Çok pişmanım

Konu başlıkların: çok kararsızım, çok mutsuzum, çok pişmanım
Şeklinde gidiyor.

Yeni bı ortam, ev, iş, mekan.... bak bunlar sıfır enerjili geliyor sana. Dusuncelerinle, heryeri negatif enerjiyle doldurup, yine olmadı diyeceksin.

Bı mutlu olmaya çalış, bı gayret et. Belli ki elinden gelmiyor. Psikologa git. Umut dolu kitaplar, filmler var. Bunların arasında biraz kaybol.

Kimse tam anlamıyla istediği hayatı yaşamıyor ama mutlu olmak için biseyler yapıyor. Şikayet, şikayeti getirir birde....

Konunun sonunu okuyana kadar kışın ailemle nasıl yaşayacağım diyeceksiniz zannettim vallahi.

Çünkü belli bir yaştan sonra insanların kendi düzenleri oluyor evli bekar farketmiyor bunun için.

Mesela 22 yaşında kız kardeşimin okulu bitti. Annemler arada nerede iş bulursan oraya peşine geleceğiz yalnız ne yapalım dediklerinde delleniyor kız ablam abim bekar hayatını yaşadı onlarla gitmediniz benle de gelmeyin diyor

Yalnızlığı sevmiyorum bu kararı alırkende artik cesaret et dedim kendi kendime sonuçta ömrü billah ailem başımı bekleyemez dedim ve bu karari aldım anlayacağınız benim karakterimdeki biri için zorlayici sancılı bir süreç ama alişmaktan başka çarem yok

Karakter meselesi veya yetiştirilme tarzımi desem bilmiyorum.Ama herkes için daha kısa süren geçisler beni kat kat etkiliyor kesin

Ben o yüzden evlenirsem eşimin ailesinide çok sevmek istiyorum çünkü aile kavrami benim için önemli benim evime istedikleri gibi gelip gitmelerini isterim
Size uzulsem mi, toyluğunuza şaşırıp gülsem mi bilemedim. Bence de tayin isteyip gitmeniz isabetli olmuş, zira asla yaşınızın olgunluğunda değilsiniz.

Ben anlıyorum sen aile seviyorsun. Fakat anlattığın şeylerde biraz uç noktalar var . Psikolog değilde terapi yapan psikiyatristler var ya kırmızı odadaki gibi öyle birini araştırıp gitsen sanırım daha faydalı olur gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…