çok pişmanım :(

Ben esimi öyle çok uzdugum bir zamanda gece yatmadan mektup yazıp masasına birakmistim

İse yaradı
Nelere kirildigimi kizdigimi neden çok tepki gosterdigimi daha iyi anladı

Bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Mutluluklar :)

bence sabahtan basla kahvalti ile guzel bi sofra kur yolcula onu sonra keyif duyacagi bi hediye ve bi cicek yolla gun icinde bebegide katarak guzel msjlar at askimli canimli falan iste aksam ya biyere rezerve yaptir yada yapabiliyosan sevdigi yemekleri yap gerekirse bi iki gun boyle davranarak goster pismanligini kadinlarin en etkili silahinida cek bi iki damla akit hamilesin dayanamaz hadi kolay gelsin

bana biraz komik geliyor erkeğe çiçek

Guzel bir akşam yemeği hazırla. Eşin eve gelince Özür dile hamilelik psikolojisi bidaha yaparsam bana kusme bunu bil sarıl de ve eşine sarıl yemeğinizi yiyin.

Demek ki adamin kalbi fwna kirilmis konusmadigina gore biz kusde olsak ayni yatakta yatariz ben aglarim esimde kiyamaz hemen doner sen bana bunu yaptin bunu yaptin derim.cok kizdim derim hemen sarilir oper
Sende boyle yap valla benim esimin uzerinde baya ise yariyor
aa benim kocamdan bahsettin valla. ben küs kalamam. dayanamam. ama o pazar gününden beri tek laf etmiyor

yok canım biz daha yatakları ayırma noktasına gelmedik. ben cesaret edemiyorum konuşmaya. o da bazen öyle süzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…