çok pişmanım :(

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
pazar günü boş yere kocamın kalbini çok fena kırdım. ağza alınmayacak laflar ettim. bu aralar çok agresif oldum.
nasıl gönlünü alsam bilmiyorum, ki onun yerinde ben olsam affetmezdim.

Özür dileyerek başlayabilirsiniz.
Boş yere kırdıysan özür dile, ağla, her türlü sömürüyü yap affedene kadar uğraş derim.Affeder bence size kıysa bebişe kıyamaz :).

araba ile gidilüyor. ben de arabaya binemiyorum. hamilelikten dolayı reflüm çıktı
İş yerine cicek gönder..

Yok yok ozaman aksama masayı donat..guzel karsıla..

Tabi benimki gibi nemrutsa küslük zamanı..dırek odasına geçer kapısını kıtler..butun hazırlığın elinde patlar.

İş yerine cicek gönder..

Yok yok ozaman aksama masayı donat..guzel karsıla..

Tabi benimki gibi nemrutsa küslük zamanı..dırek odasına geçer kapısını kıtler..butun hazırlığın elinde patlar.
aa benim kocamdan bahsettin valla. ben küs kalamam. dayanamam. ama o pazar gününden beri tek laf etmiyor

adamın yerinde olsan, beni öldürmüştün. ama o an ben, ben değilim i

Onlar herşeyin farkında canını sıkma hamileyken bende çok eziyet ettim ama hamileyim diye bişey diyemedi yani istemsiz de olsan kavga ediyorsun ama onlar frenliyor akşam gelince sarıl Özür dile zaten affeder

Ozaman benim yaptığımı yapacaksın..tum giriş cıkısları kıtleyıp barısana kadar salma..

Yatak odasına geçip kapıyı kıtlıyorsa sende peşinden hemen dal içeri kapıyı kıtle kaçamasın..sonra sarıl öp..açıklamanı yap.gonlunu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…