacım
Hatta insan arkadaş olarak da istemiyor çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…