- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
çok saol nutellacım.Özür dileyerek başlayabilirsiniz.
Boş yere kırdıysan özür dile, ağla, her türlü sömürüyü yap affedene kadar uğraş derim.Affeder bence size kıysa bebişe kıyamaz :).
adamın yerinde olsan, beni öldürmüştün. ama o an ben, ben değilim iBunlar hep hamilelikten
araba ile gidilüyor. ben de arabaya binemiyorum. hamilelikten dolayı reflüm çıktıİş yeri musaitse sevdiği bişeyi pişirip git gonlunu al
İş yerine cicek gönder..araba ile gidilüyor. ben de arabaya binemiyorum. hamilelikten dolayı reflüm çıktı
aa benim kocamdan bahsettin valla. ben küs kalamam. dayanamam. ama o pazar gününden beri tek laf etmiyorİş yerine cicek gönder..
Yok yok ozaman aksama masayı donat..guzel karsıla..
Tabi benimki gibi nemrutsa küslük zamanı..dırek odasına geçer kapısını kıtler..butun hazırlığın elinde patlar.
saçma sapan tripler işteNasıl bukdr çıldırdınki nolduda oldu yani
adamın yerinde olsan, beni öldürmüştün. ama o an ben, ben değilim i
hahaha. onu çok yapıyorum işte. daha yemezsanırımBen bir eseklik ettigim zaman hasta numarasi yapıyorum. Aaaayyy oluyorum son istegim sana sarilmak, ayyyy geldiler aliyolar beni elveda askim seni cok sevdiiim falan diyorum.
Gulup barisiyoruz.
neymişBenim aklıma birşey geliyor amaanladınız siz onu
Onlar herşeyin farkında canını sıkma hamileyken bende çok eziyet ettim ama hamileyim diye bişey diyemedi yani istemsiz de olsan kavga ediyorsun ama onlar frenliyor akşam gelince sarıl Özür dile zaten affeder
hahaha. onu çok yapıyorum işte. daha yemezsanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?