- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Cok takmiyorum cok kötü değiller de bari disleri kestirdim daha hoş daha güzel durmasini isterdimAnnem de çekmiş yıllardır dişlerinden ve görüntüsünden.
O da sizin gibi porselen yaptırdı ve o kadar canına tak etmiş ki kestirmemiş dişleri olduğu gibi taktırmış,ilk başlarda garip geldi ama zamanla alıştık görüntüsüne.
Şimdi dalga bile geçiyor kendiyle o kadar rahat yani.
Çok kafaya takıyorsanız düzelttirin.
Ailem de farketti biraz büyük oldugunu yani belli ediyor kendini dogal durmadıSadece dis bolumunun fotografi olmadan bisi diyemeyiz ki
Cok teşekkür ederim siz diyince geldi aklima dis telleri cikan bi arkadasimin disleri de iri gelmişti banaYa simdi aileniz sizin o halinize alismis o yuzden simdi cok farkli gibi duruyordur! Ornek veriym ben dis tellerimi cikarttigimda her aynaya baktigimda dislerim sanki takma gibi geliyordu banazamanla alistim tabi.
Bence siz bir kac gorsel yukleyn gulumseyin fotograf cekin buraya yukleyin ona gore bizde size daha saglikli yorumlar yapabilelim
:) teşekkür ederimHiç kafana takma canım.
Kendi dişine alışınca bunlar büyük geliyor haliyle.
Yiğenim de yaptırdı ilk bi alışamadı şimdi çok memnun zaman ver kendine ve takıntu yapma bu mevzuyu.
Böyle değilse hiç sorun yapma
Aynada sorun yok. Ama fotoğraflarda cok kötü duruyor ya kocaman sanki. 1 yil oldu benim yaptirali. Ilk basta begendim sonradan batmaya basladi.Bence de zamanla alışırsın. ..
Bende yeni yaptırdım. Alt dişlerim çarpıktı , üst tarafta eksikler vardı.
Ön dişlerimin hepsi kaplama oldu. aynaya bakınca bir tuhaf geliyor insana. Henüz Bir hafta oldu. Güzel gelmeye başladı...
Zamanla sende alışacaksın.
Dişlerini saklamadan bol bol gül...
Sağlıklı günler...
Bir sene olmuş canım,Aynada sorun yok. Ama fotoğraflarda cok kötü duruyor ya kocaman sanki. 1 yil oldu benim yaptirali. Ilk basta begendim sonradan batmaya basladi.
Aynada sorun yok. Ama fotoğraflarda cok kötü duruyor ya kocaman sanki. 1 yil oldu benim yaptirali. Ilk basta begendim sonradan batmaya basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?