Baslangıcta alıskanlıktan dolayı duygusallık çöker ama tadına varınca dersiniz ki insanın kendi düzeni kendi evi ayrıcalıkmıs..Karamsar bakmayin.Herkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yoksizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
33 yaşındayım ilçe 1 saat haftasonlarim boş gidip gelebilirm aslında ama bazen işte böyle bi daralıyorum naptim diyeyemegı yapa yapa ogrenırsınız
yazında hava guzel cıkar gezersınız
yasınız kac ?
Belkide alışmak zorunlu oldu gibiSıyırma alışırsın hatta iyi olmuş bi yerden başlarsın hayata atılmaya iyi değerlendir kendini geliştir işte ne güzel
Yok yanliş anlamıyorum bu konudaki huyumu bende sevmiyorum zaten yaşım 33 belkide yıllardır aliştiğim rahatliği birakmak istemiyorum ve çocuk gibi davranıyorum farkındayımBakin beni yanlis anlamayin ama sizin konulariniz hep bir sikayet, hep bir sizlanma. Hic sukrettiginiz bir durum yok mu hayatinizda? Surekli bir seylerden sikayet ederek olumlu seyler yasamaniz cok zor. Sizin evlenmek istediginize dair konulariniz da var. Evlendiginizde ne yapacaksiniz? O zaman da mi yemek, ailem diye aglayacaksiniz? Yasiniz cok kucuk degil diye tahmin ediyorum. Biraz daha olumlu yonlerden hayata bakmanizi tavsiye ederim.
ay koca kadınsınız yapmayın lütfenHerkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yoksizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
33 yaş için artık normal kabul edilemeyecek dertler bunlarHerkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yoksizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
Yalnızlık için tedirginliğinizi anlarım da bu yaşa geldim ve kendime bakamam mı diyorsunuzHerkese meraba, kendi memleketimde çalışıyorum ilçedeyim ne dedikodusu bitti ne başka birşeyi hergün bi sıkıntı olmaya başladı bende kendi hayatımda birsey yapmadım dememek için il merkezine tayin istedim bi haftaya gideceğim muhtemelen ailemde benle kışın kalacak yazin gelecekler ilçeye gelin görünki ben çok mutsuzum ailemle ayrı yazın napacağım diyorum yıllarca sorumluluk almadim yemekten haberim olmadı işten haberim olmadi hemde onlarsız napacağim diyorum geri dönüşüde yoksizler alışabildinizmi yalnızliğa ya alişamazsam diyorum ne yani istifa felanmi ederim o derece sıyırdım :)
Ben de bunu yazacaktım vallaBakin beni yanlis anlamayin ama sizin konulariniz hep bir sikayet, hep bir sizlanma. Hic sukrettiginiz bir durum yok mu hayatinizda? Surekli bir seylerden sikayet ederek olumlu seyler yasamaniz cok zor. Sizin evlenmek istediginize dair konulariniz da var. Evlendiginizde ne yapacaksiniz? O zaman da mi yemek, ailem diye aglayacaksiniz? Yasiniz cok kucuk degil diye tahmin ediyorum. Biraz daha olumlu yonlerden hayata bakmanizi tavsiye ederim.
Ya mahalle teyzeleri gibi olacağım şimdiYa şimdi kırmak istemiyorum ama. Siz evlenmek için kırk takla atmıyor musunuz? Evlenince iki kişinin yemeği temizliği cartı curtu olacak zaten. Bu nasıl bir bağımlılıktır gerçekten kaç yaşında kadınsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?