Evet yapabilir zaten şiddeti de var. Ailem de assa da kesse de artık bu evliliği yürüt yoksa el içine çıkamayız diyorlar. Onlar için katlanıyorum.Yani bunda yapacak bir şey yok bu adam size bir şeyde yapabilir daha önemlisi yok
Yapabilecek bir şey yok oradan kurtulduğunuz anda ailenize mesafe koyun benceEvet yapabilir zaten şiddeti de var. Ailem de assa da kesse de artık bu evliliği yürüt yoksa el içine çıkamayız diyorlar. Onlar için katlanıyorum.
Tam zamanlı bir işe giremedim yarı zamanlı çalışıyordum iş haricinde evden çıkmak yasaktı. Onunla evlenmeseydim akademisyen olacaktım belki de öyle çok pişmanım kiçalışmıyor musunuz nasıl evden çıkarmıyor?
birşeyleri eksik anlatıyor bence de.Eski Türk filmlerinde var ya zengin koca avlamak için zengin taklidi yapan. Ama adam bunları neden yapsın ki eline ne geçti? Konu sahibi zenginse maaşı yüksekse bilemem, onda bile boşanma diye bir şey var. Yani hiç bir taş yerine oturmuyor.
Ruh hastası birini niye çekip bunları yaşıyorsun. Cahil desem değilsin akıllı kadınsın. Bazen basiretimiz bağlanıyor gerçekten.. ama bitti. Lütfen ilk işin şu adamı boşamak olsun. Defolsun gitsin hayatından. Sonra yoluna bakarsın. Önce prangalarından kurtulmalısın. Bekliyoruz boşadım diye haberini..Ne kadar guzel yazmışsınız size ne kadar teşekkür etsem az. Bi de bu evlendiğim kişi evlendiğim günden beri beni evlen bile çıkarmıyor. Çok kötü ve zor şartlar altındayım gerçekten. Kimseye guvenim kalmadı. Dediğiniz gibi yapmam gereken toparlanıp kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek.
Çook teşekkür ederim bu samimi. içten yorumunuz için. Gerçekten içim biraz da olsa rahatladı. Ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki varsınız. Her şey gonlunuzce olsunSana böyle diyen, elalemin lafını senin canından çok düşünen ailen için gerçekten hayatını mi yakacaksin? Adamın birkaç ayda aldaasi yalanı vs çıkmış. Belki birkaç yıla seni dövecek, bıçaklayacak. Ailen o zaman da arkanda durmayacak heralde.
Bende ailene de adama da ittiri çek, kendi başina yasa. Ailenin yanına da dönme. O kadar okulu boşuna mı okudun? Bir şekilde yoluna bak.
Ne aielne muhtacsin ne şerefsiz kocaya.
Ayrıca ne var iki kere bosandiysan? Benim ailemde de iki kere boşanan,üçüncüye evlenen insanlar var. Hatta kuzenim üçüncü evliliginde buldu mutluluğu,kirkina yaklaşırken iki çocuk doğurdu. Kimse hatırlamıyor bile. Ama sırf elalem diye ikinci gerizekaliya cekseydi belki şu an berbat bir hayatı olacaktı.
Elalemin umru bile değilsiniz, üç gün konuşulur dördüncü gün başka konu konuşulur. Olan sizin boşa giden hayatınıza olur
Eski Türk filmlerinde var ya zengin koca avlamak için zengin taklidi yapan. Ama adam bunları neden yapsın ki eline ne geçti? Konu sahibi zenginse maaşı yüksekse bilemem, onda bile boşanma diye bir şey var. Yani hiç bir taş yerine oturmuyor.
Söylediklerinizde haklısınız. İnanın yaşımı yanlış girdim bilerek ifşa olmamak adına. Anadoluda mahalle baskısı altında bir şehirde yaşıyorum. 30 yaşındayım.Çok değişik bir konu.
Ilk evliliğinizden 3 sene sonra bu kişiyle evlenmişsiniz . Yüksek lisans yapmışsınız ve profilde 25 olduğunuz yazıyor. Imkansız değil belki ama çok zor 25 yaşında y.lisans yapıp da 2.evliliği yapmak.
Sizi zenginim diye kandırdı. Evine ailesini ziyarete hiç gitmediniz. Pahali bi hediye veya şık bir yerde yemek görmediniz. Ne iş yapıyor iş yeri neresi bunlar da muamma... bütün bunların üzerine siz y.lisans yapacak kadar eğitimli gözü açık bir kız olarak bu tuhaflıkları fark etmeden evlendiniz. Tecrübeli aile büyükleriniz de hiç-bir sey hissetmedi.
Hiç bu aileyi sorup soruşturmadınız . Hiç-bir ortak tanıdık çıkmadı. Hiç-bir yerde falso verilmedi öyle mi?
Şimdi sizi asmakla tehdit ediyor ama aileniz dur orda buraya gelme diyor.
Ne enterasan olaylarla dolu bir hayatınız var. Imkansız olmayan fakat çok zor ihtimallerin bol bol bir arada bulundugu dizi tadında.
Ben bu kadar düşük ihtimallere çıkar yol gösteremiyorum. Tek seçenek boşanmak.
Sadece Allah yardımcınız olsun diyebilirim.
Evlenene kadar sen ve ailen dunurlerin evine hic mi gitmediniz cok tuhaf bu nasıl evlilik yoldan geçen biriyle paldur kuldur evlenmis gibisiniz ayrica ailen seni disardaki insanlar ne der diye mi dogurmus benim evladim 10 tane kocayada gitse kapim her zaman aciktir demeli cunku herkesin evladi kendine birtanedir...ne yani iki evlilik yaptin diye seni oldurse kocan sesi cikmicak mi annenjn flan ondan sonra yalandan mi aglicak arkandan basina bisey geldikten sonra kiymetli olursun is isten gecer...Evine hiç goturmedi beni annem hasta dedi hep bahane buldu.. takı olayında da şu kadar takacağız dedi malesef takı da sadece iki tane bilezik taktılar ama düğün günüydü ve dönülecek gün değildi..
antalyada yaşıyor görünüyorsunuz profilinizde.neresi anadolu şehri?en modern insanlar oradaSöylediklerinizde haklısınız. İnanın yaşımı yanlış girdim bilerek ifşa olmamak adına. Anadoluda mahalle baskısı altında bir şehirde yaşıyorum. 30 yaşındayım.
Basiretim bağlandı evet çok büyük bir hata yaptım bu hata resmen hayatıma maloldu ve işin içinden çıkamıyorum.
Aynen başıma bi şey gelirse ağlayıp üzülürler kesin ama iş işten geçerEvlenene kadar sen ve ailen dunurlerin evine hic mi gitmediniz cok tuhaf bu nasıl evlilik yoldan geçen biriyle paldur kuldur evlenmis gibisiniz ayrica ailen seni disardaki insanlar ne der diye mi dogurmus benim evladim 10 tane kocayada gitse kapim her zaman aciktir demeli cunku herkesin evladi kendine birtanedir...ne yani iki evlilik yaptin diye seni oldurse kocan sesi cikmicak mi annenjn flan ondan sonra yalandan mi aglicak arkandan basina bisey geldikten sonra kiymetli olursun is isten gecer...
Bu siteye yeni üye oldum ilk defa konu paylaştım evlendiğim kişi kimseye bir şey anlatma yoksa seni öldürürüm dediği için korkumdan bulunduğum şehri işaretleyemedim. Size inandırıcı gelmeyen şeyler malesef benim yaşadıklarım. Hatta isterseniz eşimin tehdit msjını da ekleyebilirim. Ciddi anlamda beni korkuttu bu şahıs.antalyada yaşıyor görünüyorsunuz proflinizde.neresi anadolu şehri?en modern insanlar orada
Bende bu anneleri anlamıyorum evlâd söz konusu benim yaa.ben çocuklarımın mutlulugu için yaşıyorum.jerzaman yanlarındayim.neymis efendim ikinci evlilik yapmış elalem ne der.ne derse desin benim evladım kan kusuyor hayattan tat almıyor ben onun herzaman hayatında kırk yasindada olsa sağlığım el verdiği müddet yanindayimEvlenene kadar sen ve ailen dunurlerin evine hic mi gitmediniz cok tuhaf bu nasıl evlilik yoldan geçen biriyle paldur kuldur evlenmis gibisiniz ayrica ailen seni disardaki insanlar ne der diye mi dogurmus benim evladim 10 tane kocayada gitse kapim her zaman aciktir demeli cunku herkesin evladi kendine birtanedir...ne yani iki evlilik yaptin diye seni oldurse kocan sesi cikmicak mi annenjn flan ondan sonra yalandan mi aglicak arkandan basina bisey geldikten sonra kiymetli olursun is isten gecer...
yok eklemenize gerek yok.bir an önce boşanın kurtulun.çocuk da yapmayın bu adamdan.Bu siteye yeni üye oldum ilk defa konu paylaştım evlendiğim kişi kimseye bir şey anlatma yoksa seni öldürürüm dediği için korkumdan bulunduğum şehri işaretleyemedim. Size inandırıcı gelmeyen şeyler malesef benim yaşadıklarım. Hatta isterseniz eşimin tehdit msjını da ekleyebilirim. Ciddi anlamda beni korkuttu bu şahıs.
18 yaşında ilk evliliğiniz olsa neyse, 2. Evlilik yüksek lisans yapan biri evlendiği kişinin mezuniyetini, maddi durumunu nasıl anlamaz? Bir kişinin maddi durumu, çok özür diliyorum ama kıyafetinden, ayakkabısından, dışarıda ödediği hesaptan anlaşılır. Hiç mi evlerine, iş yerine gitmediğiniz? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Hele ki 2. evlilikte dikkat etmeniz gerekirken.
Bahane bulmasından da mı anlamadınız yalan söylediğini? Hiç mi merak etmez insan neden sürekli erteliyor hasta oluyor bizi evine kabul etmiyor diye?Evine hiç goturmedi beni annem hasta dedi hep bahane buldu.. takı olayında da şu kadar takacağız dedi malesef takı da sadece iki tane bilezik taktılar ama düğün günüydü ve dönülecek gün değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?