Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOK PRATİK KREM ŞANTİLİ KURABİYE(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ben de yaptım harika oldu. tabaklara 4er tane koymuştum, herkeşler çayla hüüüppppletmişler. çok teşekkürler arkadaşım tarifin için

bnde yaptım ağzıda dağıLıo çok güseL tadı ama bitane yemek yetio yağLı oLduu için ..tşk tarf için..

bende bugün yaptım harika bir tarif hem malzemesi az, hem çabuk toparlanan bi hamur, hemde hemen pişiyo.. 20 dakika yazıo die bende o kadar pişirdim ama benimkiler kavruk çıktı biraz ): ikincisini daha az pişircem çoook teşekkürler tarif için...

10-15 dk yetiyo pişmesi için..bişi sorcam kakaoLu krem şanti deneyen warmı o nası oLuyo acaba ??

10-15 dk yetiyo pişmesi için..bişi sorcam kakaoLu krem şanti deneyen warmı o nası oLuyo acaba ??

ben denedim çok beğendim
sadesi ve kakaoluda olda ben çok azıcık şeker serpiştiriyorum hamuruna ideal oluyor

ben de çok beğendim
hem tarifi kolay hem yapımı kolay hem süresi az hem malzemesi az ohhhh
bu tarz daha çok tarif istiyoruzzzzzzzzzzz

süper bi tariff kesinlikle deneyin derim dün gittigim misafirlige yapip götürdüm herkes bayildi tarifini istediler duyunca cook sasirdilar
paylasim icin cok saol arkdasim.
yarin misafirlerime yapicam tekrarr.

Polyanan arkadaşımın tavsıyesı üzerine yaptım.

Gerçekten muhteşem oldu tadı ve görüntüsü...

Kimselere vermek niyetınde değilim hepsini kendim yiycem

Bu da resmi...
Eki Görüntüle 279907

Denemeyenlere tavsiyemdir...

Tarifi yazan arkadaşa teşekkür ediyorum.

AZ malzemeyle,mükemmel tad ve en güzelide 15 dakıkada herseyın bitmiş olması

offf cnm acayip çekti ama şimdi krem şanti için markete inemicem abone oldum konuya bugn yarn yaparm inş..mmmm azım sulandı

Kızlar bende bu tarifi denedim. Çok güzel oldu. Ve de kendiniz şekil vermekle uğraşmayın küçük kalıp şekilleriyle yapmayı deneyin bide. Bende çiçekli,kalpli bi sürü güzel kurabiye yaptım. Tarif için çok teşekkürler :) :)

Tarifi paylaşan arkadaşım çok teşekkür ederim.çok kolay ve lezzetli herkese denemesini tavsiye ederim

bu tarifi dün almıştım akşam eve gittiğimde yaptım enfes oldu çok beğendim eşimde beğendi tarifi veren arkadaşım çok teşekkür ederim allah senden razı olsun

ben nerde hata yaptım acaba?

hamur çok güzel oldu. hatta hamuru tadı çok güzeldi.
minicik minicik yapmak istedim.
neredeyse silgi boyutlarında (şuan karşımda silgi var ve başka birşey gelmedi aklıma, ) yuvarladım.
kurabiye nasılsa kabarmaz diye normal boşluk bıraktım.

180 derecede fanlı fırında pişirdim, (170 ile 200 arası ? )
ama benim kurabiyelerim yayılmışlardı, hemde kocaman olmuşlardı. görseniz o minicik hallerinden eser kalmamışlardı.
tabi yayılınca bir brilerine yapışmışlardı.

misafirlerim ısısı az gelmiştir dediler ama internette çoğu yerde 180 derecelik fırında 15 dk pişirin yazıyor...

bir daha deniyeceğim ama o zaman neye dikkat etmem gerek :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…