• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok rahatsız olduğum bir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var

bende sızın ki gıbı bı ortamda buyumdum sayılır o yuzden tel ile ilişkilerım cok kötudur,cekınıırm konusamam ne konusacam kı derım.nasılsın dedıkten sonra her ıkı tarafta ses kesılıyor sevmıyorum bu durumu......ben pek aramam hatta 8 aylık evlıyız 2 kere konustum sadece ayrı sehırlerde olmamıza ragmen.....çok samımı olmanın anlamı da yok bence..fazlası zarar...ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir...

Çok güzel açıklamışsın, bende de durum aynı, kardeşim ve eşim dışında kimse ile telefonda muhabbet edemem, eşim ilede en fazla 2 dk.dır. Nefret ederim tel. muhabbetlerinden, şehir dışında olursun konuşursun, aynı şehirde sürekli görüştüğün kişilere ne sorabilirsin. Ben arasam ne diyeceğimide bilemem ki...

Ben kayın pederimi pek sevmem adamın soğuk bi tipi var. Hiç aramam. zaten haftada bir zoraki görüşüyoruz aynı şehirde olunca.. Farklı şehirdede olsak onu değil kayın validemi arardım.. Arama boşver bir daha ara derlerse yüz yüze görüşüyoruz aramaya ne gerek var de.. :27:

Ben kayın pederimi pek sevmem adamın soğuk bi tipi var. Hiç aramam. zaten haftada bir zoraki görüşüyoruz aynı şehirde olunca.. Farklı şehirdede olsak onu değil kayın validemi arardım.. Arama boşver bir daha ara derlerse yüz yüze görüşüyoruz aramaya ne gerek var de.. :27:

Onuda dedim, hatta bu ara tutturmuş geçen söz verdin, neden aramadın diye... ararım inşaallah demiştim herhalde bunu söz olarak algıladı. Bir ara düşündün neden sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz deyivereyim diye, eşim kırma babamı diyince ondanda vazgeçtim.

o zaman bir kere ara adam altında başka sebep vardır diye sürekli tekrarlayıp duruyor olabilir. Hatrını sor kapat bir daha böle sürekli ara derlersede ben pek alışkın değilim de durumu güzelce izah et başkalarının istediği şekilde davranmak zorunda değiliz..

hayret bıseysınız ama sızde
arayın ne olucakkı
ben samımı olmayı cok ısterım

Güzelim bende kayınpederimle telefonla çok sık konuşmam.zaten konuştuğumda da kendisi aşırı uzatmaz hemen kayınvalideme verir.ben de ne konuşacağımı bilemem.ama arada sırada aryıp nasılsınız diye sormak kötü bir şey değildir ki.nasılsınız iyi misiniz? bu kadar. Tatlı bir dilin kimseye zararı olmaz.Büyükler bunu bekliyorlar bizden.Babanla aranın iyi olmaması sizin durumunuzu bağlamaz.ben de kayınpederimden aşırı çekinirim ama aynı zamanda da severim.tatlı bir mesafe en doğrusu.

Kayınpederim İzmirde. Haftada bir kez aramamı bekler. İki haftada bir arasam hayırsız gelinim der. Ama ben rutine bindirmedim. Bazen ayda bir kez ararım bazen iki günde bir ararım. Ama her aradığımda aynı samimiyetle konuşurum. Kızdıysam kızdığımı, sevindiysem sevildiğimi belli ederim.

Özel gün takıntısı vardır mesela, bir kez babalar gününde aramamıştım, yeni nişanlıydım ve kırgındım ama her gördüğünde söyler "sen 2007 babalar gününde beni aramamıştın":37: Şimdi özen gösteriyorum, hasta falan değilsem mutlaka hediyesini alır kargolarım.

Haa ne konuşuyosunuz dersen; havadan sudan. İnsan bazen konuşacak kelime bulamıyor; saçma saçma konuşuyorum işte :1:

Benim sıkıntım ısrarla bu konu hakkında baskı oluşturulması, ben 30 yaşında insanım, çocuk değilim ki sürekli aynı şey söylenme gereği duyulsun. Hani unutsa, ısrar etmese belki bende arayacağım, zaten eşimle falan konuştuğunda bende mutlaka konuşurum ama hususi sen kendi cebinden ara muhabbeti rahatsız ediyor. Ha eşim ha ben ne fark ederki, zaten görüşüp konuşuyoruz, küs değiliz, uzak değiliz.

cnm bir laf vardır fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye..
cnm sen bu dediğini yap başka birşey isteyecektir cnm benden sana tavsite takma ne kadar mesafe o kadar kıymet:34:

Benim kayınvalidem de böyle. Sık sık aramamı, nişanlımın kız kardeşi ile de irtibatı sıkı tutmamı ister. Ayrı şehirlerdeyiz. Ve ne kadar birbirimizi az çok tanımış olsak da insanlara kolay ısınamam ben. Bu yüzden her ne kadar baskıcı kişiliği ile üzerimde yaptırım yapmaya çalışsa da ben de en az onun kadar baskıcı kişiliğim ile hep direndim :37:

2 haftada bir görümcemi arıyorum, arada kayınvalidemi soruyorum. ve çoğunlukla kayınvalidem ile de ayda bir görüşüyoruz. hem ne görüşecem ki aramızda 2 kuşak var nerdeyse :27:

Sizin durumunuzda da arada arayıp sorun, sanki onun istediği olmuş gibi. ama bunun haricinde he he deyip geçin. her isteklerini yaparsanız ohooo...hem böyle baskın tiplerle ne kadar mesafeli olsanız o kadar iyi...

Şimdi ben burda niyete bakarım;

eğer istenilen iyi niyet taşıyorsa amenna;

ama bir yaptırım için söyleniyorsa yapmam;

yani bu ayrımı çok iyi değerlendirmek lazım...

Kayınpederime karşı hiç bir negatif düşüncem yok ama hiç aramam..Anca evlerine gittiğimiz zaman halini hatrını sorarım...Zaten duymuyor fazla..Onun da sorun ettiğini sanmıyorum....

Şimdi ben burda niyete bakarım;

eğer istenilen iyi niyet taşıyorsa amenna;

ama bir yaptırım için söyleniyorsa yapmam;

yani bu ayrımı çok iyi değerlendirmek lazım...

Başlarda bu olayı yaptırım olarak gördüm sanırım, çok basit olmasına rağmen içimden aramak gelmiyor. Sürekli tekrarlanması ve 1,5 sene geçmesine rağmen hala bu konunun devam etmeside yaptırım olduğunu kanıtlıyor gibi...

ben ararım sürekli . illa her aramada muhabbet etmek gerekmiyor. hal hatır sormakta yeterli . adamın nasıl mutlu olduğunu görüyorum. bi hasta olsam herkesten daha çok ilgilenir arar sorar. yüzümü biraz asık görse oğlunu sıkıştırır. öz babam gibi oldu. bunlar karşılıklı olan seyler. eşim bile seni daha fazla önemsiyor der. bunun nesi kötü.

içinden gelip aranması kötü değil bence de,
ama kadının içinden gelmiyorsa,
hatta her iki haftada bir zaten yüzyüze görüşülüyorsa ne demeye arayacak ki

kayınpederin buradaki talebi çok manasız bence..
ne diyecek arayıp,
baba nasılsın
iyiyim kızım saol
ben de iyiyim baba şükür..
..
eee
gerisi,
bu mudur yani?
...
bence kendisi ile konuşup,
ben telefonla çok görüşen bir insan değilim,
zorunlu haller dışında telefon konuşması yapmamayı tercih eden biriyim,
zaten yüzyüze görüşme imkanımız da var, bu nedenle sizinle görüştüğümüzde hal hatır sormayı yeterli buluyorum,
filan tarzı bir açıklama yap..

Başlarda bu olayı yaptırım olarak gördüm sanırım, çok basit olmasına rağmen içimden aramak gelmiyor. Sürekli tekrarlanması ve 1,5 sene geçmesine rağmen hala bu konunun devam etmeside yaptırım olduğunu kanıtlıyor gibi...

ona bende karşıyım zorla olmaz....

birilerinin beni yönlendirmesinden hiç hoşlanmam..

yapıcağım varsada yapmam...karakter meselesi..:51:

sende hiç takılma..görüşmediğin insan değilki...vicdanen rahatsan tamadır..

ben ararım sürekli . illa her aramada muhabbet etmek gerekmiyor. hal hatır sormakta yeterli . adamın nasıl mutlu olduğunu görüyorum. bi hasta olsam herkesten daha çok ilgilenir arar sorar. yüzümü biraz asık görse oğlunu sıkıştırır. öz babam gibi oldu. bunlar karşılıklı olan seyler. eşim bile seni daha fazla önemsiyor der. bunun nesi kötü.

Kötü birşey değilki zaten, ne güzel iletişim kurmuşsunuz ama bu karşılıklı, ben resmi bir insanım, çok sıcak değilim, çekiniyorum zaten bunu da herkes biliyor ama üstelenmek ve sürekli baskı altına alınmak beni daha çok rahatsız ediyor. Keşke bi ortak bi frekans yakalasak , bende o zaman rahat rahat arar sorarım ama olmuyor işte....

canm sende ara ne olucak hal hatır sor kapat :) bu senden bısey eksıltmez canm demekkı senden beklıyo araman hosuna gıderr belkı oyle sortun edılcek bı konu degıl bu canm :) bende tam tersıyımdır hep ararım onlar aramaz aramalarını beklerım ınsan sevdıgınden deger bekler....

canm sende ara ne olucak hal hatır sor kapat :) bu senden bısey eksıltmez canm demekkı senden beklıyo araman hosuna gıderr belkı oyle sortun edılcek bı konu degıl bu canm :) bende tam tersıyımdır hep ararım onlar aramaz aramalarını beklerım ınsan sevdıgınden deger bekler....

ben bunda yanlıs anlayacak bır sey goremıyorum kayınpederler gelenlıkle kaynanadan daha cok sever gelınlerını benımserler rahmetlı kayınpedrerım benı cok severdı hatta ılk nısanlandıgımız zamanlarda hafta bır mutlaka o benı arardı yada ben onu koydeydı zaten adam sadece cuma gunlerı sehre gelırdı ve her geldıgınde arardı benı keske evlendıgımızıde gorseydı kısmet mutlaka aramız cok ıyı olurdu bırde esımın hıc kız kardesı yok ondan gelınlerıne daha cok duskundu kızı gıbı gorurdu.ne var bunda arkadasım ben olsam arardım hatrını alırdım bunda bır yaptırım yok demek kı kayınpederınız sızı kızı gıbı sevıyor.bunun zıttını yasayan arkadaslarımızda var bence bu kadar buyutmeyın keske benım esımın aılesıde vıcık vıcık olsaydı benım aılem oyle ama esımın aılesı oyle degıl ve ben buna uzuluyorum acıkcası ınsanın dunyada akrabasından baska kımse yok

Back
X