Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük konuşmaktan kastınız ne dini bi konuda inkar mı? asla yapmam dediğiniz bişeyi mi yaptınız? biraz açıklarsanız daha çok yardımcı olabiliriz..
neyse sanırım.. tövbe istiğfar etmeniz gerekiyor..
Azameti ve Kudreti yüce olan Allah'ım sen bana irade, akıl ve güç verdin. ben haddim olmayarak nefsime yenildim. irademe yenildim. büyük söz söyledim, pişmanım. şimdi Rahmetine, Kudretine, Merhametine sığındım. beni affet ya Rabbi..beni bağışla. büyük konuştuğum şeyin başıma gelmesinden sana sığınıyorum ve ya Rabbi büyük konuştuğum şey başına gelen kullarına yardım et..sen duaları işiten ve kabul edensin..Rahman ve Rahimsin...
amin...
aşık mı oldun o arkadaşına![]()
Öyle çokta korkulacak bişey yok aslında ortada
Hepimiz söyleriz bu tarz şeyler ''şunu yapsın dişimi kırcam,kendimi şu camdan aşağı atarım''şeklinde
Söylemekteki amacımız imkansıza yakın olduğunu bildirmek
O insanı aşağılamak,küçük görmek v.s değil sonuçta
Hayır olmadım ama bilirsiniz büyük konuştuğum için korkuyorum sadece.
korkmakta haklısınız ben olsam bende korkardım. kim kimi kınarsa ölmeden başına gelirmiş. ben dikkat ediyorumda kınadıklarım başıma geliyo. aynı senin durumunda şimdiki nişanlımdan için ' aman allah korusun istemem onu dünyada tek erkek olsa almam ' demiştim noldu :):) şimdi ondan başkasını görmüyo gözüm deliler gibi seviyorumönemli olan ona aşık olman salla gitsin:) aşık olursan saten iyiki büyük konuşmusum diyosun :)
Laf arasında edinilen bir söz, bunun bu kadar nesine taktınız ki...
Sen korkuyorum dedikçe o kişiyi aklına daha çok sokuyorsun. Rahat ol. Sen evleneceğin adamda ne aradığını biliyorsan gerisi fasa fiso.
Sakin ol biraz güzelim, hayatına devam et.