Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çok Pratik Krem Şantili Kurabiye ( Resimli )

tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederimm... ;Denedim ve çok beğendim. çok kolay ve lezzetli.

kızlar yaa ben beceremedim bunu

hamuru elinizdemi toparlıyosunuz?

ben krem santiyle yagı cırptım ama hiç bildiginiz krem santi gibi olmadı cıldır cıldır su gibi bişey oldu içine de 3 bardak unu kattım yine mikserin icinde cırptım ve bildiginiz kek hamuru oldu kurabiye hamuru degil

ziyan oldu

canım krem şantiyle yağı çırpınca sütle çırpılmış gibi olmuyor zaten.. ama ben unu ekledikten sonra elle yoğuruyorum hiçbir problem olmadı.

canım krem şantiyle yağı çırpınca sütle çırpılmış gibi olmuyor zaten.. ama ben unu ekledikten sonra elle yoğuruyorum hiçbir problem olmadı.

tesekkur ederim canım bende oyle deniyim bidahakine

bide yag kokuyordu cok hamurum sizinkinde de oluyomu ole

tesekkur ederim canım bende oyle deniyim bidahakine

bide yag kokuyordu cok hamurum sizinkinde de oluyomu ole
ilk yaptığımda yağ kokusu almıştım evet.. sonrakilerde vanilya koymaya başladım.. bir paket vanilya hatta bir kaşıkta pudra şekeri koyuyorum hamura. tadı ve kokusu tam benlik oluyor işte o zaman :)

Son düzenleme:
tarifi verin arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim az önce fırından çıktı kurabiyelerim süper oldu tadı da görüntüsüde çok güzel...

bende yaptım enfes ötesi çooooookkkkkkkkkk lezzetli teşekkürler arkadaşım
hemde masraf yok ziyan yok valla ben bayıldımmmmm

bende yaptım sımdı fırında pısıyor hamuru cok zor topladım neden oyle oldu kı bakalım nasıl olcak

ben iki defa yaptim ne hamurunda ne de pisirilmesinde sorun yasamadim sizin niye oyle oldu ki acaba?
yalniz ben 150 derecede pisirdim uzeri catlayincaya kadar.

valla bılmıyorum canım neden oyle oldu tarıfın 2katını yaptım cok yaglı gıbı oldu soguduktan sonra pudra sekerı doktum onlarda erıdı tadı guzel ona laf yokta krem santıden mı yagı mı fazla oldu anlamadım 175 de pişirdim ben

tarife birebir sadık kalarak yaptığım ilk kurabiyem muhteşemdi
yağını hafif azalttığım ikincisi de fena değildi ama biraz zor yuvarladım
tarifi veren arkadaşım o ne güzel bi lezzet yahuuu kızlar herkese tavsiye ediyorum un kurabiyesi pek sevmem aslında ama bu çok lezzetli oluyo saol arkadaşım çok çok pratik ve lezzetli tereddüt etmeyin krem şantiniz varsa koşun deneyinn

içine bir sürü malzeme koyduğum kurabiyelerime göre muhteşem oldu.

herkes bayıldı.

yalnız ben şekil veremediğim için içine biraz da süt koydum ki şekil verebileyim.

muhteşem bir şey oldu.

tarifi veren arkadaş bu kadar kolay ama muhteşem bir tarifi payalştığın için çok teşekkür ederim.

ilk defa bi tarifi tam olarak yapabildim.. çok pratik ve kolay davetsiz misafir için 5 dk da yapılabilen bi tarif. tadıda muhteşem..
ben hamurun yarısının içine fındığı rondodan geçiripde koydum.. ozamanda güzel oldu fındıklı kurabiye oldu...
şeklinide şöyle verdim... elime top gibi aldım diğer elimle üzerine bastırdım düzledim ..sonra bardağın ağzıyla şekil verdim tek tek güzel oldu.

bende dnedim tarifi tadı çok güzel ama ben galiba biraz fazla pişirdm fazla kızardı.

Bende denedim çok pratik kolay acil durum kurabiyesi :)
Tadı falan çok güzel oldu şekil vermek için hamuru toplamak biraz zor gibi
Yuvarlamak değilde bastıra bastıra toplayarak şekil verdim oldu yine de
Tarif için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…