Çok rezil hissediyorum

Benim aklıma şimdi Kemal bey neden kaşınıyor, geldi.

Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Gökhanla ileride evlenip çok mutlu olacağınız gerçeği gibi Kemal de şuan kara kara senin yasını tutuyordur.. Belki yataklara düşmüştür, bi de şimdi Gökhanla beraber olduğunuzu öğrenirse 🥺 eyvahlar olsun canına falan kıyar belki yalnız bırakmamak lazım.. Sen gökhanı boşver bence koş kemalin yanına..

Gökhan eski sevgilisine dündüğünde ne hissettiyseniz Kemal de onu hissetmiştir.
Ya da Gökhan gibi o da eski sevgilisine dönmüştür.
Siz tekrar Kemal'e dönerseniz olay kısır döngüye girebilir dikkatli olun.

Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Madem Kemal'in ne düsünceğini nasıl hissetceğini bu kadar önemsiyosunuz Gökhan'la barışmasaydınız. Bi karar verdiyseniz arkanıza bakmayın, kararlarınızın sorumluluğunu alın.

Herkese yazık olmuş bir Gökhan’a olmamış yahu. Ne etti size bu Gökhan. Senin akıl Kemal’de konu sahibi. Hoş nasıl bir akılsa... pöf sıkıldım ergen konuları da pek bir bayıyor :KK14:

Gökhan eski sevgilisine dündüğünde ne hissettiyseniz Kemal de onu hissetmiştir.
Ya da Gökhan gibi o da eski sevgilisine dönmüştür.
Siz tekrar Kemal'e dönerseniz olay kısır döngüye girebilir dikkatli olun.
Girmiş gireceği kadar zaten 😂

Back
X