33'mü33 yaşındayım ilçe 1 saat haftasonlarim boş gidip gelebilirm aslında ama bazen işte böyle bi daralıyorum naptim diye
destek alıyor muydunuz sız ?Yaşamak diye bir kavram var evet bende isterdim içimden gele gele yaşamak ama sevmiyorum hayatı sevmediğim bir iş zaten hayatimda yaptiğim herşey mecburi
Yalnızlığı sevmiyorum bu kararı alırkende artik cesaret et dedim kendi kendime sonuçta ömrü billah ailem başımı bekleyemez dedim ve bu karari aldım anlayacağınız benim karakterimdeki biri için zorlayici sancılı bir süreç ama alişmaktan başka çarem yokÇalışma hayatında olduğunuza göre yaşınızın 25'ten az olmadığını düşünüyorum.
Yemek, temizlik vakit olduğu müddetçe yapılabilecek şeyler özellikle tek yaşanan evde çok daha kolay.
Zira bir çocuk ateş ve elektrik güvenliğini sağlayabilecek yaşa geldikten sonra hepsini yapabilir.
Maaşınız var iki haftaya bir yardımcı alırsınız. Yemek yapmaya vaktiniz kalmadığında da hazır alırsınız.
Bu kadar.
(Yalnız ve özgür yaşamanın tadını mı almadınız, aileye bağımlı mısınız bir de onu düşünmekte fayda var. Bir yaştan sonra bu bahsettiğiniz dertler dert değil yaşamın olağan hali.)
Almak istedim çok araştırdım ama bulamadım ki iyi bir pskologdestek alıyor muydunuz sız ?
Karakter meselesi veya yetiştirilme tarzımi desem bilmiyorum.Ama herkes için daha kısa süren geçisler beni kat kat etkiliyor kesinKonunun sonunu okuyana kadar kışın ailemle nasıl yaşayacağım diyeceksiniz zannettim vallahi.
Çünkü belli bir yaştan sonra insanların kendi düzenleri oluyor evli bekar farketmiyor bunun için.
Mesela 22 yaşında kız kardeşimin okulu bitti. Annemler arada nerede iş bulursan oraya peşine geleceğiz yalnız ne yapalım dediklerinde delleniyor kız ablam abim bekar hayatını yaşadı onlarla gitmediniz benle de gelmeyin diyor
Okudum ama ben ailemle daha mutluyumÜniversite de okumadınız mı?
O zaman asla evlenmeyin.Okudum ama ben ailemle daha mutluyum
Almak istedim çok araştırdım ama bulamadım ki iyi bir pskolog
Ben aile seviyorum kendimi tam ifade edemedim sanırımO zaman asla evlenmeyin.
Kendi kuracağınız aile aynı şeyleri hissetiremeyebilir kendi ailenizdeki gibi o zaman da çok bunalımlara girebilirsiniz.Ben aile seviyorum kendimi tam ifade edemedim sanırım
Olabilir tabi ama iyi araştırmak gerek hiç öyle araştırmadim .Bulunduğunuz yerde bulamadıysanız, online seans alın, şimdi bir çok psikolog online seans yapıyor
Ben o yüzden evlenirsem eşimin ailesinide çok sevmek istiyorum çünkü aile kavrami benim için önemli benim evime istedikleri gibi gelip gitmelerini isterimKendi kuracağınız aile aynı şeyleri hissetiremeyebilir kendi ailenizdeki gibi o zaman da çok bunalımlara girebilirsiniz.
Size uzulsem mi, toyluğunuza şaşırıp gülsem mi bilemedim. Bence de tayin isteyip gitmeniz isabetli olmuş, zira asla yaşınızın olgunluğunda değilsiniz.Ben o yüzden evlenirsem eşimin ailesinide çok sevmek istiyorum çünkü aile kavrami benim için önemli benim evime istedikleri gibi gelip gitmelerini isterim
sız ıyı kotu bırınden baslayında ...Almak istedim çok araştırdım ama bulamadım ki iyi bir pskolog
Çok çok büyük bi hayalBen o yüzden evlenirsem eşimin ailesinide çok sevmek istiyorum çünkü aile kavrami benim için önemli benim evime istedikleri gibi gelip gitmelerini isterim
Hayaller hayatlar işteÇok çok büyük bi hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?