Olumsuz yorum yapmak istemezdim ama şaşkınlığımı ,üzüntümü gizleyemeyeceğim,21 yaşındasın daha ya..Bir kez değil defalarca..Sanki yıllarca yaşamışsın ama bir bunu yaşamamışsın gibi ,neden bu acele?.Nedense sana ayrı bir üzüldüm..Belki bu yaşta bunu alışkanlık haline getirdiğin için..
Alışkanlık yapmış.Uzun bir süre kendine engel olursan ,cinsel uyarıcılardan kaçarsan unutursun cinselliği..Erkek arkadaşınla asla başbaşa kalma.Başbaşa kalmazsan yapamazsın.İki karşı cinsin üçüncüsü şeytandır,duymuşsundır belki..
Reailst yazacağım.Bu kişiyi de iyi ölç biç..Vazgeçersen ilerde''keşke onla evlenseydim ''diyebilirsin..Bekaret zarı duruyor mu yoksa yüzelsel mi oldu?Bu seni her halinle kabul etmiş.Bundan vazgeçersen bundan sonrasında evlenme konusunda çok riskler yaşayacaksın..Bir anda söyleyemeyeceksin erkeklere faydalanmasın diye..Uzun süre sonra söyleyince de beni neden kandırdın lafını duyacaksın.Senin görüşündekiler istemeyecekler senle evlenmeyi büyük ihtimal..Çünkü onların da görüşü bellidir..Bunlara hazırmısın?
Bunlara hazırsan onla önünüzü göremiyorsan bitirebilirsin.Yok hazır değilsen çok iyi düşün vazgeçerken..İstediğin evliliği şeytana uymaların sonucu kaybetmeyi göze alacaksın mecburen..Bunla evleneceksen çabuk evlen evlenmeyeceksen görüşmeyi kesmelisin,çünkü aklına cinselliği getiriyor.Evlenmek isteyene kadar da erkek arkadaş edinme..
Bu kişi hakkında kararın ne olursa olsun;bu işi bir daha yapmayacaksın ,önüne bakacaksın..Tövbe edip geçmişi unutmuş gibi yapacaksın..