ÇOK PİŞMANMIŞ

Okdar iyi anliyormki icinin yanginini. Insan dayanamiyo uzuluyo istiyoki duzelsin. Istiyoki dogru olsun soyledikleri yuvama gidim.
Keske sana duzelir dene diyebilsem ama degismiyolar emin ol. Bir kac aya eski haline donuyolar. Cokkk eminim buna. Degisen varsada helal olsun derim. Zor yani.
Ayrildigim esim hic gelmedi barismaya.benimde hep duam insAllah baska turlu cikar ahim, gelmez kapima insAllah barismaya diye. Cunku insan bi baska yipraniyo oyle yalvaran eşi gordukce. 2 evlilik yapan biri olarak soyluyrm bunlari. Yasayan biri olarak...
Evet keşke mesaj atmasa aramasa sormasa zaten kararım kesin kapımda da yatsa dönmeyeceğim benim söylediklerim hep başka bir yere çekiliyor anlamıyorum ben duygusal anlamda üzüldüğümü belirteyim istedim sadece içimdekileri rahatça söylemek istedim ama işitmediğim hakaret kalmıyor bazı insanlar benim cümlelerimi bile değiştirerek söyleyip yargılıyor bazı insanlar gerçekten çok garip anlayamıyorum

Eski konunuzu okudum, canınızla derdiniz mi var ? Bu adamla bir ömür geçer mi ? Yani kimseye kolay kolay boşan denmez ama siz geç bile kalmışsınız boşanmak için.

Evet keşke mesaj atmasa aramasa sormasa zaten kararım kesin kapımda da yatsa dönmeyeceğim benim söylediklerim hep başka bir yere çekiliyor anlamıyorum ben duygusal anlamda üzüldüğümü belirteyim istedim sadece içimdekileri rahatça söylemek istedim ama işitmediğim hakaret kalmıyor bazı insanlar benim cümlelerimi bile değiştirerek söyleyip yargılıyor bazı insanlar gerçekten çok garip anlayamıyorum
Onlarida yargilama. Bilmiyolar
Yasamadilar cunku senin yasadigini. Onlara garip geliyo bunca seyi yasamissin halami diyolar. Ama senin icinin neye yandigini neden boyle oldugunu ancak yasayan anlar.
Hani demisler ya bana damdan duseni getir diye o misal.
Uzulmen, boyle hissetmen cok normal. Gececek inan bana. Iyiki diceksin ilerde.
Yuzunu bile hatirlamicaksin emin ol.
Zaten iyi biri olsaydi bu noktaya gelmezdiniz.
Allah yardimcin olsun, bu gunlerin cabucak gecmesi dilegiyle

Onlarida yargilama. Bilmiyolar
Yasamadilar cunku senin yasadigini. Onlara garip geliyo bunca seyi yasamissin halami diyolar. Ama senin icinin neye yandigini neden boyle oldugunu ancak yasayan anlar.
Hani demisler ya bana damdan duseni getir diye o misal.
Uzulmen, boyle hissetmen cok normal. Gececek inan bana. Iyiki diceksin ilerde.
Yuzunu bile hatirlamicaksin emin ol.
Zaten iyi biri olsaydi bu noktaya gelmezdiniz.
Allah yardimcin olsun, bu gunlerin cabucak gecmesi dilegiyle
Teşekkür ederim

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔

bir kez af eden af ettigine itina ile pişman edilir.

Siddet goren tum kadinlarda olan psikoloji bu. Bu gelgitlere aldanma. O adam duzelmeyecek. Tedavi de olsa birsey degismeyecek. Tekrar deneseniz en fazla 4 ay duzelmis numarasi yapar, sonra eski haline döner. Bu kadar yasanmisliklarla da hicbirsey yasamamis gibi yapamazsiniz. Bu yasanmisliklar ve gecmiste yaptiklari yuzunden bembeyaz bir sayfaula da baslamayacaksiniz. Her tartismada eskiler isitilip isitilip birbirinizinonune servis edeceksiniz. Tekrar biraraya gelmek mutluluk gwtirmeyecek, sen de biliyorsun. Ve hetkesi karsina almaya da degmez.
Her degisim sancılı olur. Dogum gibi, bosanma gibi. Bosanma bitis degil, yeni bir baslangic. Elbet su an sana zor geliyor. Ama arkasi ferah olacak merak etme. Yeni hayatina merhaba de lutfen. O adami unut. Sen onun psikologu degilsin. Siddet, psikolojik siddet yanlisi, ofke kontrolu olmayan bir adami secme.

Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum 😔

pislik herif her halti yiyip özür dilemiş zaten..
kapina gül ile gelmesi de bunlardan farkli değil ki?
sen cocugunun bi psikopat ile büyümesini mi istiyorsun?
yarin o cocuk büyüdüğünde başka kadınların canını yakmasını mi istiyorsun?
artık gelinine ben neler cektim 2 tokat yedin diye ağlama dersin kv'den gibi.
Kaderim böyleymiş Allah beni sevmiyor diye gecirmiyorsun ıçinden değil mi?
Zira sen kendini sevmiyorsun zaten..cabuk af ediyorum yapim bu ne yapim ile biter mi bu..
Allah muhafaza bu adam yarin seni öldürse kusura bakma bu kadin cinayeti olmaz göz göre göre kurban olmaktır.
Sen çocuğunu annesiz birakmak istiyorsun zannimca..

O anın getirdiği bir duygusallık. Sakin kafayla düşünün. Düzen bozmak herkesi korkutur. Karşıdakine merhamet ve duygu yoğunluğu yüzünden böyle hissetmeniz normal. Düzelecek insan zamanında bu duruma gelmeden düzelirdi.

Size sorulan soruları bile eşinize hak verir gibi cebaplıyosunuz. Tecavüz konusunda şok oldum.evliyken de böyle bişey olamaz ama gayette nişanlıymuşsınız. Bunun üstüne evlenmişsiniz. Adam iki ağlayınca sizin yelkenler iniyo. Şimdi de öyle yapmayın diye akıl veriyo insanlar. Lütfen dinleyin. Bakın aileniz de bırakırsa sizi bu adam dahada fena şeyler yapabilir. Eğer kendimi tutamam acırım üzülürüm diypsanız görmeyin onu. Mahkemede bile görmemek için avukat yerinize girsin mahkemeye. Bi çözüm yolu vardır bi danışın.

Eski konunuzu şimdi dönüp okuyunca hatırladım. Bu adamı görünce ağlamanız değil yüzüne tükürseniz yeridir.
Gereksiz ve saçma bir duygusallık içindesiniz.

Back
X