Aslında çok zor bir konu değil ama beni evlendiğimden beri rahatsız ediyor. Ben babamdan ayrı büyüdüm sayılır, ilişkilerimiz pek iyi değil, birde aile olarak erkekler ile kadınlar akrabalık boyutu ne olursa olsun samimi değillerdir, mesala amcamı dayımı acil haberler dışında tel ile aramış değilimdir. Biraz resmidir ilişkiler, böyle gördüm, böyle alıştım. Babamla da samimi ilişkimiz olmadığı içinde baba ile çocuk nasıl olur pek bilmem, abimde yok, yakın akrabalarda da abi diyeceğim birileri de yok. Evleneli 1,5 sene oldu. Kayınpederim nişanımız ile bereber her gördüğünde bana beni ara kızım, arada ara sor demeye başladı. Zaten haftada 1-2 görüşürüz, görüşmediğimizde aramanın ne manası var diye düşündüm. Ama 1,5 senedir adam her gördüğünde aynı şeyi söylüyor, istisnasız yanımızda kim olursa olsun fark etmiyor. Her seferinde telefona bakıyorum beni aramıyorsun diyor. Eşime dedim ben arayamam, arasam ne konuşacam, zaten aynı şehirdeyiz, sürekli görüşüyoruz, ben kendi babamı aramam hem kayınpederle gelin çok samimi olamaz diye, eşimde defalarca konuştu ama mümkün değil fayda etmedi. Eşimin ailesinin çok kötü bir huyu var, dedikleri yapılana kadar aynı şeyi tekrar tekrar söylerler. Hepsinde malesef var bu, eşimi değiştirene kadar ne çektim. 1 şey 2 kere söylendikten sonra olmuyorsa, 3. kez söylemek ayıptır diye. Ama kayınpeder ve kayınvalide anlamıyor. Halbuki kayınpederimi çok severim, çok kibar iyi insandır. Ama bu yaptığı artık çok sinirimi bozuyor. Kibarlığımı bozmadan defalarca konuştum, eşim şakayla karışık kaç kere söyledi. Başlarda kayınvalidemde bazı konularda bunu yaptı, bende kırılmasın gücenmesin diye kabul ettim, ama zararını şimdi görüyorum, hayırı kabul etmiyor, aşırı ısrarcı davranıyor. Kayınpeder de aynısını yapmasın anlasın diye bende dediğini yapmıyorum, ama bir yandan da diyorum ayıp mı ediyorum. Sizler kayınpederinizle samimisiniz, yada sürekli arar sorarmısınız, ben mi yanlış yapıyorum ?
Benim hislerimi tercüme ettin resmen pes dogrusu benim kayınpederim vefat etti biz nişanlıyken ama kaynanan ve görümcelerim sağolsun aynı anlattıgınz gibi bendende cok samimiyet beklenıyor sureklı oturup kalkalım yok ben sureklı oraya gıdym kaynanam gelsin dedikodu yapalım... Ama yok anam tarzım değil ben bekarken bile salona gitmezdim odamda tlvz vardı annem gelirdi arada ama tek taklırdım ayy konuscak birşey yok ki hadi annemle konusyodum sonucta daha serbestm onun yannda ama kaynanam oyle deglkı bır alıngan anlatamam o yuzden az ve oz konusuyorum... Ama o zaman suratsız gelın oluyorum cok konusunca geveze gelın ortas yok öyle birşey ki geçen tost yaptm bir tanesine sucuk az koymusum actı içini gördü surat yaptı alt tarafı sucuk yani ben yapıp önünede koymadaım herkes ortadan aldı ama olmaz surat yaplcak seyler mutlaka var...... Eşimle annesinin arasındaki ilişki ben cok sıcakta bulmuyorum cunku eşim bile konusurken cekınır annesinden ne biliyim annedir bi yemeği güzel olmaz hayatta diyemezz katiyeennn sonucta bir anneyle su samimiyet bence olmalı diye düşünüyorum... Israr konusunda 3 4 kez bir şey olur ye anne ye anne ayy ben bunalıyorum resmen hadi yemek neyse annesi hergun evınde kalr benım eşim anne burda kal gitme niye gidiyosun 5 kez yemn edıyorum hergun bu sahne var... Gorumcem gorur benı camdan cık yukarı cık yukarı ay cıksam zaten cıkarım.... Şimdi ne güzel istiyor seni ki diyor diyen çıkar aranızda ama öyle değil göstermelik bu sahneler cok kişinin yüzüne bak kesilirler ama o kişi uzaklaştımı tamam... Görümcemdeydim teyzesini gördü camdan yine 5 kes gel teyze falann teyze gelmedi sonra arkasında aman gelme bende bayılıyodum sana dedi benm şok oldum yani istemiyorsan söyleme gel diye... Hep göstermelik yakınlık var malese eşimin tarafında ilk başlarda eşimde bana ısrar et bizimkilere darılıyor demişti... Bende kavga etmiştim kim için kendimi değiştircektim... Ben birkez derim seviyorda 2 kez derim daha fazlasını bekleme benden diye ya bacım biraz uzun oldu ama benimkide bundan ibarett