Çok yağlı olmuyor mu arkadaşlar,ben toz pudingli kurabiye denemiştim,midem bulanmıştı,kaşık kaşık sıvı yağ yemiş gibi hissetmiştim.o tarifte bunun gibi 1bardak yağla yapılıyordu
Çok yağlı olmuyor mu arkadaşlar,ben toz pudingli kurabiye denemiştim,midem bulanmıştı,kaşık kaşık sıvı yağ yemiş gibi hissetmiştim.o tarifte bunun gibi 1bardak yağla yapılıyordu
Bu tarifi bilmiyorum ama ben bir sıvı yağlı kurabiye yapmıştım (1 s.b. sıvı yağ) dediğin gibi çok yağlı olmuştu ve yağ kokuyordu. Margarin kullanmak istemiyorum, ama sıvı yağ da çok kokuyordu kurabiyede, acaba yağın kalitesinden-markasından mı kaynaklanıyor...
Yine de krem şanti ve sıvı yağ merakımdan bu tarifi deneyeceğim, not ettim. Kullandığım sıvı yağ markasını da bi değiştireyim belki koku ondandır.
Bugün bu tarifi denedim, çooook güzel bir tat oldu, tarif ve püf noktaları için teşekkür ederim :) İlk gelen misafirime yapacağım inşaallah, çok lezzetli, çok pratik :)
Yukarıdaki mesajımda dediğim gibi kullandığım sıvı yağı değiştirdim, başka marka bir sıvı yağ aldım kullandım, koku olmadı.
Sıvı yağla kurabiye yaparken kokuyor diyen arkadaşlar kullandıkları markayı değiştirsinler benim gibi.
bu tarifi yapmıştım daha önce ama krem şanti koymamıştım merak ettim içine nasıl bir tat katıyor deneyeceklerim arasında şu an tarif için teşekkürler :)