- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
bunu evin kapısına asacam atına da senin adını yazarım. hhırsızlık yapmıyım değil miBi snickers al git yanına
Hamileyken ben ben değilim de
Kırmızı donneymiş
Bunlar hep hamilelikten
saçmalıyım değil miBir keresinde de konusmaya calisip hala tribe devam edince "zaten kabizim ustume gelme lutfeeen" demistim. O da ise yaramisti.
Bence sacmala.
% 100 calisiyor.
bu halde mi :)))Kırmızı don
bunu evin kapısına asacam atına da senin adını yazarım. hhırsızlık yapmıyım değil mi
Daha 6 ay varmış.Şimdiden böyle dersenbu halde mi :)))
hamilelikte sadece göbekten kilo aldığım içinDaha 6 ay varmış.Şimdiden böyle dersen
benimki inatçı keçiBen esimi öyle çok uzdugum bir zamanda gece yatmadan mektup yazıp masasına birakmistim
İse yaradı
Nelere kirildigimi kizdigimi neden çok tepki gosterdigimi daha iyi anladı
Bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Mutluluklar :)
Sizinki de mi barışmıyorHormonlardan bunlar benimde kırık kalbim düzelmiyo
bana biraz komik geliyor erkeğe çiçekbence sabahtan basla kahvalti ile guzel bi sofra kur yolcula onu sonra keyif duyacagi bi hediye ve bi cicek yolla gun icinde bebegide katarak guzel msjlar at askimli canimli falan iste aksam ya biyere rezerve yaptir yada yapabiliyosan sevdigi yemekleri yap gerekirse bi iki gun boyle davranarak goster pismanligini kadinlarin en etkili silahinida cek bi iki damla akit hamilesin dayanamaz hadi kolay gelsin
hergün yapıyorum bunu zaten.Guzel bir akşam yemeği hazırla. Eşin eve gelince Özür dile hamilelik psikolojisi bidaha yaparsam bana kusme bunu bil sarıl de ve eşine sarıl yemeğinizi yiyin.
aa benim kocamdan bahsettin valla. ben küs kalamam. dayanamam. ama o pazar gününden beri tek laf etmiyor
yok canım biz daha yatakları ayırma noktasına gelmedik. ben cesaret edemiyorum konuşmaya. o da bazen öyle süzerDemek ki adamin kalbi fwna kirilmis konusmadigina gore biz kusde olsak ayni yatakta yatariz ben aglarim esimde kiyamaz hemen doner sen bana bunu yaptin bunu yaptin derim.cok kizdim derim hemen sarilir oper
Sende boyle yap valla benim esimin uzerinde baya ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?